Decolor Time - Роза Импекс (мнения) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Decolor Time - Роза Импекс (мнения)
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 60233 пъти
Доста цветове смених, докато накрая реших уж окончателно да ставам черна (мислех, че така най ми отива и нямах желание да сменям цвета). Около година и нещо се боядисвах черна, като последните 3-4 пъти с къна. Сега обаче искам да си оставя естествения цвят на косата, който е светло кестеняв. Година и половина не съм се боядисвала и резултата е, че имам няколко цвята на главата си - естествения избил около 10тина см, надолу черното, което на места червенее дори на слънце изглежда лилаво. Това упорито черно не ще да пада и не ще.

Една позната ми каза за тази система, нейната сестра се била правила 3-4 пъти и си възвърнала естествения цвят, но друго момиче се оплаква, че не е станало нищо и е почнала да и пада много коса.
Интересуват ме мнения на жени, които са го ползвали евентуално. Как им е подействало, имало ли е ефект, нежелани последствия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b139eabbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз го ползвах два пъти. Не можах да си възвърна естествения цвят, просто един вид си я изсветлих с 1-2 тона. За щастие косата ми не се увреди. Не ти препоръчвам да го използваш, но пък, кой знае, на теб може да подейства. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00e60bd745
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също преди бях черна(7 години ) и реших да спра с черното, както мразех русото изведнъж ми щукна, че искам русо. Не бях се боядисвала от 4 месеца и пробвах с това, и учудващо за мен и фризьорката, която не беше чувала и за това цвета се промени не падна боя тя просто изчезна. Да ама надолу си стоеше много по-тъмна защото имаше огромно наслояване на черно. Сега вече от около 3 месеца съм руса, но ми писна косата ми се омъкна стана много суха, а преди беше мазна и през ден я миех. А сега я мия на 4 дена веднъж, за това исках русо. Но то ми развали още повече косата. Писах запитване към роза импекс дали маха русо, защото пише за руси и червени 1-2, но казаха че това което прави продукта им се нарича пране на косата, а русото се всмуква в косъма и при него не става, и сега направо ми се реве. А моята коса расте бавно, за това ти препоръчвам изчисти си косата от тея бои и спри, докато имш коса още.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a9d67bdee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Момичета, вашият проблем е, че не знаете, какво искате. Аз на 16 реших, че искам да съм руса (естествената ми коса е светло кестенява и много, много скучна). Първите няколко пъти резултатът не беше много добър, защото не знаех, кои нюанс да взема, но след това...

Вече съм 10 г. светло руса. Ползвам само продукти на Лореал и повечето хора не подозират, че не съм естествено руса. Никога не бих сложила на главата си български продукт.
И понеже имам 10-годишен опит с бои мога да ви кажа едно - изберете си първо цвят и само с него. Не се отчаивайте в началото - просто всеки месец само този цвят. До една година ще имате коса с един единствен цвят, което при вашите експерименти си е чисто постижение.

Ако сте били черни - почнете с лешниково. Не може човек от черно боядисано да стане на русо и да мисли, че ще има след това коса. Аз всеки месец се боядисвам руса, но косата ми е жива и лъскава. Просто човек трябва да знае, какво иска.

Не ползвайте български продукти, инвестирайте по-добре някои лев повече в боя и се лишете от едно-две кафета.

На авторката ще препоръчам да си избере от сериите на Лореал или, ако няма толкова пари - от тези на Гарниер един единствен средно тъмен кестеняв тон - той трябва да е с два нюанса по-тъмен от естествения ? цвят, за да поизравни черното. Ако нямаш пари и за Гарниер, по-добре не се боядисвай и чакай още 3 г. да ти израстне косата, вместо да се хлепиш с тези боклуци.

Ако отделиш тези пари, вземи си в началото две бои и накарай приятелка да те боядиса. Спестявайте пари от фризьор, но никога от боя!!! Колкото и да се омацате в началото, с времето ще се научите. Боите на фризьорите у нас не са качествени, те гледат да печелят. Винаги си взимаите ваша боя, но по принцип - по-добре Лореал и сама, отколкото Роза Импекс при фризьор. Който няма пари за качествена боя да не се боядисва!!!

В следващите месеци се боядисвай сама - един месец с една боя само израстналото, следващ месец с две бои цялата коса. Така ще можеш да се покажеш поне пред хората. Когато ти израстне черното вече вземи просто един тон по-светло от същата марка боя и поне 3 месеца действаш само с него, после още един тон по-светло, докато стигнеш до светло кестенявото, което е естествено за теб. Пак ще трае години да поправиш глупостта си да се боядисаш черна, но поне резултатът ще е за пред обществото, а и кой знае - може да си се харесаш с по-тъмен кестеняв тон, които подчертава очите и тена.

На номер 2 ще препоръчам подобна тактика - ако не се харесва руса, нека си вземе кестеняв тон от горните френски серии като Лореал е с пъти по-добър. Не ти знам косата, но ако си обезцветена с този български продукт вече, можеш да ползваш и по-тъмните руси тонове като естествено русо - това са номер 8 например от Лореал. Направи си цялата коса. После - независимо от началния резултат, ако ти харесва тонът - 5 последователни месеца цялата коса само с него.
Никакви български, дори немски продукти!!!

Най-лесно ще стане, ако си избереш кестеняв тон или много тъмно русо. Мъжете харесват илюзията за естествено светлата коса, не обезцветени метли. Нямаш какво да губиш
Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00e60bd745
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   От номер 2:Мерси номер 3 за съвета, иска ми се някаква боя която да стои естествено, а не да личи че е боя и с всяко измиване да се променя драстично. Ще погледна боите на лореал дали има нещо близко до моя цвят. Но докато не израсте косата ми няма как да се оправи, а в момента е пораснала 2 пръста, а ще мине много време.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a9d67bdee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От номер 3 до номер 2

Виж, за всички серии на Лореал (без безамонячните и тези за 10 мин. ) мога да гарантирам, че цветовете стават естествени, когато имаш еднородна основа отдолу и не сменяш боята непрекъснато.
Не можеш да искаш естествен цвят, когато от черна си станала руса, благодарение на обезцветители. Обезцветителят така е убил косата ти, че само цвят отгоре я спасява, в самият косъм не задържа повече цвят.
Избери просто един от тъмно русите или кестенявите тонове на Лореал - но само с амоняк и без бързодействащите!!!
Гарантирам ти добър резултат, но трябва да решиш, кои цвят точно искаш и в продължение на много месеци да го употребяваш и да не го сменяш с друг, колкото и да се изкушаваш. Много е трудно това, защото се гледаш в огледалото и ще си намираш винаги недостатаци, но в такъв момент просто виж снимките си от сега - нима си по-добре с прошарената коса?

Боята си пада при измиване, няма спор, но ако ползваш един нюанс на една серия и марка с години, постигаш естествен и еднороден цвят.
Никога повече не прави грешката да се боядисаш изцяло с черно - няма махкане това! Ако искаш по-тъмна коса, избери по-тъмен кестеняв тон, поне можеш после като падне малко да слагаш все по-светли кестеняви тонове, но черното и обезцветеното са огромни проблеми, а нашите фризьори искат да си пробутат продуктите и да постигнат веднага резултат. Който ти е обезцветил косата е голям глупак. Трябваше просто да слагаш върху черното все по-светло кестеняво, докато израстне, а от кестеняво към русо лесна работа...
Успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c95a095573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   http://spodeli. net/15/story-27803. html.Виж в тази тема, може да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7a1c3ef55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЕ използвай деколор. Гори косата ужасно. Пиша това от личен опит.
Потърси професионален съвет за косата си, за да не съжаляваш после.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 790c12aa57
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   На мен лично много ми помогна този Деколор. Почти махнах черното вече, и нито ми опада косата нито нищо, даже косата ми се възвърна още повече и е страхотна. Сега пак съм си взела и запоследно ще се намажа, но някой можели да ми каже каква боя трябва да си взема, защото искам кафяво а преди сe боядисах кафяво и стана черно..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6a2130ce41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре аз съм с черна коса и искам да го пробвам това Деколор и искам да стана червена има изобщо някаква вероятност да не ме хване червеното

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7a1c3ef55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, защо не пробваш да си правиш маски с масла за коса? Принципно отмиват боята, става бавничко, но пък в същото време си подхранваш косата.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06687e6bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10: след като изпозлваш продукта необходимия брой пъти(в зависимост от това тъмно или яркочервено искаш) първо изравни резултата от него, понеже ще станеш на 5 цвята минимум. Това става като нанесеш неутрален цвят боя, например най-подходящо за изравняване на цвета след процедура по сваляне на боя е пепелно русото. Гледай да е висока цифра боята, от 7 нагоре. Руса няма да станеш, не се притеснявай, целта на тази стъпка е да неутрализира различните оттенъци, които се получават след това своеобразно "пране", и за да изключиш шанса черното да се върне(при мен се върна първия път). След като направиш това, изчакай минимум 2 седмици преди да нанесеш желания от теб цвят и пак гледай да е 2-3 тона по-светла боята. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7d8e936d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Здравейте, от доста години се боядисвам с черна боя. Няколко пъти опитвах с маски за обезцветяване, леко изсветля косата, като в корените имаше по голям ефект, боядисах се с боя на лореал кастинг глос - шоколад трюфел, но черното се възвърна. Един път използвах Деколора, в момента косата ми червенее, а в корена рижавее, знам че е нормално. Мисля да повторя. Въпросът ми е след колко време мога да се боядисам, и с какъв номер боя, като цвят искам да постигна - шоколад.
Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 07d1a0c2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Или върви в сaлон дa ти изсветлят тъмнaтa чaст, дa се уеднaкви с остaнaлото или си нaпрaви червени кичури, но пaк по тъмнaтa чaст нa косaтa, не до коренa.
Инaче пaк нямa дa постигнеш рaвен цвят.
Aз съм си " смъквaлa" черно със свинскa мaс. кaто мaскa, хем подхрaнвa, хем отнемa от боятa.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7d8e936d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От №13 до № 14 каква е маската със свенска мас?
И да ви запитам след третирането с Деколора, задължително ли е използването на Оксиданта?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 52c5b2047b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз искам да попитам, може ли деколора да свали рус цвят на косата. При мен се получи рижаво и мисля да пробвам с деколора колкото се може да го махна. По-нагоре прочетох,че русото се запечатвало по дълбоко като цвят, но се надявам да има поне някакъв ефект.Моля ви не ме отчайвайте толкова, че съм в ужасно положение.. или ако някой има опит да сподели как бих могла да махна ужасния рижав цвят.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 62ac3c246f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Н16- отговорът е не!
Хaресaй си някой цвят- лешниково, пепеляво... светло кестеняво и тонaлностите му и боядисвaй смело.
A зa изрусявaнето по принцип, променя структурaтa нa косъмa.
Другият вaриaнт е в сaлон ( зaдължително в сaлон) дa ти нaпрaвят кичури сaмо около лицето, зa дa не " товaрят" повече цялaтa косa.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8691199de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Н15, не рaзбирaм въпросa ти зa оксидaнтa...
Искaш ли след товa дa се боядисaш? !
Зa свинскaтa мaс, имa няколко мaски, които можеш дa си прaвиш тaзи, която включвa гaз не ти я препоръчвaм зaрaди изсветлявaнето, ще ти изсуши косaтa.
Но можеш св. мaс- сок от прясно нaстъргaн лук- жълтък- кис. мляко. подхрaнвa, овлaжнявa, усилвa рaстежa, сгъстявa. зa кaчествaтa нa лукa имa много изписaно из нетa.
Но товa трябвa дa стaне преди боядисвaне, aко смятaш дa го прaвиш. инaче мaзнинaтa ще " смъкне" боятa.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4373fc496f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Искам да отбележа, че този препарат е много агресивен!!!! Бях в салон , постигнах добър ефект от тъмно кестеняв цвят получих медено-червен цвят, но за кратко, за 2-3 дни , после косата потъмня до кестеняв с червеникави отенъци!!! Два дни след третирането с него получих страхотна алергия, която се засилваше и прибегнах до дерматолог. Алегията се разпространяваше по врата, слепоочията и цялото лице. Прибягнах до медикаменти за алергия и мазила, въпреки това вече 5 ден, обривите си стоят , изпитвам силен сърбеж!!! Препоръчвам да не се използва!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4373fc496f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Искам да отбележа, че този препарат е много агресивен!!!! Бях в салон , постигнах добър ефект от тъмно кестеняв цвят получих медено-червен цвят, но за кратко, за 2-3 дни , после косата потъмня до кестеняв с червеникави отенъци!!! Два дни след третирането с него получих страхотна алергия, която се засилваше и прибегнах до дерматолог. Алергията се разпространяваше по врата, слепоочията и цялото чело и лице. Прибягнах до медикаменти за алергия и мазила, въпреки това вече 5-и ден обривите си стоят , изпитвам силен сърбеж!!! Препоръчвам да не се използва!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f1a26b097c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не съм доволна за две намазвания смъкна от тъмно кафяв до умерено кафяв но косата ми е изключително изсушена в никакъв случай не намирем препарата за щадящ не бих го препоръчала да не говорим за непостоянството в постигнатия цвят.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2e36660708
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   22. Доволна съм!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3dc20309e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И аз съм много доволна. Имам изключително тънка коса, но това не ми увреди косата и от черна станах русо-рижава с 3 намазвания :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8bf6c074b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Така. Мисля че ще бъда много полезна ! Използвах Деколор точно 3 пъти ефект имаше и то голям след него не съм използвала боя върна цвят близък до моя естествен . Наистина съм доволна мисля повече да не го използвам да изчакам да израсте напълно моя цвят ,а точно преди да го използвам бях черна , но не много наслоявана може би за това е имало ефект но не знам пробвайте и дано да подейства ! Деколора не вреди на косата !

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b3a1ad686f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Здравейте днес со взех decolor смятам да го пробвам. Косата ми е в корените избледняло червено, а на долу е тъмно червено но пак леко избшедняло. Искам да Ви попитам според вас, какво би се получило с този продукт и колко време да стоя с него. Искам да добия естествения си цвят и да спра с боядисвания. Естествения ми цвят е тъмно русо. Благодаря предварително за съветите Ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 04ea19a5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Една опаковка ми стигна за 2 намазвания (косата ми е къса). След 1-вото не стана, сред 2-рото стана русо (не много светло) с оттенъци от други бои тук-там. Желания ефект е изсветлената коса.

НЕ, русото не се маха. То влиза в косъма, другите бои само го покриват - затова се махат. Желания ефект не е еднакъв при всички защото зависи от начина на използване, от самия косъм, от боите и другите продукти, с които е третирана косата и наслояването на боите. Мисля, че изброих (почти) всичко.

Аз нямах кой знае колко голямо наслояване - 2-3 пъти с шампоан-оцветител и 1-2 с боя. Единствената ми дилема е дали да го използвам пак (защото в същия ден се боядисах и стана ужасно! ) или направо да слагам русото. Какво мислите? Руса боя хваща ли на БОЯДИСАНА (в тъмно русо до светло кафяво) коса? Чудя се дали да слагам направо русо защото не знам дали деколора ще ми премахне наслояванетохдо толкова, че да си върна изсветлената коса.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f59be9c8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Към всички, които искат да го ползват, споделям от личен опит, не само, че не можа да падне боята, ами стана шарения нямам думи. Беше ме срам да се покажа в хората, отгоре на всичко имах толкова гъста коса, че гребен не можеше да влезе. След използване на деколора косата ми почна да пада и сякаш в къщата си имах домашен любимец и навсякъде хвърчаха косми. Ако искате съвет, никога не се подлагайте на това мъчение. Не мога да си обясня, тези производители нима не знаят, какво става с тази химия.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0632ee2cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Прекрасен препарат обезцвети Ми косата и я боядисам сиво пепелянка страхотно стана

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fdd050b399
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Дами, в момента съм рижава(оранжева). Взех деколор, мисля да се изсветля с него и да си сложа боя (светло рус)... Дали ще стане

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eafaec3574
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   номер 29, блондинка съм от 17 г. и се боядисвам сама. Затова те съветвам - НИКОГА не обезсветлявай косата си! Ама Н И К О Г А
Много фризьори го правят това, за да постигнат ефект и накрая ти си страдаш - косата ти се къса и пада като клечки

Ако искаш светло рус, но ХУБАВ, ЕСТЕСТВЕН цвят си вземи на Лореал или в краен случай на Гарниер някоя от боите с номера над 8 - 81/2, 9 1/2 БЕЗ 10 - десятката е обезцветител. Вземи 2 бои и си прави цялата коса. Първият път може да не получиш 100% желан резултат, но ако така 3 месеца подред се правиш, ще стане чудесно. Само френски бои! Тези марки имат и много хубави ЛЕКО пепеливи тонове, от които косата не става синя като при немски и български бои. ХВЪРЛИ ОБЕЗЦВЕТИТЕЛЯ, ще съжаляваш. След 3 месеца няма да има какво да боядисваш. Твоята основа е светла, ще те хване боя!

И ОЩЕ - БЪЛГАРСКА И НЕМСКА БОЯ НЕ СЛАГАЙ НА КОСАТА СИ, за Бога. Който дава 2-3.5 лв. за боя не уважава себе си и косата си. Ще плачеш и ще даваш стотици левове по фризьори за екстеншъни
Евтиното излиза накрая скъпо.

И още - ти веднъж като се обезсветиш какво мислиш, че ще правиш после с корените????? И без това ще имаш разлики с корените винаги щом преди това си имала някаква друга боя за това оранджево, но с обезцветител става по-лошо. Виж също и малко по-тъмните нюанси на русото - има чудесни цветове

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9adb94ca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Биядисах се с тонер за коса и не мога да го премахана. Кажете някой ако има този проблем как де се справя?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e60a499509
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Много съм доволна от Деколора. Даже след измиването не се боядисаха. Косата ми стана мека, кашмирена и с приятен цвят /кафяво леко рижкав/.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 268f306a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Много съм доволна от резултата! Преди 4 дена една боя ми направи косата тъмно кафява към черна. Приложиш само веднъж продукта и веднага ми възвърна предния свят. Не само няколко тона от кафявото... а изцяло махна боята. Дори косата ми е мека и хубава. Препоръчвам

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 665e04b1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз съм с лилав тонер върху руса основа и с ремулвър нищо не стана ако някой знае да каже да го махна

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5dab9d70df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Да попитам и аз около две години почнах да се боядисвам първо бях руса исползвах много оцветите ли и плонди, но ми се истощи косама след тва реших да се направя лилява ама мн тъмно лилаво и сега искам да се направя кафява как да го направя? Може да и савет

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d3895fff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 36, коя марка Деколор9 обезцветител сте ползвали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker