Как да отслабна в краката и дупето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да отслабна в краката и дупето?
преди: 12 години, 1 ден, прочетена 4469 пъти
Работата е там че съм на 14, висока съм 170 см., и тежа 55-60 кг. (теглото ми е неравномерно). Не съм много дебела, но съм си пълничка в краката и дупето...
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете няколко съвета как да отслабна в краката и дупето

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 ден
hash: b4b9005a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това като гледам е любима тема на 13-14-15 годишните.
Използвай търсенето на сподели. нет с ключова дума "бедра" и прочети отговорите ми на постовете "Имам дебели бедра" и "Мразя набитите си бедра"
Там ще прочетеш с подробности обясненията ми по въпроса за крака, бедра и прочие.

За тинейджърите - спрете да фиксирате фокуса си върху телата си, които са в процес на активна промяна!!! Безсмислено е като наливането на вода в каца без дъно!
Активния растеж при момичета продължава до 21-22 години. След това тялото продължава с бавни промени на формата до към 35.
До 21 обаче промените са изключително изразени и не става дума само за ръст. Това, как изглеждаш на 13 е само времено състояние и никъде не е казано че на тази възраст тялото трябва да е перфектно и всичко да расте с еднакви темпове - някои стави растат по-бързо от други.. пропорции се променят - и окончателната форма се вижда накрая. Иначе е все едно да се опитваш да определиш как точно ще изглежда статуята докато скулптура още работи. Ако си направиш силуетни снимки в цял ръст през година, щв забележиш значителни промени.
И спрете да се сраянявате един със друг - всеки човек по същия начин се оформя с различни темпове - въпрос а генетика и среда.
Ако на 21 години се погледнеш и нещо не ти хареса, тогава му мисли какво да правиш по въпроса. На 14, в опитите си да коригираш едно нещо, рискуваш да развалиш друго. И дори да постигнеш целта си на 14... на 15 пак същата песен на нов глас - или ще трябва да го коригираш наново и в друга насока, или щв забелжиш някоя друга част от тялото, която не изглежда като на снимките от модните/тинейджърските списания.
Все едно да пишеш по черната дъска със същото темпо, с което някой друг трие написаното и пише друго.
Нетърпениетео също е привично за тази възраст, но поне момичетата узряват умествено по-бързо за да проумеят безсмислицата от подобни упражнения във самокорекция.
За хора на твоятя възраст, най-доброто което може да направиш за себе си е балансирано тегло, разнообразна храна и умерено количество спорт. Прекаляване с някои видове спорт (извънредни натоварвания върху костната ситема и мускулатурата - най-ярък пример е вдигането на тежести) или диети (чети нездравословно хранене, лишаване от определени видове храни "за не надебелеем") могат само да доведат до невъзвратими промени в растежа и пропорциите и след като растежа се забави и спре в ранните 20 години - ще си останете за цял живот с последствията и не всички от тях могат да се коригират после. (пример е ръста - ако си 154 см на 21, няма да станеш 1. 90 на 35 г.
Оставете генетиката да се развихри и когато видите крайния резултат, тогава критикувайте, а не по време на процеса. Спортуването е важно за общия тонус - физическата активност само насърчава процесите в тялото, и дава добра основа, но всичко трябва да е с умереност.
Dr. Who

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 2b01999906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Евала на номер 1, толкова е изчерпателено и добре казано! Само ще допълня, че като че ли с новото поколение ис тези диети децата стават мутанти, а не слаби....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker