Обожава вкусните ми манджи, но очите му ще изкапят по слабите мацки! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Обожава вкусните ми манджи, но очите му ще изкапят по слабите мацки!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3443 пъти
Мъжът ми е голям ценитетал на хубавата храна и казва, че успявам да превърна всеки ден в празник. Естестевено, че и двамата сме се позакръглили, но в никой случай не сме дебели.
Старая се всичко да е вкусно и красиво поднесено. Е, в тази ситуация мога ли аз да не ям, или да си сложа само една лъжичка - и на какво ще прилича моята порция на тази красива маса? Или да сме на различно меню? Или може би трябва да си сервирам и на мен, но да не го изяждам цялото и да изхвърлям храната? Нали любовта на мъжа минавала през стомаха... Да, ама не. Като види някоя слаба и стйна девойка с маникюр, с който не е отрязала и една филия хляб - ще му изпаднат очите, с всичко ми показва, че би искал и аз да изглеждам така.
Дайте съвет: да спра с угодиите на масата ли? Всички знаем, че диетичните гозби на са толкова вкусни, а диетичните продукти - много скъпи. Как да съчетая съпругата - домакиня и майка с елегантна секси-дама?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: c1939bfad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, много интересна дилема, но мисля, че отговора го знаеш и ти самата - вкусотиите ги готвиш повече за себе си, или? Може би ти харесва и признанието на мъжа ти, знам ли, но според мен просто имаш интерес към готварството (хоби ти е) и обичаш да си похапваш.
Лошо няма по принцип, храната е хубаво нещо, необходима ни е, за да живеем, но... стига да не прекаляваме.
Колкото до диетичните продукти - доказано е, че са вредни. Тъпкани са с въглехидрати и химии, за да намалят мазнините. Не са ти нужни. Продължавай да готвиш, не се отказвай от хобито си, но не забравяй, че мъжът ти е мъж - той има много повече мускулна маса от теб, по-висок е най-вероятно и може да поглъща два пъти повече храна от теб, без това да му се отрази на фигурата.
Слагай си просто много по-малка чиния от неговата. Няма да се отрази това на красотата на софрата ти, спокойно. Ако имаш останала храна, спокойно я сервирай на другия ден с прясна салата, някакъв сос или прясна подправка отгоре, не си длъжна да изяждаш остатаците.
Но по принцип - и за теб, и за мъжът ти ще е много по-добре, ако съумееш да замениш част от времето си за готвене с фитнес. Мъжете винаги ще гледат чуждичко, няма лошо да си събира апетита навън, но само, ако му предложиш у дома възможност да се нахрани до насита... и това важи не само за хубавата софра. Направи най-доброто от себе си и ти самата ще събираш възхитени мъжки погледи, най-късно тогава мъжът ти ще се събуди...
Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac21b9e038
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз като се събрах с моя качих 4-5 кг. , точно по тази причина, исках всичко да изглежда добре на масата и то естествено, че ти се отваря апетита, общо взето доста увеличих яденето, но дамата, която е писала първия коментар е права, разбрах го от личен опит. Грижи се за себе си, не е нужно да правиш същата порция като неговата, аз си правя наполовина, със същата декорация... а с килограмите още си се боря :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 71712bb58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! И на мен готвенето ми е хоби, не че толкова обичам да ям, колкото го приемам като изкуство, творчество и т.н. Мъжът ми също е ценител на хубавата храна, много се радва на сготвеното, яде с апетит и доста голямо количество, малко е закръглен, но нямам нищо против - много ми харесва така. Трапезите и при нас са пищни, красиво поднесени, изобилни и т.н.

И понеже аз не съм много яшна, слагам на него големите и пищни порции, а на мен - съвсем малко количество от сготвената храна (колкото да опитам какво съм направила ;) и много салатка или плодове, риба, нещо сухо като нарязано сиренце, кашкавал, луканка и т.н. Малко се получава, че ядем различни неща, но нямаме нищо против това и сме доволни и двамата.

Може да пробваш този вариант, или като казваш - да си сипваш малко, напр. в малка чинийка - и порцията ти, дори и малка, пак ще изглжда красиво на фона на хубавата трапеза!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9353ed3f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ходи на фитнес, плувай или спортувай нещо друго. Направи най-доброто от типа си- ако не можеш да си слаба, да си поне стегната и по свои начин хубава. Две жени с едни и същи килограми, едната от които спортува- а другата- не, имат различно излъчване. Нека мъжа ти гледа навън, но да се храни (буквално и преносно) само в къщи! Естетиката е едно- всички мъже харесват слабите хубави момичета- друго нещо е страстта и това да бъдеш необуздана и гореща в леглото, да изпълняваш всичките желания на мъжа.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28189f46c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От къде пък измислихте, че диетичните храни били вредни, камо ли пък не вкусни. Всичко може да се направи да е вкусно. И под диетично не се има предвид соя или овес, а меса, зеленчуци, млечни продукти и още един куп работи. С една дума - да се избягват бобовите, ориза, по-малко картофи и други неща за които е ясно че трябва да се избягват (брашно, захар, газирано). Зелето също е ок. Много български манджи са сравнително диетични. Дали е по-скъпо - да, малко по-скъпо е като ядеш повече месо, салата, риба, сирене, а не ориз, грах, леща, хляб и т. н.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 424c141af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спорт!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5277d65802
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе вие добре ли сте? Как може така да се жертвате за един простак (без да се извинявам)? -Авторке, като той те сравнява с жени и ти го сравни с други мъже -например: Виж този мъж какво мускули има и как тренира, а ти само ядеш вкъщи! След това той няма да смее да ти каже нищо. А ако не подейства го зарязвай. все някъде ще има мъж който ще те харесва такава каквато си. Трябва да се научи да оценява това което има. Според мен той не те заслужава.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cc4f38e53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако мъжът ти прилича на Лазар Машината е нормално да има претенции... ако ли пък не-да ходи да пие една студена вода.
баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d1b4a8287f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дори да приличаш на манекенка да си 40 килограма чуждото си е чуждо, погледът пак там ще отива. Научи се да се радваш на погледа му, какво като гледа й други жени. Разбери, че не може в една жена да се поберат всички жени, Ако ти имаш големи гърди нормално е да се загледа в дама с малки това не означава че не харесва твоите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d50c23460
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любов с дъх на яхния...

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c117b7298d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Наистина ли не само му изкапват очите му като види слаба мацка, ами и ти я сочи с пръст за пример???
Или си измисляш, че държи да приличаш на тях?
По-скоро смятам, че изобщо не държи да приличаш на тях, защото така ще му се изгуби тръпката по тях, ако ме разбираш.
Те са му за гледане, ти си му за готвене. Защо да смесва двете неща?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: df8a42168c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:
Знам, че съм занемарила спорта, работата ми е зад бюро до компютър (затова имам време да си пиша с Вас), обездвижила съм се, а и не слизам от колата. Нямам време за разходки, освен събота и неделя, но явно това не е достатъчно. Истина е също, че кулинарията ми доставя удоволствие и на самата мен. Мислех си за някоя хитринка - да пийнеш или хапнеш нещо преди ядене, което да ти намали апетита или да разгражада храната по-бързо...
Ох, искам хем да си хапваме заедно, хем да съм хубава за него! ..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b80648bef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "Е, в тази ситуация мога ли аз да не ям, или да си сложа само една лъжичка - и на какво ще прилича моята порция на тази красива маса? " - Е, ПРИЗНАЙ СИ, ЧЕ СИ ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНА ЛАКОМИЯ!!! пО-ГЛУПАВО ИЗВИНЕНИЕ НЕ БЯХ ЧУВАЛ ДО СЕГА! ПЪК И НИЩО НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА СПОРТУВАШ ОСВЕН САМО ДА ГОТВИШ И ПЛЮСКАШ!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d4f1caa83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Следващият път като се загледа по слаба мацка му кажи, че и ти искаш да изглеждаш така, но това означава, че той ще яде диетични гозби или сам ще си готви. Освен това той какво предлага? - красота, пари, интелект? Съмнявам се! Накарай го да слезе на земята и да те уважава. Ако моя мъж се загледа в мое присъствие по друга жена, ще го направя луд, направо ще го сравня със земята. Като те няма да гледа, но пред теб е неуважение. А ти ако не искаш да си само една готвачка, помисли и за себе си - спортувай, излизай, забавлявай се, заглеждай се, бъди личност, а не притурка на мъжа си. И малко го свали на земята, да не си мисли, че целият свят се върти около него. След това ще те гледа в очите и няма да забележи и бомба да падне.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c1939bfad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ... само още един сериозен съвет за авторката - не се изкушавай да взимаш разни глупави хапчета, така че „Ох, искам хем да си хапваме заедно, хем да съм хубава за него! .. “
Няма безплатен обяд - пълна химия са и ще плащаш с бъбречна, чернодробна недостатачност. Тези хапчета са пълна химия и не познавам човек, на когото да са помогнали дълготрайно.
Просто намали храната и оправданията за НЕправене на спорт и ще си тамън.
Харесвай се за себе си, поставяй си цели за себе си, защото тялото си е твое. Не се разтваряй във връзката си, защото е очевидно (и правилно) - мъжът ти не го прави. Той 100% си има свои хобита (спортни предавания, риболов, приятели), които упражнява и не му дреме, дали на теб ти харесва или не, човекът си глада (и с право) и други жени - лошо няма, но ако си комплексирана, не се харесваш, за Бога - направи нещо!
И 1000 оправдания и 2000 хапове да пиеш истината е само в умереното здравословно хранене и редовния фитнес. Твое си е тялото, твое си е решението, но го направи за себе си, защото той няма да престане да си гледа (за себе си) чуждите мадами дори да станеш Клаудия Шифър. Когато правиш нещо за мъжа си и само за него, очакванията скачат до небето и понякога очакваме невъзможни неща от другите. Затова се научи да приемаш него, какъвто е, но ако не приемаш себе си можеш да се промениш заради себе си. Промяната заради другито винаги излиза през носа, кой знае - той отдавна може и да те е приел дебела, но като отслабнеш и той продължи да си гледа чуждичко (хоби му е все пак), ще си 100 пъти по-раздразнителна и ще има скандал след скандал, кето пък никой мъж не приема.
Готвенето иначе не е противопоказно, напротив, стига да не се прекалява с яденето. Готвенето е хубаво хоби, защото човек може да разпусне, да прави нещо само за себе си и да бъде креативен.

Лаура

П.П. Замисли се, колко разведени слаби жени има...и колко щастливо омъжени пълни...Ако мъжът ти те е приел, ако ти се харесваш, не си клинично затлъстяла и болна...какъв ти е проблемът същност?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aab33505cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ние жените винаги трябва да се лишаваме, да се чудим как да угодим... Той се бил заглеждал по слабички мадами.. Ами карай го да ревнува- заглеждай се и ти по мускулести и стегнати мъже. Колкото повече им треперите и се чудите как да ги зарадвате, толкова по-нагли и неблагодарни стават. Без изключения! Аз моя съм си го научила- не готвя! Освен ако нещо не ме хване в настроение или не е заслужил :))))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 682654086d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм ЗА изключително здравословен живот. Самата аз спортувам от малка. Имам перфектна фигура, крака дупе, всичко. В семейството ми баща ми е спортист и от малка спортувам и се внимава какво се консумира в нас. Приятелят ми също е спортист, но лаком, напоследък е извън форма, тъй като много обича храната. Угаждам му, готвя му всякакви вкусотийки, но млади хора сме все пак и той осъзнава, че е извън форма и започна, гледайки от мен да си припомня хранителните навици и започна отново да тренира. Смятам, че можеш да продължиш да готвиш каквото поиска мъжлето ти, но не е казано и ти да консумираш същото. Когато приятелят ми поиска нещо мазно и калорично, аз му го правя, но на себе си правя някаква салата, приготвям си риба или чисто месо и се придържам към хранителните навици. :) Така и той е доволен, наяден, а и не се заглежда по чужди мадами, защото си има всичко до себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2425d56035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Има мъже, които ще се заглеждат по чуждото винаги. Ако ти се харесваш, такава, каквато си, не е необходимо да се променяш. Смешни са ми тези, които са те оплюли, че си лакомия. Да ако си пощелива, защо да те бъдеш такава? Това си си ти. Ако ще се променяш заради някого, уви това не е точния човек. Номерът със сравнението на мъжете е удачен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9272729c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не е толкова трудно, спортуваш, ядеш. Не е хубаво да не се яде, особено щом ядеш готвено а не Макдоналдс си си супер. Час при маникюристката -все пак е 10лв не е 10 000лв., грим-спирала, молив-за 10мин че и по-малко и при фризьорката да ти измислят готина прическа някаква. Всяка жена може да се почуства и да изглежда красива с помоща на малко грим и прическа. И секси дрехи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker