Ринопластика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ринопластика
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2921 пъти
Здравеите! Момче съм на 18 години и имам проблем. От години насам носът ми е изкривен и това се отразява на самочувствието ми. Нямам спомени как е станало, но е факт, чее крив. Ходил съм на преглед при най-добрият пластичен хирург от Пловдив (във форумите винаги има позитивни мнения за него) и той потвърди това - че носът ми има травма и е изцяло изкривен на една страна. Също така каза, че операция не е задължителна ако нямам проблеми с дишането. Наистина незнам как се е изкривилл. Спомням си че веднъж докато ритахме с приятели ме бяха ударили много силно с топка в лицето, но тогава едва ме заболя.
Проблемът е, че това се отразява до такава степен на самочувствието ми, че вече не ми се живее! Чувствам се като нищожество когато погледна в огледалото не виждам нищо друго от един голям нос и тва е. Спрях да се снимам окончателно защото на всяка снимка се вижда до каква степен е изкривен носа ми. Понеже доктора каза че се е изкривил от себеси се чувствам и като изрод. С две думи съм отчаян до такава степен че вече дори не ми се излиза.
Другия месец в средата ще бъде направена ринопластика на носа ми а пък дано да се оправи. На 15 септември ще бъда 12 клас в ново училище и искам всичко да бъде както трябва с носа ми.
Според вас смешно ли е че си правя такава операция при положение че съм момче? Какво бихте направилли ако бяхте в моите обувки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4820a3f0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо да е смешно? ! Това си е твоето тяло, ти не се чувстваш добре в кожата си, защо да не се коригираш и да си възвърнеш самочувствието. Важно е как ти се възприемаш, чувстваш и виждаш.. а за другите какво мислят.. не бери грижа :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 78f81e0518
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти се стори шантаво, но момчето което харесвам е с огромен и крив нос. Гледах негови снимки, заглеждах го и когато се видехме и стигнах до извода, че точно този негов "недостатък" ме привлича. Той си знае, че носът му е големичък, отнася и груби думи, но точно носът му го прави сладък. Ако се промени, целият му чар изчезва. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ebea3d2818
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мъж съм, и ако ми се налага, бих си направил подобна процедура без изобщо да се терзая. При някои, както в случаят на №2, дефектът се превръща в ефект. Явно при теб не се получава така и си взел правилно решение. Пожелавам ти да си харесаш новия нос и да не го мислиш вече. Но не забравяй, че визията се променя, но по-важно за живота е характерът ти. Струваш ми се добро момче, продължавай да бъдеш такъв и след ринопластиката!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5430e720aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, не е от самосебе си, най-вероятно ти е чупен, може дори като малък и да не помниш. И аз имам подобен проблем, правих си операция в Пловдив, при доктор Тонев. Операцията беше неуспешна. За втора операция в България, не искам и да чувам. Ако си твърдо решен, много внимавай с избора на хирург. Това е една от най-сложните пластични операции, ако имаш изкривяване и на носната преграда, това се води септопластика и е задължително да се направи от УНГ хирург, а не от пластичен. Като цяло, неприятно изживяване е и ако наистина не ти пречи, не си рискувай живота и здравето заради едната суета.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c83ebf124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автор: Благодаря за коментарите :) чувствам се по-спокоен за идната операция, защото всичко това наистина ми бърка в мозъка

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 067e33af8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жена съм и то красива, но до толкова да си се вманиачил във външния си вид не е нормално. Мъж ли си или какво? Пък и нали ще си направиш операция. А и утре може да се сбиете някъде по дискотеките, може да те ударят, кво после пак ли на операция ще ходиш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker