Диета, но малко по-различно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Диета, но малко по-различно.
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 2321 пъти
Здравйте, момиче на 16 г. съм 60 кг. и искам да ослабна с 5 до 7 кг. за месец, но не съм сигорна дали ще успея със диетата която спазвам и тренерофките затова искам да видя и вашите мнения.

Чувала съм че от: зелен чай, грейфрут, канела, мед, лимон, и много вода се отслабвало.
От 2-ва дена спазвам диета + опражнения у дома.

Както знаете закуската е най-важна за това сутрин закусвам: по-малко от половин купа кисело мляко смесено със съвсем малко шунка нарязана на дребни парченца и 1 филика натрошен хляб, но без коричките.. испивам 1 чаша зелен чай.

И вече ям само ако съм много гладна и това което ям и пия е: Зелен чай, грейфрут, вода с лимон, понякога 1 банан или ябълка. 1 път в деня ям по една или 2 сухари намазани с малко масло и отгоре със малко сирене или тънко нарязън кашкавал (все пак оргънизама има нужда и от тези неща а не само плодове и чай). На обед или вечерта тренирам: 50-коремни преси, по-30 размахвания на рацете (общо 60), 10 клакания. (забравих да спомена че също така ям пълнозърнеста закуска с 1% мазнина, но не ям всичко което съм написала наведнъш за 1 ден, ами правя разнообразие.. примерно днеска ябълка а утре баннан и т.н.) Пия много чай и от днес започнах да добавям и по малко канела защото както вече казах чувала съм че помагало.

Е дано историята ми не ви се сторила банална или тъпа и много ще съм благодарна да си напишите мненията и дали тези продукти помагат за отслабването. Също така моля модераторите да ми добавят историята и мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 7fefd5d873
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По добре недей така с тея диети предния месец ми беше бала и аз реших за месец кум 7-8 кг да отслабна в началото добре оба4е на 20'ят ден получих остри болки в корема неможех да стана от болки ... и то заради точно тая диета ... само ще ти кажа движение и спорт му е майката !!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 71ec76b450
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле на 16 и има сто правописни грешки

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 2e1beddaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От коремните преси файда няма, няма да ти отслабне корема просто ще го стегнеш, както и за ръцете тези махания който каза че правиш... това е за стягане. Ако искаш да отслабваш трябва да се храниш по 4 пъти на ден като в менюто задължително трябва да има плодове и най-вече риба. Прави различни упражнения и не само за местата на които искаш да отслабнеш прави разнообразни и да са такива които да натоварват цялото тяло, защото когато си на диета примерно и тренираш тялото изхвърля вода която имаш в тялото за това е възможно първата седмица да отслабнеш до 1 кг. НЕ ПРАВИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО! Не можеш да контролираш тялото то отслабва там където има най-много мастни натрупвания. Груба грешка е да тренираш с коремни преси или с лицеви няма да отслабнеш! прави подскоци, размах с краката, общо взето прави това което те натоварва максимално и което ти е максимално трудно, трябва да изморяваш тялото в рамки разбира се, също толкова важно да почива е колкото и да тренира... започни да тичаш или да ходиш но не като на разходка по-динамично... тичането например напряга всеки мускул в тялото и най-важното не пропускай да правиш тренировка! Успех от мен дано съм била полезна.
Габи 18год.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 16bb2b2c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересни тренЕроФки правиш:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: faf824a80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Лимона, канелата, мед и чай ( какъвто и да е) спомагат са метаболизма ти, съответно и за отслабването. Аз също ги консумирам, мед ям всеки божи ден без ограничения. Не знам защо се ограничаваш толкова откъм плодове. Аз ужасно много обичам плодове, на ден изяждам по 2 кг ябълки, сега също и череши, ягоди. Разбира се не ям само това, това ми е измежду храненията. Сутрин закусвам с бисквити ревю, черен шоколад, кисело мляко (нискомаслено 1%) и мюсли. На обед салата с нещо пилешко или не. Вечер салата, ям и сирене всеки божи ден, рибка или просто пилешко. Не ям тесто ( просто никога не съм била фен на тестеното). Спортувам доста стабилно от години - бягам. Поддържам перфектна фигура и съм по-здрава от всякога.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 6ff7babefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От афторката: Мерси за коментарите. Към номер 2-да на 16 съм и имам 100 правописни грешки, но това не е защото ме мързи да уча ами защото от години живея в чужбина и не уча по- български и мисля че е нормално все пак говоря чужд език и пиша по него. А и кво сега.. трябва ли хората да не пишат като имат правописни грешки? Все пак този сайт не е за да се вижда кои колко учи ами за да споделяме и да си помагаме! Ако искаш да правиш забележки на хората дали пишат правелно или не намери си такъв сайт за правописни грежки и прави забележки колкот искаш. Или май не можеш да четеш защото този сайт не се казва "правопини грешки. нет" ами се казва "сподели.нет".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 2087d7ee3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С тази диета по - скоро ще качиш, отколкото да отслабнеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker