Дали съм много над нормата и колко и как да отслабна и направя мускули? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Дали съм много над нормата и колко и как да отслабна и направя мускули?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2938 пъти
Аз съм момче на 15 години. Висок съм 164 и 75 килограма тежък. В училище не съм много популярен. Някои се шегуват с мен. Въпроса ми е как да отслабна и колко. Приемам съвети, упражнения. Също искам да питам дали е задължителна диета, или мойе да стане само с упражнения?
Преди ходих на фитнес 1-2 месеца, но нямаше ефект и нямах много време и затова спрях да ходя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: eaa7831469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Точно фитнеса няма да помогне, той се комбинира с яко Химия. Почти няма човек, който да ходи на фитнес и да не се тъпче с тези боклуци, защото няма ефект. Войниците в казармата ги карат да тичат, да клякат, да правят коремни преси и лицеви опори, това ги прави адски издръжливи! Никой не го карат в казармата да вдига щанги, но въпреки това слаб войник няма!
Лицеви опори, коремни преси и тичане.
Ще се стегнеш от тези упражнения, но най много ще помогнат лицевите, защото помогнаха и на мен и постигнах някакъв релеф. Гарантирано е ;)
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2c4d5610cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забравих и още нещо - Теб те интересува диетата, ами не е нужно да спазваш диета, можеш да си останеш с твоя режим, но в комбинация от упражненията. Всичко, което ядеш се трупа като маса, която се стяга и образува мускули, но ти си знаеш тези неща. Просто исках да кажа, че правейки упражнения ще си останеш стегнат и няма да изглеждаш дебел.

Аз имах един приятел, който преди няколко години си ходеше редовно на фитнес. Той се оплакваше от подобен проблем с теглото, но след няколко месеца фитнес резултатът си беше същият. След упражненията, които изброих се виждаше разликата. Хубавото беше, че стана бързо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 01ac223c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Фитнеса помага, когато се спазва режим на хранене. Не се надявай на чудеса без нужните усилия. Всичко става бавно, но славно. Аз сега ходя на фитнес и съм много доволна. Видим резултат за сега няма, но определено ще има след няколко месеца. Просто не трябва да бързащ и да се отказваш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 90b416f8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С наднормено тегло си, но не чак толкова. Това може само да те окуражи, защото за разлика от други шишковци, няма да ти се наложи да прекараш толкова дълго време, колкото други хора, преди мнението за теб в училището да се промени коренно.

Аз бях тотален шкембелия и смотльо в гимназията. Взех сериозни мерки чак в университета. Друго си е да забележиш как момичетата започват да те гледат в различна светлина, особено ако си бил смотаняк в миналото и въобще не си се надявал на такъв вид внимание.

Само че тези сериозни мерки доведоха до резултат, защото се бях вманиачил по темата. Водех пълна, колкото се може по-подробна отчетност. Мерех си обиколките и теглото всеки божи ден, отчитах всичко, което съм ял, не за някаква диета, а просто да видя колко калории съм погълнал, което ми помагаше да осмислям резултатите по-късно; усърдно си записвах всички упражнения за деня с колкото се може повече подробности.

И да ти кажа пич, всичко това помага. Защото постепенно ще си изградиш интуиция колко да ядеш без да се тормозиш излишно с диети и ограничения. Като сравняваш колко си се упражнявал преди, ще видиш колко по-издръжлив и як си станал после, а като се мериш всеки ден, ще можеш да вадиш средни стойности за седмицата или месеца - веднага ще видиш тенденция надолу с килограмите, сигурен съм. Когато знаеш какво си правил вчера, ще видиш дали ще можеш да направиш мааалко повече днес. Така винаги ще си даваш зор, ще вдигаш летвата и ще вървиш напред.

Напиши в гугъл "xenious bf Калкулатор" и ще видиш за какво са ти метърът и кантарът. Напълно е възможно някои седмици да си се бъхтил като луд и да няма кой знае какъв ефект. Това спокойно може да е в резултат на натрупване на мускулна маса за сметка на мазнина. Тоест ефект има и си е реален, но просто не се вижда с просто око. :)

Моето предложение за упражнения е - всеки ден кардио. Дали ще тичаш в парка, дали ще въртиш на велоергометър или на кростренажор, гледай да загрееш 5 минути, колкото да ти се вдигне пулса до около 120, след което поне 15 минути тичане. Аз така бях в началото, но неусетно вдигнах летвата до 30 минути, после до 40, 50...

Също така не се застоявай повече от 2 седмици на един уред или с един тип тренировка. Тялото ти ще се адаптира и резултатите ще се забавят значително. Има една тренировка, с която можеш да експериментираш, наречена "анаеробно кардио", където редуваш дълги периоди от нормално темпо с къси периоди, където даваш колкото ти държат силите. Доста са изтощителни, между другото - както преди си карах 1 час на велоергометър и слизах потен и приятно уморен, така след една тренировка от някакви си 20 минути (4х 1 минута пълна газ - 4 минути нормално темпо) слизах гроги, разтреперан и вир вода. Не са и много приятни - пълното натоварване кара мускулите да изхабят целият си резерв от кислород и кръвоносната система не смогва на темпото. Това обаче води до по-добри резултати - все пак професионалните атлети тренират точно по такъв начин, макар и за по-дълги периоди от една скромна минутка или две.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c754d04340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А сега как е, лепят ти се гаджетата като мухи, така ли? Те нали в другите теми жените се убиха да обясняват, че сърцето и душата били важни, не външния вид, ха ха! С това дълго кардио силата как ти е? Аз бас държа, че при такива тренировки колкото сланина си стопил, толкова и мускули, които, ако правиш само кардио няма как да се възстановят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 90b416f8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От 4 до 5
Много ясно, че са важни, но пропускат съществения момент, че за да забележат въобще някой мъж, той трябва да им хване окото по някакъв начин. Ако няма с какво да ги привлечеш сексуално пък, ще гледат на теб само като на приятел, пък ако ще да си със златно сърце.
Не съм казал, че ми се лепят гаджета а просто че вече не съм незабележимия шишко. Пък и самият аз се чувствам по-уверен в себе си.

Гледай да не се хващаш на басове за глупости, защото написаното от теб е точно такова. Дебел ли си - значи водиш прекалено уседнал живот. В такъв случай ежедневното кардио е просто задължително. Един час въобще не е много в такъв случай и е идиотщина да се твърди, че се губела мускулна маса. Напротив. Трупа се до определена степен след което трупаш издръжливост, в зависимост от тренировката.

Ако само блъскаш тежести във фитнеса, да, ще имаш големи мускули, но това ще им е единственото достойнство. Един вид лъскава опаковка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2fcdb65de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се обиждай, но ще карам направо- ти си ганджалак. То не може на фитнес да ходиш ама да ядеш като свиня у вас след това. Въпреки, че не си го казал съм убедена, че е така! 1-2 часа преди трен. не трябва да ядеш. А след трен. пий вода, но не яж половин-1 час.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker