Имам странни бедра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Имам странни бедра
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2619 пъти
Здравейте :) Няма да овъртам много и да ви разказвам защо искам да отслабна, кой как ме е обидил и т. н. Момиче съм, на 16 години. Никога не съм била особено дебела, но не съм била и слаба. До преди няколко месеца бях около 57 кг. при височина 1. 65. Сега съм 46 кг., като ханшът от 92 го намалих на 81 см, талията от 65 на 53 см, гръдният кош ми е най-зле, буквално ребрата ми се очертават. Абе от кръста на горе съм като анорексичка. Проблемът обаче се появява при бедрата - не са мръднали и с един см. Обиколката им не е чак толкова голяма, около 46 см, но изглеждат отвратително. В профил са слаби, дори луфт имам, но погледнати от страни са един вид изпъкнали доста напред. От това и дупето ми изглежда огромно, дори да е едва 81 см. За капак изпъкналата част е мускул, а от вътрешната страна е толкова меко и отпуснато. Просто наистина бедрата ми имат отвратителна форма и изглеждат огромни. Знаете ли как мога да им оправя формата, не искам да са така сплескани в профил и изпъкнали напред. :(

п. п. моля ви без обидни коментари и съвети от сорта на това, че трябва да напълнея. Опитах да напълнея заради гръдния кош и всичко ми се лепна на корема, дупето и бедрата, доста се измъчих пак да го сваля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: bb4f319f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей момиче. Нямам представа защо бедрата ти не са отслабнали или защо са сплескани както казваш ти мисля, че преувеличаваш създаваш си допълнителни комплекси, но щом искаш да се стегнеш се заеми със спорт ходи на фитнес, тичай, прави упражнения във вас погледни в гоогле има много върви пеша и имай движение. Храни се и по здравословно, но В НИКАКЪВ случай НЕ гладувай! Ако ядеш много хляб, сладко и такива калорични храни и правиш упражнения ще направиш мускулна маса. Тези храни пак си ги консумирай, но в по-малко количество примерно на ден изяждай 2-3 филии 1 вафла или шоколад просто не прекалявай с храните Между другото били казала как отслабна и за колко време? Благодаря те предварително :)

М а Л к А т А

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fb931e2b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, няма от какво да се притесняваш, та ти си истински латино тип - слаб торс, масивно бедро и изпъкнало назад дупе. Просто забравяш за диети, отдай се на приятни занимания и забрави за проблема. Мъжете много обичаме жени с такива тела и горещи сърца. За справка - Дженифър Лопес, Шакира, Риана, Бионсе и др....

Препоръчвам за стягане на бедрата, на местата където са отпуснати да се правят умерени физически упражнения, като начало с помощта на собственото ни тегло. Ще се учудиш колко е трудно да се клекне само с помощта на единия крак, докато другия е изпънат напред, за да не пречи. Можеш да стегнеш вътрешните мускули чрез клекове с широк разкрач докато таза падне под нивото на колената. И двете упражнения се правят бавно, не са нужни повече от 20 повторения в серии от 3 до 5.

Не си писала за целулит, но ако има наченки ще отшумят. За да се ускори ефекта може да се ползват уреди във фитнес зали и салони с вибриращи ленти. Редовен бурен секс от над 30 мин има същия вфект.
Успех!
М,34

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4c29e41fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто ти е такава структурата на тялото, това не може да се промени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9ae1d591d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   46 см е изключително малка обиколка за бедро, особено при твоя ръст.
Проблемът ти не е в тях, а както сама си забелязала имаш атрофична горна част. Явно не си тренирала нищо никога и гръдния кош ти е недоразвит - така изглежда хилав на фона на краката и те изпъкват в цялата картинка.
Просто започни да правиш повече упражнения за мускулите в горната част на тялото, плувай, защото укрепва раменете и разширява гръдния кош. Това естествено ще стегне и дупето ти.
И вземи мерки да напълнееш малко, поне до 52-53 кг, защото здравето ти е силно застрашено, няма да обяснявам защо.
Не си написала какво се случи, че отслабна толкова за няколко месеца?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a5d0b64642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката: ще ме сметнете за луда, но отслабнах за около два месеца по следния начин - хранех се само на обяд т. е. обядвах да кажем супа или салата и това ми беше за целия ден

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker