Имам адски комплекси относно външния си вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Имам адски комплекси относно външния си вид
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2905 пъти
Здравейте! Нека ви разкажа за мен и моя проблем. Момиче на 16 години съм и съм маниачка на тема външен вид. Като по-малка 12-13 годишна постоянно получавах обиди от рода на, , Грозна си`` или, , Оправи се малко, виж на какво приличаш``. Един ден ми писна и започнах да се променям. Промених си косата, стилът на обличане, отслабнах. След това обидите затихнаха, но на мен не ми беше достатъчно да бъда обикновено момиче, исках да изпъквам, исках момчетата да точат лиги по мен. На 15 (миналата година) направих отново драстична промяна, дори някои хора отначало не успяваха да ме познаят. Започнах да се нося така да го кажа кифленски. Та и до момента съм така... всеки ден преди да изляза, дори до магазина отделям поне по 1 час за прическа. Сега сме ваканция, но когато бяхме на училище ставах в 4:30 сутринта, при положение че часовете почваха в 7:30. Отделях по 3 часа само за външния си вид. И въпреки тези 3 часа пак нещо не ми харесваше във визията ми, постоянно в чантата с учебниците ми имаше едно огромно огледало и гребен, както и гримове, дори и преса за коса съм си носила. И никога не съм доволна от крайния резултат. Винаги когато минавам покрай витрини задължително се оглеждам, и ако някой мъж не ме загледа на улицата, за мен значи че не изглеждам достатъчно добре. Знам, че е много глупаво, но ми писна вече.... единственото, което ме радва е че тази мания не повлия на успеха ми-завърших с 5. 50

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 81b5df5fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   И аз съм абсолютно същата. Постоянно се оглеждам, все нещо не ми е наред... Пълна маниачка съм на тази тема. Но не разбирам защо си се превърнала в кифла? Така изпъкваш
от другите момичета в лошия смисъл. Бъди себе си, поддържай се няма лошо. Никой не е перфектен! Подчертай хубавите си черти. Търси трикове и техники в гримирането. Има много подобни в Youtube и гледай да бъдеш различна така ще си хубава. Грозни жени няма, има неподдържани!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 13a327bb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напразно се гласиш толкова много! Това, че не се харесваш идва от психиката ти, не от външния вид. Гласи се, поддържай се, но чак толкова не е необходимо. Теб момчетата си те заглеждат, всяко красиво и поддържано момиче е заглежадно, но след като си си втълпила, че не изглеждаш особено добре и все дебнеш дали някой те гледа започва да те гони една параноя и ти се струва, че никой не се заглежда по теб. Най-добре би било да се успокоиш малко и да се държиш естествено.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bbfed2fc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей, имам един въпрос към авторката не е много по темата нооо... с колко килокграма отслабна за колко време и каак?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef74b4a0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   И по 5 часа да отделяш за прическата и за грима си, това не означава, че ставаш по хубава. Погледни моделите, няма нито една, която да прекарва толкова време пред огледалото. Всички изглеждат естествено красиви.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e87f8bcfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Дано да правиш разлика между хубава поддръжка и карикатура :)) Но като те слушам - 3 часа пред огледалото преди училище, не ми звучи добре.
Момиче, сега ти е времето да прекарваш по-малко време пред огледалото, да се носиш неглиже, да ходиш с маратонки и пр. След 10 години като започнеш работа и "намазания" вид и токчетата ти станат задължителна процедура всеки работен ден, с носталгия ще си спомняш времето, когато тези неща не са били задължителни.
И моля те, не ходи с тежък грим през деня!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker