Косми, пинсети, проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Косми, пинсети, проблеми
преди: 12 години, 3 дни, прочетена 2920 пъти
Момиче съм на 15 години има мустак- рус, но си личи и този факт ме притеснява. Кръстът ми е целия космат, стомаха и той целия имам и големички косми на самите гърди а най-гнусното и междо тях, като на мъж. Много се притеснявам, на скоро ми се смяха и за космите на ръцете!!! Нямам пари за фотоепилация или козметик, наистина, а и ме е срам да кажа на мама та въпроса ми е за стомаха, кръста и междо и гърдите може ли със самобръсначка, а за мустака искам да пробвам лентички, но ме е страх съм мн бяла и със чувствителна кожа да не упъпчевея. Моля помогнете бедноста ме докара до тука!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 дни
hash: c726882563
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нужно да имаш много пари, за да се поддържаш. Аз например, си махам окосмяването на ръцете с депилиращ крем и има доста дълъг резултат( поне при мен). Махам си ги на около 3 седмици. Плюсът е също, че не изпитваш абсолютно никаква болка!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: ac20e3ccec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да се срамуваш от майка си. По-добре сподели с нея и отидете на лекар, може да имаш проблем с хормоните и за това да си по-окосмена.

В никакъв случай не се бръсни! Намери начин да спестиш пари и отиди на козметик за кола маска. Ще боли, но ако се обръуснеш картинката ще стане по-грозна.
трии1/2

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 4c12ac5eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пробвай с перхидрол - изсветлява космите и на мен доста ми помогна.. Иначе не си единствената с този проблем, недей се притеснява... Толкова момичета съм виждала - поддържани и всичко, а като се съблекат по бельо имат окосмяване... Въпросът е че при тези с по светлите коси не си личат космите толкова. Иначе според мен с бръсначка да ги махаш е самоубийствено... Пробвай с ленти или епилатор, за да не стават по-големи и да не растат по-бързо. Може би е добра идея да споделиш и на майка си поне от части за проблема - точно от нея не трябва да се срамуваш... Ами успех и не му мисли толкова :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: de87219cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Pдрасти .. относно ръцете ползвай епилатор, бръсначката не се препоръчва тъй като космите стават 3ни ако ги махаш с нея, най добре епилатор или кола маска. Аз също имам по гърба и по корема, но си вземам лентички кола маска и ги премахвам, не се притеснявай има хора които са повече окосмени от другите, аз съм се метнала на баща ми той има много, а мама няма изобщо по гърба по корема. Тва не тря да те притеснява има си начини, поговори с майка ти и и кажи, че те притеснява, в тва няма нищо лошо.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: ca04c61c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, много добре те разбирам, защото имам същия проблем и вече започнах сериозно да се притеснявам за това. Като четох из форумите и разбрах, че това са симптоми на хормонален дисбаланс и всички препоръчват да се отиде на лекар. Мен обаче даже ме е срам да кажа на майка ми, защото тя ще си помисли, че си измислям и, че на Интернет не може да се вярва. Не искам да те плаша, но аз се притесних, когато прочетох един коментар: "след няколко години космите ще са най-малкия ти проблем".

Според мен трябва да отидеш на лекар, мисля, че се казваше ендокринолог или нещо такова. Ако, обаче искаш да ги махнеш те съветвам да НЕ използваш самобръсначка, в никакъв случай, само ще стане още по-зле. А за мустака: предполагам, че е само мъхче и по-добре с пинцети или след като ти е чувствителна кожата с крем депилатоар (не е много скъп).
И последно искам да помоля, ако някой е по-запознат да обясни малко по-подробно за това с хормоните и какво може да стане!

Л...

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 8bdc182e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В никакъв случай не прави грешката да се бръснеш. Нали си виждала мъжките бради колко са твърди? Това се получава при бръсненето, предполагам, че не искаш да имаш такова нещо по тялото си. Мисли за варианти с кола маска или лентички. Най-евтиното е да си правиш сама вкъщи, има пакетчета кола маска, по 1 левче горе-долу, продават по козметичните магазини.

А също така не е лошо като идея да отидеш на ендокринолог, да ти изследват хормоните, защото много често такива неща се дължат на хормонален проблем и ако ти изпишат подходящо лечение, космите сами ще намалеят. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: cf03da3590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За мустачките и аз използвам лентички Veet доволна съм общо взето. После ако ти остане малко лепкаво след като си ги махнеш мустачките с лентичката мини с малко олио и то ще се махне лепкавото.. А за другите косъмчета по гърдите и гърба незнам, може някой друг да те посъветва нещичко. :) успех.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 446d539208
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недей да ги бръснеш - ще стане още по-лошо, в сми, ще станат големи, космите доста загрубяват от бръсненето. Кола маска му е майката ;) Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker