Тялото ми е гадно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тялото ми е гадно...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2663 пъти
Горните крайници на ръцете и краката ми са по-къси от долните. И съм доста ниска 148. Така и не пораснах... а съм на 19. Знаете ли някакви стимулиращи продукти или спорт, който да ме издължи? Не очаквам чудеса, но поне 153-155 искам да стана, и ми се иска горните крайници да са по-дълги от долните... защото колкото и висок да е човек, ако долните му крайници са по-дълги от горните - изглежда смешно и неравно някак тялото.

П. П ако отида на ендокринолог просто така на преглед за да разбера дали имам възможност да порасна още, какво представлява самият преглед, трябва ли да се събличаш или? ! Сори за тъпият ми въпрос, но никога не съм ходила на ендокринолог..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a79039fa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво по-точно трябва да значи според теб "долни крайници" и "горни крайници"? Защото по принцип горни крайници това са ръцете, а долните - краката. И така - да не искаш ръцете ти да се по-дълги от краката?! Ми то ще заприличаш на маймуна. Защото както задаваш въпроса така излиза. Или си с доста ограничена обща култура и познания и основни понятия не са ти ясни. Така, че помисли, съсредоточи се и обясни какво питаш по-ясно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d7fa890da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Ох, извинявам се много... имам предвид, че ръцете от лактите нагоре са ми по къси отколкото от лакътя до китките. И краката от колената до горе са доста по-къси от колената до стъпалата. И е смешно... не стига, че съм ниска 148, ами и този дефект ме скъсява още повече.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a37688a1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм №1 - сега разбрах, но незнам може ли с упражнения да се коригира това. По-скоро краката са проблем, но примерно с каране на колело се оформят краката, а може пък и малко да се издължат. Вероятно спортове като бягане, дълъг скок, изобщо нещо, което ще кара краката да се разтяга. Но тай като все пак наследственият фактор е определящ не чакай кой знае какъв ефект. По-скоро не ходи с напълно ниски обувки тип пантофки, а напротив. С високи обувки ще изглеждаш по-стройна, краката - по-дълги и като цяло по-елегнвтна. Друго нещо, което прави както се казва младите момичета да изглеждата трътлести освен ниските обувки е и дънките, панталоните с много ниска талия. За някои модели поли това също се отнася.
Модата си е мода, но моделът на дрехата има голямо значение как ще изглеждаш. чудила съм се толкова ли не се поглеждат някои момичета и жени - носят всичко, което подчертава още повече недостатъците им. Така, че според мен чрез подходящите дрехи можеш да прикриеш недостатъците във фигурата си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8a2a0a8ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, за прегледа при ендокринолог да ти обясня как протича. При всеки е строго индивидуално. Момче на 19 години съм. Прегледа започва с анамнеза тоест разпитва за предишни заболявания. Имала ли си някакви оплаквания. Боли ли те нещо. След това следва палпация опипване на щитовидната жлеза. Може и с ехограф. След това абдомолната част . И най гадната част. Накара ме да си събуя гащите, за да провери половото съзряване. След което лекарката ми забели пениса за да види главичката след това следва опипване на тестисите
Тестисите са част от ендокринната система. Доста неприятно. Така че добре си помисли дали да отидеш на ендокринолог. Надявам се че съм ти помогнал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker