Никога няма да съм щастлива заради стриите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Никога няма да съм щастлива заради стриите
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3005 пъти
Причината за това е, че когато бях малка напълнях драстично - бях 60кг в трети клас, както се досещате цялата съм в стрии. Отслабнах, но какво от това? Цялата съм нацепена. Не преувеличавам, не съм виждала човек с повече стрии от мен. Имам стрии абсолютно навсякъде. Корем, стомах, целите ми гърди, рамене, кръст, дупе, бедра, ръце... цялата съм нацепена. Никога няма да бъда щастлива, никога няма да си намеря приятел и да се съблека пред него. Дори да срещна любовта на живота си, никога няма да съм с него... дори да ме приема такава каквато съм - аз не се приемам. Не знам какво ще правя оттук нататък...

Стриите и нацепената ми кожа не са единственият ми дефект, но може би най-големият. Скалпелът може да ги премахне в някои зони, а аз имам навсякъде... дори не е сигурно дали ще може да ги премахне, но поне така съм чувала. Не знам какво ще правя... как ще се приема, как ще живея нормален живот без комплекси... ако знаете някакъв лек за стрии, моля Ви, споделете с мен. Трябва да има някакъв начин да се избавим от тях! Не може да няма такъв... тогава би трябвало просто да се гръмна, защото не ставам за нищо. Дори за проститутка не биха ме взели, заради тялото ми. Не че искам да бъда такава, просто няма по-гадно тяло от моето. Не знам какво ще правя оттук нататък... нищо хубаво не че очаква :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: dff0ee5bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако се оставяш от едни стрии да те правят нещастна, имаш голям проблем. Хората нямат крака, ръце и пак си имат партньори, създават семейства.
Виж, трябва да се приемеш, друго тяло няма да имаш.
Стрии се махкат с лазер иначе, но мисля, че нямаш нужда. Вземи си от аптеката някакво мазило, с годините те ще изсветлеят и няма да се виждат. Не прави грешката да ги „изпичаш“ на слънце, само си увреждаш кожата. След няколко години няма да си личат толкова. Всички жени имаме, най-късно след раждане, от теб зависи дали ще ти е проблем или не.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f0794fd2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тая напаст се маха много трудно. Преди 3 години почнах да напълнявам, още като видях синьо-лилави ленти на краката и започнах да се мажа с един гел за стрии. Кутията беше 500 грама, аз измазах 3 кутии за има няма 2-3 месеца. Мазане и чудо беше, рева и се мажа натисках до почервеняване всеки ден по много пъти. Писна ми виждах че няма да стане така. Четох за свинската мас, че ги закривала и айде приятелят ми ме уреди с 1 буркан мас от баба си. Онова зелено нещо мирише, но тая мас беше нещо страшно. Не ми дремеше, ве мъж спи до мен мазах бях с едни омазани долнища, но в името на краката ми. Мина 1 година в мазане жеги студ аз все омазана и се пооправиха, и тази година явно пак напълнях и пак се нацепих, само че сега имам не само от външният край на краката ами и от вътрешният. Мажа се с масло за стрий на Икаров, и пак с свинска мас от време на време. Но ми омръзна този път по-бързо от преди. Иска се постоянство и упоритост. Чети в нета какво друго има за тях. Закриват се леко само ако са сини, лилави, а не бели. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dff0ee5bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вижте, момичета - не се мажете със свинска маз или други боклуци. Разберете най-накрая, че стрии не се махкат и се концентрирайте в предотвратяването им- стабилизирайте си теглото и си овлажнете кожата. Много, ама много важно е след всяко къпане да се мажете с лосион за тяло, бебешко олио и т. н. - в зависимост от сухотата на кожата си. Изберете продукт по избор. Например маслата на тяло на Гарниер са с доста естествени съставки, мазнички са и помагат. Има и продукти от аптеката - зависи от финансовите възможности, но най-важното е да се мажете с нещо. Има раждали жени с много малко стрии, защото са се мазали ПРЕДИ да им станат, не СЛЕД.
А със свинска маз не се мажете, тя запушва порите и кожата не може да диша. Има прекрасни козметични продукти - хем ще миришите на рози, хем стрии няма да ви стават, не е нужно да са и от най-скъпите, но е важно действително всеки ден след баня да се мажете много добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6ab9616b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Как намразваш тялото си. Ужас! Обичай го, защото болести се появяват от това постоянно комплексиране.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f14fb36223
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   преди време напълнях доста бързичко и кожата ми естествено се нацепи, при положение че съм от щастливките, които нямат целулит-тези стрии ме съсипаха. Бяха лилави и личеха, но с времето станаха бели, почти като тялото ми, ходих на плаж и понеже се пека много, те се изеднаквиха с кожата ми-така че вече не ме притесняват.
Повярвай ми ако един мъж наистина те обича ще приеме тази малка подробност, а ти приеми този факт-мн трудно е да не казвам невъзможно да се оттървеш от тях-но ще видиш че с времето ще избелеят :) Вдигни глава и не се оставяй на едни стрии да съсипват ежедневието ти... така докъде ще я докараш????

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b8d73ce981
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката
Те отдавна са избледнели, имам ти от дете. Никога няма да се приема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0a0c6aff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все едно аз съм писала тая история. И аз съм така... Никога не съм носила тениска без ръкави или потниче. И аз като теб имам стрии навсякъде - по целите ръце до лактите, рамене, крака и т. н Не знам и аз какво ще правя.. Нека не те отчайвам, но мисля че ще си останем завинаги сами... Смисъл, надали бихме се съблякли през някой, та ние пред себе си дори не искаме... Ако модовете разрешаваха да се даде някакъв мейл щях, за да си попишем и да споделим болката си но уви...

Forever Alone*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker