Защо мъжете си чистят веждите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо мъжете си чистят веждите?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 6878 пъти
Защо? Толкова е грозно, смешно и педалско. Да не говорим, че повечето си изправят косите, което е прекалено. Обезкосмяват се навсякъде, дрехите, които носят... особено потурите по-рано, женските очила, очила имитиращи диоптър, чантите през рамо, задължителните химикали в тялото, снимка в фейсбук с 'опулени джуки'... и куп други неща - не ви правят привлекателни, особено пък мъжествени!! Хахаха.... повечето ми връстнички са луди по-такъв тип "мъже", не разбирам кое им е готиното, но както и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 412608c0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мода.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a5dc274d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Готини са, като не ви харесва си хващайте турци те са натурални както майка ги е родила.
Писанка

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca85fc9e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Този вид мъже се наричат „метросексуални“ и забравяш да кажеш, че се поддържат, ходят на фитнес и определено са и по-добре материално и с образованието. Но натурални мъже по бели потници у нас достатачно. Качи се в градския транспорт - ще ги подушиш и можеш да си избереш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 73b40ff0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не съм много фен на това. Много ясно, че се поддържам и ходя на фитнес, но повечето неща са прекалени. Просто мъжете сме станали по-суетни, отколкото и жените. Обръщаме внимание на разни глупости и дреболии.

По-добре, някои от тези които се епилират целите, слагат си грим и други работи; да седнат и малко да се образоват. Май сивото им вещество е малко, там е проблема.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bb66782153
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Като видя такива тръпки ме побиват и стават все повече. А до по горните коментари не мисля поддържането на едно момче влизат скубане на вежди, женствени прически и всекви други извращения и също защото мн ходят на фитнес заради това са по 60 кила и приличат на момичета

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 898e209bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Както винаги мненията са в двете крайности! Това, че някой не е епилиран намазан лигльо, не означава, че е миризлив, нечистоплътен или неандерталец от анадола! Аз лично си почиствам веждите единствено по средата, за да не се слеят в една като никъде другаде не ги пипам (все пак не е много гот да си с една голяма вежда :) Освен това си бръсна ЕДИСТВЕНО подмишниците и к.. а. Е, повярвай ми - не ми липсват обожателки, не виждам защо трябва да се изпада в крайности! Метросексуалността в момента е преминала всякакви нормални граници. Едно е да ползваш някаква козметика, да се поддържаш. Аз също го правя, ходя си и на фитнес и т. н., но не въобще не изглеждам грам женствено. А някои хора и се лакират и какво ли не плюс мега тънки веждички и после се оправдават с "метросексуалност" и колко били се поддържали и как не били миризливци с бели потници - да, бе да! Супер оскубаните/епилирани/омазани мъжленца са точно толкова смешни, колкото и миризливите анадолци, но те се мислят за много модерни и не го осъзнават!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef64b1eec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абсолютно подкрепям мнението на номер 5. Да се обезкосмява по интимните части е нормално, но да се обезкосмява по ръцете и краката е малко прекалено... Да си почиства веждите с чупка, че и по -тънки от моите вече прекрачва границата на нормалното - според мен. А аксесоарите, които носят няма да ги коментирам... толкова ме отблъскват такива типове. Номер 3 - аз не говоря за някакви мъже, които изобщо пък не се поддържат... и имат косми навсякъде, дори по гърба и бирено коремче... просто от поддържане до поддържане до педалщина има супер огромна разлика.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0525ddba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласен с 6 и 7!
Не на розовите тениски за "мъже"!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9d2c31622c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Замислете се какво седи зад всичко това? Едно време мъжете си купуваха самобръзначки (по-точно - ножчета за бръснене), а жените - козметика. Сега - "всяка жена използва самобръзначка Venus, за да се почувства като богиня!" Съответно мъжленцата си купуват всякакви помади, без които "не могат".
Пазарна икономика! Невъзможно е днес да се живее без маникюр, педикюр, прическа, лазерна и фото-епилация, фитнесче, доскоро и солариум, маски, каски, пластична хирургия, кола на която също трябва да се правят тунинги и лифтинги... Все неща, без които си никой, а имаш ли ги са живо доказателство колко много си преуспял в живота, както казва №3, остава да кажеш само: "Бе-е-е-е!" за да потвъдиш колко добър и "успял" гражданин на Матрицата си - с насадени отвън моди и разбирания, а празен отвътре, но затова пък - в калъпа!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 703bbf97f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе какъв ви е проблема не ми е ясно? Всеки сам решава какъв ще бъде. Аз съм жена и от доста време предпочитам мъже с обръснати крака, оформени вежди.. въобще без косми. За косата не мога да го приема, но за космите е съвсем нормално. Както е казано по-нагоре хвани си турчин :Д въпреки че турците в моя град са доста поддържани. Както и да е КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ГИ ГЛЕДАЙ : )

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c0bc3ee93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Просто мъжката им функция е иззета и са започнали да се превръщат в жени.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9f25ea8841
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Заради толкова закостенели хора ние все още не можем да издрапаме нагоре. Много мразя да лепите етикети - скубе си веждите - гей е. Облича се добре - пак е гей. Поддържа се - същата работа. Не доумявам какво лошо има в това един мъж да иска да изглежда добре. Аз съм на осемнайсет и мога да кажа че не се ли погледна поне 10 пъти преди да изляза някъде, ще е чудо. И какво определя тази поредица от действия по поддръжка женствени??? Единствено факта, че жените са се сетили за тях първи. Забавно ли ми е? - не. Прави ли ми удоволствие? - не! Но си струва, ако ще изглеждам добре. И колкото и да ми четете, че красотата и добрият външен вид не са от значение, значи е време да се осъзнаете и да подушите лицемерието. Защото - точно като вас, целият свят лепи етикети. Единствената разлика е, че тези в България са от по-стара серия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 260b0fedc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

15.   Всичко с мярка! Зз като жена от километри забелязвам изтънените вежди в един мъж и ми е супер анти-секси. Виж, при едновеждие разбирам да се скубят, ама да изтъняват веждите и да им правят чупки... Бляк!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f9535fbea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Всичко е въпрос на лично мнение! Всеки един има свой вкус за обличане. Относно за обезкосмяването... Според мен е толкова грозно един мъж да не се поддържа! Все пак не може да ходи с космите по корема, краката, ръцете и с обрасли вежди!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 61d4f83471
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   аз съм мъж на 23 и винаги съм бил мъжкар, но нуждата
ме накара да се обезкосмя...
Имам предвид че по принцип съм адски космат по краката
по ръцете - за да си го представите ще дам пример
толкова бях космат че не се виждаше кожата на краката
също така и на ръцете хаха, но това не е единствената причина...
лятото тъкмо излезнал от банята и вече бях потен пак...
Винаги съм бил симпатяга и съм си тренирал фитнес, плуване баскетбол, футбол.
Но на жените винаги им е правило лошо впечтление това че съм космат, някак като че ли правят асоциация с нечистоплътност и не са много далеч от истината въпреки че съм свикнал да се къпя по 3 пъти на ден заради окосмението си... Просто се потиш като животно, особено лятото.
Е изчистих се, честно казано и тая крайност не ми е приятна -тоест да видя ръцете и краката си гладки като на жена... , но го предпочитам вече най малкото защото се чуствам по добре. Има период в разтежа им който ми допада и ако бях така да се каже с нормално окосмение
никога не бих ги махал, съжелявам само че някои жени биха ме определили за обратен или женствен ако видят че се чистя преди да ме опознаят, въпреки че откакто тренирам по сериозно дори и обезкосмен не изглеждам никак женствен...
относно веждите - моите са дебели и ме кефят все пак съм мъж и никога не бих ги чистил мисля че това би било прекалено да не говорим за гримове и "модерния тип облекло" чиста гавра за мъж...
Та откакто се чистя ме заглеждат всякакви жени и си намерих приятелка - тя не си пада по обезкосмяването по принцип но в моя случей напълно ме подкрепя.
ходя на кола маска има болка :) при моя тип окосмение можете да си представите но съм свикнал а и ги оставам да пораснат най - много до една допустима степен :)
приятелката ми също най много ме харесва като са пораснали малко и се е случвало след сесия да не напускаме рамките на леглото много много :)
Иначе преди да я срещна от един комплекс минах на друг
тоест от прекалено космат тип като се почистих в прекалено гладък, но в крайна сметка е най важно какъв си ти не каква степен на окосмение имаш - ако си мъжкар
дори и да си се почистил пак си си мъжкар.
ако си женствен дори и космат пак си оставаш женчо.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2962e343f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравейте, аз опитах съвсем леко да оформя веждите. Може би от дебелина 1,5 см да са 1 см. Но пак си личи и това не ми харесва. Кара ме да се чувствам неудобно и мисля да не го правя повече. Иначе са много далече от женски но си личи.
Относно другото окосмяване - само под мишиници , корем и гърди. На гърба така или иначе нямам. А на краката са нормално окосмени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker