Викат ? свиня! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Викат ? свиня!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2396 пъти
Приятелката ми е 18г висока е около 1.70 тежи около 130кг. Което никак не е нормално. Но мен не ме е срам от това че е дебела а от това че се облича с ужасно къси дрехи които са не подходящи за нейното тегло. Примерно онзи ден си бе облякла къса пола и потник а хора това беше ужасна гледка. хората и се подиграват и и викат свиня. А тя се прави че няма нищо. Моля ви кажете как да и намекна че това облекло не и подхожда. И аз съм пълна, не колкото нея но не си позволявам да нося такива къси неща.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b86ff14eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предложи й заедно да се подложите на диета.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a761d2b858
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами трябва да и го кажеш по изключително деликатен начин. И аз не знам как.. Ако мислиш, че мнението ти ще и повлияе кажи и колко и отиват дълги поли, например.. Или ако ходите двете по магазините я накарай да пробва нещо, което прикрива килограмите и и кажи, че изглежда страхотно така, че много и отива такъв стил на обличане. Тогава тя може да се почувства добре в тези дрехи и да реши да се облича с тях, а не с такива които я излагат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2be43dcec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз по принцип с хората които обичам и държа много на тях им казвам истената в очите и аз съм на този принцип " По добре аз да ти го кажа, отколкото някой друг". И както казваш че и двете сте пълнички... ми това е супер смисъл че и двете ще може да тренирате и да се поткрепяте, защото това е много важно и се пак трябва винаги да има някои на когото да споделиш например "леле неска се качих на кантара и съм свалила 1 кг."

Препоръчвам ви да напишете в Гугъла 90 дневна диета и то ще ти излезне. Много хора са доволни от нея защото имало голям ефект, можеш да ядеш от всичко, но разделно и няма йо йо ефект. Пийте повече вода, а и всеки ден изяждайте поне по един грейфрут защото помага при топенето на мазнини. И аз съм пълничка, не чактолкова, но когато седна примерно корема ми виси и знаеш как е сланинки и някви такива. Днес се записах на фитнес и ще започна 90 дневната диета.

Мисля че това е правелното решение за да свалиш килограми. Един съвет от мене... НЕ гладувайте, не си измъчвайте организма със някакви диети от рода
"абълки на корем и вода, за 7 дни ще свалиш 5 кг"
Опитвала съм тази "диета" гладувала съм не съм яла нищо освен плодове и вода, а сега знаеш ли какво ми е? НЕ МОГА ДА ЯМ! Гладна съм, но ми става лошо от всяка храна, затова на ден ям поне 1 или 2 пътя по 1 филйка с нещо си там което не е чак толкова мазно.. иначе имам чуството че ще умра.

Дано съм била поне малко полезна и кажи истената на приятелката си, надявам се да не се обиди защото по добре истената от човека които държи на теб отколкото лъжата в очите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1f906c92fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отслабвайте заедно, обаче лично аз шапка им свалям на жените, които не се комплексират от теглото си и носят минижупи!

- Португалия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker