Искам да стана поне 65 кг.! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да стана поне 65 кг.!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2959 пъти
Здравейте..!
Лято е, всички ходят с по-къси дрехи само аз съм с по-дълги. Висока съм 1. 60 и тежа 75 кг. Искам да стана поне 65.. но проблема е, че не мога или по-точно не знам как. По цял ден съм навън, вече спрях с сладкото. Мисля да спра и с тестените продукти, но не знам дали по този начин ще има промяна. Искам да съм различна защото ми писна да бъда осмивана заради теглото си. : )

ЩЕ се радвам ако ми помогнете.


Bubb.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 474cfdeef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? Имам една позната която беше заминала за испания и за 1г. и няколко месеца от 60 кг се превърна в 75 кг.
Докато била в Испания по цял ден седяла в къщи и само се тъпчела и така качила всички тези кг. Един ден се претеглила на кантаря и като видяла че е цели 75 кг. започнала да тренира. Сега ще ти обесня най-подробно какво е яла и как е тренирала, дано да ти помогна.

1-Спри всякакво сладко, тестено, газирано, пържено и т.н.
2-За закуска може да изядеш само 1-филика със малко кашкавал, шунка и ако искаш може да си нарежеш няколко парченца краставица или доматче.(само 1 филика, също така може да пиеш чай или просто вода).
3- За обяд пак може да си хапнеш 1 филика хляб със пилешко месо и салата, но без СОЛ И ОЛИО!
4-За вечеря може да си хапнеш нещо леко, но да се наситиш примерно: Една купа салата със 1 сварена паржола, но без сол, олио и хляп. (вечеряш най късно в 7 ч.) Ако седиш до късно и отгладнееш си направи един топъл чай за да ти намали глада и може да ядеш някой плодове, но без грозде и банан.

Даже хубаво ще бъде ако ядеш поне веднъш или два пътя на ден грейфрут примерно след закуска и преди лягане. Грейфрута помага за топенето на мазнини лично аз съм го пробвала и действа, но не прекалявай че да не ти стане лошо даже може 1 грейфрут да го изядеш на два пътя. Ако обичаш сладкото може веднъш на седмицата да изядеш примерно 2 парченца шоколад. Някой биха ти казали че с тази диета би качила кг отколкото да свалиш, но не ги слушай защото няма смисъл да гладуваш аз и това съм пробвала да гладувам и да ям и пия само нещата от който мога да ослабна, но слет 4,5 дни испитвам вълчи глад и ям като невидял звяр ;дд.

Сега ще ти кажа какво да тренираш.
Каране на колело (кардио) по 30, 40 мин всеки ден 50 коремни преси преди лягане. Докато тренираш пий поне 1 литър вода. Така моята приятелка ослабнала.
Аз мисля че по добре е да се храниш здравословно, без тестено сладко и т.н. и най добре да идеш на фитнес ем инструктора ще ти помогне и ще ти каже кое е най правелно и колко да тренираш.
Аз понеделник мисля да се запиша на фитнес и ще го направя. Преди от 59кг станах на 70кг, но един ден ми писна и спрях сладко газирано и такива неща и за няколко месеца станах 60,61 кг. сега пак ям сладко, но много рядко примерно на месец или 2 1 път и не защото се ограничавам ами така свикнах. Пробвай се и ти ще ослабнеш сигорна съм най вече се расхождай и внимавай какво и колко ядеш. и така те саветвам да идеш на фитнес по добре ще е.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7bf273be79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво нещо сме ние момичетата/жените. Маце, аз съм 1. 61 и тежа почти 47 килограма и викам, че съм дебела, а за теб не знам. Извинявай, че ти го казвам по този начин, но ако искаш да си намериш приятел или да се сливаш с обстановката трябва да свалиш доста килограми, дори да си 65 пак няма да изглеждаш слаба и няма да можеш да носиш къси панталонки.

Аз те съветвам да отидеш на онези летни лагери където са направени за деца с наднормено тегло, там ще отслабнеш към 10-15 килограма. Ако отидеш и другата година на такъв лагер вече може и да си доволна от теглото си. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d8b9fa8d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм съгласна с първия коментар. Не можеш и за закуска и за обяд да ядеш филии хляб. Закусвай първите дни каквото искаш, но гледай да е в по - малко количество, отколкото си свикнала. След това започни с по един банан или овесени трици разбъркани в айрян. По - късно ако огладнееш може да хапнеш пак някой плод или просто пий чай. На обяд яж готвено! Гледай да не е пържено или нещо от сорта на тежки храни или спагети и лазаня. Просто яж лека готвена храна, но по - малко, от колкото си свикнала. След обед можеш да хапнеш 1-2 яйца, а вечер или пропускай вечерята, или яж нещо леко като салата, но гледай да е преди 19:00 часа. Важното в диетите е да не ядеш шоколад, тестени храни, да не пиеш газирано и каквото и да ядеш - да ядеш в малки количества! Задължително се храни с пилешко месо и мноого риба! Можеш да изядеш примерно 1 вафла за 1-2 седмици. В началото ще ти е трудно, но повярвай след 2-рата седмица ако до тогава не си яла чипсове и шоколади вече ще си свикнала без тях. Хайде успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 403de65b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да свалиш килограми трябва да направиш 2 неща - да се храниш здравословно и да спортуваш. В интернет има сайтове за здравословна храна - моят съвет е не да гладуваш с диети а да си промениш менюто. Втората важна част е спортуването - идеята е да изразходваш калориите които приемаш. Ходенето на фитнес е важно (въпреки че може и без него, лично аз го препоръчвам) като там има и инструктори, които да ти помогнат.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0cfab7cd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отслабва се със строга диета и спорт. Може и без спорт дори, но без диета не става. Знам, че всички ти казват, че не трябва да се пазят диети, но това е лесно да се каже от някой, който няма такива проблеми и не познава добре принципите на отслабване. Под диета нямам предвид това да спреш яденето или да ядеш само плодове, зеленчуци и чайове - напротив. Можеш да ядеш много неща, но само тях. Не се спират 5 неща (сладко, хляб, газирано) а се ядат само някои неща. Иначе си губиш времето или ще постигнеш йо-йо ефект. И не се отслабва за 2 седмици, а за няколко месеца, за да е качествено отслабването. Виж статии за НВД примерно в някой сайт като бб-теам.орг. И искам да ти кажа, че диетата трябва да се спазва стриктно иначе сама се подиграваш с труда си. И наистина - спирам сладкото и газираното не помага, освен ако нямаш добър метаболизъм (какъвто сигурно нямаш, щом имаш такъв проблем).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker