Суха и лющеща кожа на краката след бръснене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Суха и лющеща кожа на краката след бръснене
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 3154 пъти
Здравейте, момичета :)
Имам един въпрос, към тези, които си обезкосмяват краката, чрез бръснене. Аз си карам на дамски самобръсначки от 3-4години понеже, още в началото, когато започнах да ги махам, бях на епилатор, но много ми бяха тънки и се врастваха голяма част от тях, за това реших да мина към бръсненето. Та след години пак продължават да ми се врастват косми, при положение, че се ексфолирам редовно. Може би нищо няма да ми помогне и си ми е такава кожата. А и като по-малка си ги махах само до колената, горе започнах по-късно и все ми става нещо като обрив, някакви пъпчици ми излизат, а сега лятото не мога да сложа къси панталонки, и все ходя с дълги.

Исках да ви питам след бръснене става ли ви суха и лющеща кожата и ако да, с какво се мажете след това, защото аз съм пробвала при бръснене различни неща като овлажняващи душ -гелове, кремове за бръснене, които не съдържат алкохол, за да не изсушават кожата, депилатори, но все резултата е суха кожа. Особено по колената най-ме дразни, става сякаш съм ги продрала, а внимавам толкова много, понякога все се режа и остават белези, абе ужас. За след бръснене не съм използвала нещо специално, а лосиони за тяло, взимала съм си нарочно за суха кожа, за да я овлажнявам там, но това лющене, пак си остава и много ме дразни...

При вас получава ли се подобно нещо? Вие какво използвате по време на самото бръснене и след това? Бихте ли ми препоръчали нещо, от което сте доволни, съответно и цената му и по възможност не много скъпичко, благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 дни
hash: c9ab2bbf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей :) И аз като теб в началото си махах космите по краката с епилатор, но ми се появиха толкова много подкожни косми, че ме е срам вече да се съблека пред някой....

Цялата съм в рани, пъпчици и белези, ужас!!!
Сега съм със самобръсначка. Бръсна се със гел за бръснене за чувствителна кожа-дамският на Жилет, а след това се намазвам обилно с розова вода. Действа ми успокояващо и тонизиращо на кожата.

Нормално е да се изсушава кожата от ползването на самобръсначката. Ако искаш опитай с розовата вода-продава се във всяка аптека :) :) :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 1e18a9097c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сестра ми има такъв проблем, не се е отървала още. Пък аз се обезкосмявам с крем-депилатор, евтин при това и съм доволна. Вярно за 5 дни растат, но пък кожата ми е мека и гладка и няма лющене и пъпчици

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 35f59da565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вземи си лосион за тяло и си мажи сухите участъци от кожата. Много помага и аз съм като теб :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: c7c527ec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай лосион за тяло на Dove- струва към 8 лв- според мен ще си доволна. Има един с блестящи частички вътре- страхотен е, особено за лятото сега е супер. Можеш да пробваш също и с афтършейв за мъже- нещо на Нивея или Жилет.

Ако имаш и други сухи участъци от кожата ( лактите, дланите, лицето), пробвай с медининска козметика-Avene, A-derma- струват към 30 лв.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5df86b3ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бръсни се използвайки сапун, или душ-гел на Dove, по мои наблюдения техните продукти изсушават най-малко. След бръснене се мажи с бебешко олио на Джонсън. Аз се ексфолирам с царевично брашно- хем евтино, хем качествено, хем натурално без химии.
Катрин

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker