E как мислите - дали ще стане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

E как мислите - дали ще стане?
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 1881 пъти
Здравейте. Момиче на 14 години съм. Проблема ми е, че съм нисичка, едва 150 и следователно се комплексирам.
Другата седмица се записвам на баскетбол, ще си купя рибено масло и ще ходя да бягам. И не мисля, че е важно, но всеки ден правя коремни преси, за да поддържам форма, понеже съм танциорка. Та как мислите, възможно ли е да дръпна с 4-5 см? (ако се случи ще съм най-щастливия човек на земята ;д)
И още един въпрос? Вярно ли е това, че след като ти дойде, растежа на височина приклучва? (на мен ми дойде преди година и нещо, джудже ли ще оставам? ) Харесвам минъончета, изклучително малки и сладки са, но от порядъка 155-160.
П. С Родителите ми не са високи, но се надявам да стана, колкото майка ми. (майка ми-155, баща ми 172).
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: 599b5f0c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярно ли е това, че след като ти дойде, растежа на височина приключва? Не знам, кой ти го е казал, но това са глупости.
Сещам се за най-високата жена - 210 см, нали не мислиш, че на 13 / 14 години е била толкова. Ако не ме лъжи паметта, човек нараства докъм 23/25 години. Иначе спортувай, по-добро от това няма, другото ще си дойде на място с времето. Тревожиш се излишно
:)

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: fb714f1b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мила :) Просто като прочетох последното изречение за ръста на майка ти и баща ти, нямаше как да не се подпиша и аз, някакво странно съвпадение ще да е ама моите са на абсолютно същата височина като твоите.

Не искам да те разочаровам, като ти кажа, че аз съм на 20 и повече от 150 не съм дръпнала от 8-ми клас сигурно насам. Много ми е гадно, че съм толкова ниска и даже се чудя на кой така съм се метнала, защото майка ми е с 1-2 см само по-висока, ама пак е повече от мен, а уж повечето деца надават родителите си или поне един от тях, явно моето е генетично заложено, добре, че съм слаба, че при тоя ръст с много килограми, хората започват да се подиграват повечето и като телосложение майка не е баш така дребна, не носим един размер дрехи, ама не е и дебела, много си е добре, и е на 40 а все и викат "моме"някои старци, които не я познават в гръб за ученичка са я бъркали и за момиче младо, съвсем сериозно ти казвам, по улицата някои, които не ни познава, ни е мислел за сестри, защото си приличаме и в лице съм се метнала на нея, пък тя е и много младолика. Даже, ще си позволя да се отклоня леко и да те занимая с нещо, надявам се да не се сърдиш много. една случка ще ти разкажа:Един път си вървим към вкъщи на смрачаване и някакви момчета на моята възраст горе-долу, започнаха да ни подсвиркват и да ни викат еии мацетаа- и майка като се обърна и му вика на едното к'во маце бе аз съм 71-ви набор и оня като се вгледа и седи и не може да отреагира ей така беше о. О, много такива случки е имало и се смеем на тях

Надявам се при теб да има успех и не е казано, че е задължително да останеш толкова колкото си в момента, имаш все още шанс да дръпнеш, наистина ти го пожелавам, защото знам че дори и само 5 сантиметра са си пак нещо и аз все съм искала да бях станала поне едно 1. 55, та като се кача на високи обувки да не ме слагат все графата малко лапе, понеже аз съм и като телосложение доста дребничка китките ми са толкова тънки като на малко дете, нося размер на дрехи хс.. но стига толкова за мен, много те занимавах.

Та аз това с баскетбола не съм го пробвала, а повечето посочват него като решение, е не няма да стане сигурно някое чудо да дръпнеш с 10-15 см, така аз предполагам, ако ти си си дребна, но да не гледаме от скептичната страна, поне пак ще ти е от полза самият спорт за здравето :)
Пък и да ти кажа, ако все пак след време височината ти не те удовлетворява и ти създава комплекси, както при мен, по-добре от сега започни да се харесваш, защото хората харесват както високи, така и миньончета, всичко си е индивидуално и е до излъчване, а не толкова до ръст.


Късмет ти желая :)

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: eb0d058aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Танцьорка а 14!? !? !? !? ! ВТФ???
Ами не можеш да промениш гена си каквото и да правиш, ако той не реши сам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 36d83aabb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "възможно ли е да дръпна с 4-5 см? (ако се случи ще съм най-щастливия човек на земята ;д)" - Ще си най-щастливият човек на Земята първите няколко дена - най-много месец. След това с ужас ще установиш, че това не ти решава нито един житейски проблем и на практика няма никакво значение...
Пък ако разбереш тези основни неща едва след всичкия този баскетбол, рибени масла и коремни преси - просто ще научиш истината на много висока цена.
Не - не е вярно, че след като ти дойде растежа на височина приклкючва. Костната система се развива и оформя до 19-тата, а при някои хора и малко след 20-тата година. Понякога има и втори пик на израстването, особено при момчетата.
Всяко следващо поколение израства по-високо от предишното. Нормално е ръстът ти да е някъде между този на родителите ти, но никак не са редки и случаите, в които децата са по-високи и от двамата родители.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: ebf58545a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е извинявай, но 5 см са едно нищо. Къде 150 там и 155. Вместо да мислиш за глупости си купи едни обувки с 5 см платформа или ток и си готова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker