Диета и море - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Диета и море
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2312 пъти
Привет :) След няколко дни заминавам на море за седмица, а съм на диета. По-скоро не диета, а ограничаване на калориите до максимум 1000. Храня се предимно с плодове и зеленчуци и все пак отслабвам ултра бавно. За един месец свалих само 2 см от бедрата, като за точно 3 дни, прекарани на село при баба и дядо отново сложих 1 см на бедрата и 2 на дупето. Наистина отслабвам адски бавно, а дебелея скоростно. Опитах всякакви диети, разделно хранене и т. н. и нищо не помогна. От малка съм доста пълна, но мама не ми дава да спазвам диети. Ето там идва и проблемът с морето - как да се ограничавам и да не ям глупости като сладоледи, бисквити, палачинки, торти и т. н. без нашите да ми правят проблем. Дори да ям нормално по 3 пъти на ден, пак дебелея. Направо се отчаях. Вкъщи ми е лесно, почти по цял ден съм сама, но там няма как да им кажа защо не искам пържени картофки, стекове, пица и подобни храни. Едва се научих да не се тъпча (преди постоянно ядях), а сега пак ще ми се налага и после как ще отвикна? ! В семейството всички са супер слаби, а се хранят нон-стоп, единствено аз съм с 20кг наднормено тегло и се скъсвам от опити да ги сваля. Ще ви бъда безкрайно признателна ако ми дадете съвети какви храни да ям, за да кача минимално тегло и нашите да не се досетят. Те наистина са хипер строги и нищо не разбират, когато се опитах да им кажа тати ме наказа, а мама каза, че ще ме заведе на психолог. Офф :(

Момиче, 17 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 80dc7124e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето ти идея: щом искат нонстоп да ти угаждат - като те питат какво искаш - казвай, че си много жадна и ти се пие нещо витаминозно. Естествено това ще бъде фреш за 3-4-5 лева. Надали ще ти досаждат да хапваш нещо, щом не искаш. Важното е да не се държиш като анорексичка. Примерно ако непременно трябва да ядеш - казвай, че искаш печена риба и салата или някакви морски дарове, даже и пържола. И родителите ти няма да настояват на повече, понеже си надхвърлила бюджета :))А пък ГАРАНТИРАМ ТИ - супер нискокалорични са рибите и месото, те съдържат вещества, от които скоростно се отслабва.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fac4774c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Един нормален организъм има нужда от поне 1600калории на ден. Така ако продължаваш ще умреш, а морето ще те съсипе - там трябва поне 2000кал.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 43be66e6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СПОРТ!!!!

КАРОЛ*******

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f335d66de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не каза дали спортуваш, а няма да отслабнеш лесно само с диета. Мисля, че поемаш твърде малко калории и не е полезно да се лишаваш от много храни, защото все още си в пубертета. Спортът забързва метаболизма, но трябва да правиш упражнения по-често, защото иначе забързването трае само няколко часа. Тичай, плувай ако можеш, скачай на въже (ако нямаш пак можеш да симулираш движението) - това са все дейности, които горят много калории. Във fitnesinstruktor. com има много упражнения, и ако всекидневно правиш поне част от някоя тренировка, мисля че много ще ти помогне. Свалянето на излишните ти килца ще е дълъг процес, не отлабвай твърде драстично, защото така е по-вероятно да ги качиш отново. Аз също не отслабвам лесно, макар че теглото ми е нормално и плувам от година (имам нужда да смъкна и стегна бедрата и д-то), защото нямам достатъчно силна воля, за да огранича сладкото до минимум и понякога ме мързи да правя упражнения. Успех! :)

Момиче на 16

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 685a8aeae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момче съм но, не мисля, че това има значение тук, ще пиша като човек който наистина е имал твоя проблем, на 17 съм, мога да кажа че в 4-ти клас имах наднормено тегло, в 8-ми вече не ми се виждаше врата. Родителите ми също не ми даваха да отслабвам, ми казваха че съм ''корав'' но добре че имаше и честни хора около мен да ми кажат че наистина трябва да се взема в ръце(тук броя и подигравките и мнеята от типа ''пич вземи се в ръце, спри пърженото). Естествено добре че повярвах на втората група и лятната ваканция след 8-клас отслабнах (това стана с глад, също като твоя случай). Обаче това не ме удовлетворяваше и в крайна сметка започнах с лостове, там нищо не ми се получи и така така започнах с силовоте тренировки в фитнеса, сериозен съм от година и половина, тази година започнах да пия и доста добавки(не говорим за стероиди а за хранителни добавки), но тялото ти се променя видимо. Храненето е цяла наука, която ще трябва да изучаваш от тук нататък, без тренировки няма да стане, за добавки и химия всеки сам си решава, и това на което си в момента не е диета а глад ако има как да ти обясня по на широко с радост бих го направил но в този сайт няма как да стане. http://www. bb-team. bg/ - В този сайт може да научиш доста, а има и форум, аз от там научих всичко което ми е нужно. Успех и се надявам да съм бил полезен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker