Ноктопластика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ноктопластика
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 15829 пъти
Вярно ли е, че ноктопластиката много уврежда ноктите? Искам да си направя ноктопластика, но ме е страх, че след като ми махнат изкуствените ноктите, моите ще изглеждат ужасно... Има ли такова нещо?? Моите нокти са супер меки и лесно се чупят... някои от тях по-бавно растат, други по-бързо, но като цяло не си ги харесвам. Та, да питам тези от вас, които са си правили ноктопластика... как са изглеждали истинските ви нокти след това, същите ли са? Какво увреждане може да ни причини ноктопластиката? Да си направя ли или не? Колко време горе долу са издържали ноктите ви без да паднат?? Мога ли да стоя месеци наред с ноктопластика, смисъл лепилото добро ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 59dc4e0825
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз от една година съм с ноктопластика. На 15г. съм. Ако си правиш 'ноктопластика' най-добре е покритие, само с гел. :)) Въобще не се увреждат твоите нокти :))

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: d611e69700
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Ноктопластиката уврежда твоите нокти, защото при изпиляването се отнема голяма част от повърхността на нокътя. След като махнеш ноктоппластиката, има болка докато не ти заздравеят ноктите. Ако си при някоя неопитна и некадърна маникюриста можеш дори гъбички да получиш. Първоначално опитай със заздравители и терапии за ноктите, допитай се до маникюристки. Може да си сложиш гел, но поддръжката е поне 2 пъти месечно, което значи повече разходи. Прецени сама кое е най-удобно за теб. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 1336ddb433
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Уврежда да. Аз лично съм била два пъти с ноктопластика, втория път може би около 7 месеца. Ходи се на поддръжка- на колко време зависи от твоите нокти. Аз лично ходех на 3 седмици, защото моите нокти все пак си растат и става грозно. Два пъти ми е падал удължител, но все пак работех с доста вода и препарати. Лака издържа не пада от ноктопластика колкото и време да не го сменяш. Махнах я сама, така се случи нямаше време да отида на маникюрист. Трудно се маха- аз лично я отлепях с ножица за нокти която дефакто забивах под гела. Разрушава се горния слой на ноктите, но до около месец се възстановяват напълно. Така че като цяло аз съм за ноктопластиката и ако имах този шанс още щях да съм си с красиви макар и изкуствени нокти :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 10b2d5a585
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, увреждат се. Една приятелка си беше правила. Първо трябва през две - три седмици да ходиш на поддръжка, защото ноктите израстват и става много грозно. На нея й писна да дава 50 лева на месец за нокти и реши да си ги махне. Истинските й нокти след това бяха в ужасно състояние - нацепени и нащърбени.

Според мен ноктопластиката е безсмислена и са пари хвърлени на вятъра. Имай малко търпение, пусни си твойте нокти по-дълги и отиди да ти ги изпилят и оформят. Слагай си заздравител и това е.
xperia

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 0b360eb02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами това е индивидуално, дали ще се прецакат твоите или не. Аз бях с ноктопластика - издържаха ми около месец лепилото е също толкова индивидуално колкото и ноктите т. е зависи къде си я правиш и какво лепило използва маникюристката. По принцип ноктопластиката и издръжливостта и зависи и от растежа на ноктите. Докато не започнат да ти растат ноктите ще ти е готино, но започнат ли да растат ще се получи едно като улейче м/у истинския ти нокът и изкуствения. Месеци може да си с ноктопластика ако я поддържаш т. е на около месец трябва да ходиш за да ти попълват дупчиците. Може и да не ги махаш а просто да ходиш на поддръжка докато израсне изкуствения нокът (поддръжката главно е от гел или акрил ) което ти го препоръчвам защото ноктите ти няма да претърпят този шок които му нанасят инструментите при свалянето.

Ако си я слагаш за да заздравиш своите горещо ти препоръчвам Ши-лак. В момента съм с такъв от 25. 05 и мога да ти кажа че към днешна дата 16. 06 аз нямам един счупен нокът адски доволна съм. А и изкуствените ще се счупят все пак е пластмаса. За това според мен по-добре отиди сложи си един гел - Ши и остави ноктите си на мира останалите манипулации само натоварват естествените, а и на мен ми ускори растежа. Общо взето да обобщя ако не ти се налага не си слагай ноктопластика :) дано съм била полезна по някакъв начин
Габи 18 год.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 3dc8328396
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Зависи каква ноктопластика си правиш.. аз имах ноктопластика с гел (изгражда се нокът), не изкуствени нокти и държи много не се чупят нито падат, но най много 2-3 седмици и израстват много и трябва да отидеш на поддръжка да ти ги оправят и ако ходиш редовно на поддръжка ще си ги носиш много време.. относно след това аз си ги свалих сама и после моите бяха ужасни.. обелени още по меки, но ако отидеш да ти ги махне професионалист (този който ти ги е правил) няма да са така.. напротив твоите ще са пораснали и хубави :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: feaf220624
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Авторката:
Добре де, каква е разликата между гела и акрил? Гела и по-добър и повече щади ноктите така ли?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7efc5fc4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз също съм навита да си сложа ноктопластика с гел задължително казвали са ми че не ти се овреждат ноктите и че само един път в месеца се прави подръжка :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: bc6cb2f4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моля ви някой да ми отговори:
Ами на мен ми залепиха изкуствени нокти това
Уврежда ли.?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 дни
hash: bd6204d105
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вместо да разпитвате отидете в един салон и там ще ви кажат абсолютно всичко.
Нека и аз дам моето мнение - уврежда ноктите ноктопластиката,да но не чак до такава степен че да те се "лющят" и тн.Има болка докато ти печат ноктопластиката.Също така разликата м/у гел и акригел е че акригел е като пудра и е по здраво,а гела си е гел лак.
Препоръчвам да си направите ноктопластика с ГЕЛ ЛАК.
До номер 9 - Няма значение дали си с изк. удължители или не - ефектът е еднакъв и едно ти се увреждат ноктите.
Успех мацки :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 29f125af38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз бях с ноктопластика и след като моите нокти израснаха останах само с гел. Когато се наложи да ги махна се оказа, че ноктите ми почти ги няма. Много ме болеше. Докато не отидох при друга маникюристка, която ми предлижи гел-лак и така от около месец съм с него и съм много доволна. Даже маникюристката на всяка поддръжка ми го маха напълно и ноктите не се увреждат въобще. Малко по скъпо ще ти излезе но все пак си заслужава. А и ьабравих да допълня, че гел - лака се слага върху нокътя и не удължава, но прави ноктите по твърди и не се чупят при самото израствне.

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: de5b7d1f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сложи си гел. 2 пъти месечно ходиш на подоръжка. Не уврежда толкова много самата нокътна плочка

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: f364926435
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Каквато и ноктопластика да си направиш, не прави грешката да си я махаш сама, защото ноктите ти ще станат ужасни. Просто отиди при маникюристката ти, кажи и да ги я махне и да ти сложи заздравител, ако не искаш друго, и всичко ще е ОК :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ab098f2e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Имам дълги нокти,които са си моите, не ноктопластики и т.н. Но два от тях се счупиха и не ми се ще да махам всички заради тези два. Ако на тях направя ноктопластика,добро ли е като вариант или да се примиря с мисълта и да изрязвам всички?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1ca9e20e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Леля ми си прави вече няколко пъти ноктопластика. След като и я махнаха ноктите и бяха в отлично състояние. След няколко пъти слагане на ноктопластика ноктите и станаха още по-хубави и дълги. Според мен трябва да опитате.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5140c14893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм си направила ноктопластика с гел, което е най-добрият вариант, защото с удължители (изкуствени нокти) поне 2-3 пъти седмично ще тичаш до маникюристката. Акрила пък е много здрав и много твърд и когато го счупиш боли. Ноктите от гел не се чупят толкова лесно(пак се чупят), но когато израстне твоя нокът отдолу ще Са много по-здрави. Естествено, иска и поддръжка. И изобщо не се съсипват твоите нокти, ако не решиш да си махаш гела сама.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 205e374a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Моите истински нокти са ужасно тънки и чупливи и за това често съм с ноктопластика. Никога до сега не съм имала никакви проблеми след махането и, напротив ако дълго време съм била с ноктопластика моите собствени нокти са станали с по-дълга нокътна плочка и не толкова чупливи и мога известно време да ходя без ноктопластика, а след няколко месеца правя нова. Така, че ако е направена професионално и с качествени материали няма никакъв проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker