Наистина съм дебела! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Наистина съм дебела!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3119 пъти
На 14 години съм /сега ще съм 8 клас/ и съм дебела, над 110 кг, не знам точно колко... До към 120 някъде, висока съм 1, 69. Ходила съм по доктори, но беше без ефект, всички казваха ''намали сладкото, хляба'', а в интерес на истината аз хляб не ям, а сладко.. почти. Не знам какво да правя, отчаяна съм... МНОГО отчаяна. Едно, че никой не ме харесва, че като изляза и всеки ми се подиграва и присмива и друго, че не мога да нося дрехите, които искам.. и НАЙ-важното, не се понасям така, искам да отслабна!
Правя упражнения, по 100 коремни преси, но честно казано ефект няма!
Помогнете ми... Моля ви! Наистина съм отчаяна, а съм и в такава възраст, че тези неща много ме тормозят психически..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2350d0a1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Благодаря, че сподели историята си с нас. Ти действително имаш голям проблем, не само естетически, а чисто здравословен - страдаш от адипозита, от сериозно затлъстяване.
Не смятам, че с тези колограми и на тези години ще можеш да се справиш сама. Отидете най-малкото при диетолог и той да ти напише точно менюто. Потърси и фитнес-студио в близост. Не се срамувай. Колкото и да ти е странно, точно там хората няма да ти се подиграват, а ще ти помогнат. Повечето също са имали проблем с теглото. Освен това там са предимно възрастни, които са по-толерантни и не се подиграват. Има уреди, на които бавничко можеш да ходиш, бавничко да се натоварваш.
Без спорт няма да можеш. И като казвам фитнес, имам предвид поне 3 ч. умерено и слабо натоварване на ден (във ваканция си). Всеки ден.
Ако не успееш до 18 г. да си разрешиш проблема, съветвам те на 18 да се подложиш на операция за намаляване на стомаха. Просто ако не отслабниш сериозно застрашаваш здравето си, ще се разболееш рано или късно от диабет и сърдечни заболявания, няма да водиш нормален живот.
Ако имате средства, отиди на т. н. „дебелариум“. Целта е да се научиш сама за себе си, какво е полезно и какво е вредно за теб. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bf9a8d4171
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   зарежи тези упражнения и започни да ходиш на фитнес като наблегнеш на кардиото тичане по пътечка, колело и тн.
никакви пици, сандвичи тип бургер, баници, сладко, задължително никакви безалкохолни, от течностите само вода, чай, натурален сок, но без захар или най-добре фреш. Към яденето не добавяш сол и тн. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 36f6595193
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Влез в ''Не може'' при ''Спорт и красота''. Там пише всичко което ти трябва :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 817aeea9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Горкичката не с предавай!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9491044457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Въобще не чети простотиите на номер 1 и 2.

Няколко съвета относно спорт и хранене:

- никакво неефективно "кардио" от по 3ч или колкото и да е, забрави за пътечки и всякаки тъпотии от подобен род. Тренирам с тежести от 10 години - до сега жена в добра форма, която бичи по час на пътечката, не съм видял. Няма и да видя :)
- започни да тренираш с тежести, заучи основни движения, като клек, тяга, военна преса, кофи, набирания. Тренирай тежко, да кажем, до 5 повторения. Намери си читав инструктор.
- яж 2 до 4 пъти на ден. Гледай храната да е качествена, нищо опаковано и т. н. На тази възраст не се лишавай от от нищо. Просто гледай храните да са с минимална преработка.
- пий вода и само вода, поне 2л/ден

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fef5259805
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: възможност да ходя на фитнес - нямам, затова съм заложила на упражненията вкъщи, от които така или иначе ефект си няма. Благодаря много за съветите! Като цяло аз не ям много, а и почти постоянно съм в движение, не обичам да стоя на едно място. Движениееее.. тип разходки :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 564d8616fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди в Щатите - там ще си истинска фиданка!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f1836227ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   когато повярваш, че можеш да се справиш с проблема всичко ще е ок, упражненият помагат :) трябва постоянство всеки ден аз 30 мин. преди всяко ядне пия по 400-500мл ВОДА може и с капки лимонов сок ям в малка чиния и дъвча бавно пробвай и ще видиш, че ще ядеш 3-4 пъти по-малко колко сега, не яж когато ти е скучко и всеки път когато ти се дояде си задай въпроса : Наистина ли съм гладна, искам ли да изям...?
Ако не можеш да се откажеш от... яж от него, пък и не трябва да се отказваш от... , но по-малко и пий чаша вода преди това, сега е лято отслабва се най-лесно от личен опит аз свалих 5кг за 3месеца и после още три за около 4-5 месеца като не прекъснато си повтарях Аз мога да се справя. Вярвам, че мога. Мисли позитивно! Първата стъпка към добрата фигура е начинът на мислене, ако си усмихната вярвам, че ще успееш. http://www. ladyzone. bg/calculators/idealnoto-teglo Брой си калориите, хапвай повече плодове и зеленчуци, сега например като ти се дояде нещо хапни диня, колкото искаш. НЕ ПРОПУСКАЙ ЗАКУСКА, нито обяд или вечеря хапвай си преди обяд и след обяд, след като вечеряш си легни 3 часа след това, аз вечер правех упражнения в yotube и vbox7 има хиляди клипчета с упражниния, а и в още милиони сайтове пишеш в Google упражнения за... и готово правиш по 3-4 за всяка зона (кореч, дупе, бедра, ръце, крака, паласки (любовни дръжки) гърди, рамене, кръст, гръб) първо по 10-20 зависи от упражнението повторения и ги увеличаваш броя им всяка седмица, хапвай повече протеини. Не се отказвай, отслабването е бавен процес и не трябва да бързаш за никъде, за да не се получи йо-йо ефект и отпусната кожа. Не се качвай на кантара всеки ден, а през седмица две, колкто по-повече обръщаш внимание на това как се чувстваш, а не колко сваляш, толково по-добре ще изглеждаш във всяко едно отношение в тези сайтове има много инфо прочети, кога имаш време http://www. ladyzone. bg/ http://www. teenproblem. net/ http://rozali. com/

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6b8e6c7000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как може при тези килограми и тази възраст да предлагате на момичето диети и упражнения? Мила, ти имаш много сериозен здравословен проблем, веднага си направи изследвания!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72e003144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При колко лекари си ходила? Най-добре смени няколко и се замисли над съветите и лечението, ако имат, не всеки един от тях! Хубаво е, че спортуваш. Продължавай! Но отначало не се натоварвай много, защото може да си довлечеш допълнителни проблеми. Всичко постепенно. И едно важно нещо - без диети! Яж пресни зеленчуци, плодове! Хляб трябва да ядеш, от този... здравословния. Не се отказвай от сладкото! Не ти казвам да се тъпчеш цял ден само с това, но трябва да ядеш малко. Мазното трябва да спреш. Както преди казаха - никакви пици, хамбургери, дюнери, хот-доци! Окей? :) Успех и не губи надежда!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8f32dbe54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   от авторката: Ходила съм при 2-3ма, но като цяло едно и също ми казваха. Относно хамбургери, пици и такова.. не пипвам такова. Може би донякъде проблема е в това, че се храня много бързо, пиЕХ газирано... не знам. Благодаря за съветите :)
7. - логиката ти не ми харесва :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker