Срам ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Срам ме е
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2693 пъти
Момиче съм, на 16. По принцип не съм някакво грозно момиче, напротив много момчета са ми казвали, че съм симпатична, но имам един недостатък, който ме гложди отдавна. Пълничка съм и ме е срам от това. Висока съм 175 някъде и съм 75 кг. Та исках да разбера мнението на момчетата тук (моля да са от 18 до 30 годишни) за по-пълничките момичета и биха ли си имали такава приятелка. Говорим за пълнички момичета, а не 120-140 килограмови.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 382f3b4c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не съм момче, по принцип съм кльощава - 43 кг., ръст 1, 59, но самата аз съм се заглеждала и ми харесват как изглеждат по-пълничките, но пълнотата сякаш ходи повече на по-високите момичета, защото всичко е разпределено и не стои грозно или затлъстяло, а по-пищно( в добрия смисъл) и ако е съчетано с дрехи, които пасват на фигурата, не виждам какъв е проблемът. Не мога да отрека и че съм се погнусявала, когато видя някое момиче с големи бедра, което е обуло къси панталонки.. не стои просто хубаво, не казвам, че трябва да се крият, но мисля, че могат да се намерят други начини за показ, ако има такова желание. Не мисля, че трябва да се срамуваш, всяка жена е красива и всяка има какво да покаже!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 582bb8721f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото и да говорим, истината е само една - всеки човек гледа другите около като комплекс от качества, вътрешни и външни. И двете са от различно значение за всеки, и за двете сме склонни да правим компромиси над един определен праг, който е строго определен за всеки. Обикновено с напредването на възрастта, хората започват да обръщат много повече внимание на вътрешните, и да позабравят външните.

Така че еднозначен отговор не може да се даде. Ако срещу теб седи мъж, на който преценката му минава под кръста и чак след това през мозъка, то да, повечето ти килограми може да са проблем за него. Ако имаш чувство за хумор, говориш и се държиш добре, проявяваш разбиране и т. н., то на мен хич няма да ми пука, че си с 5-10 кг по-тежка, отколко се предполага, че трябва да е момиче на твоята възраст и с твоята височина.

м23м

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d4f3275572
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момиче съм, но съм висока колкото теб и съм тежала колкото теб (дори и повече). Сегашният ми приятел се влюби в мен, когато тежах 73 кг. Истината е, че за една връзка (поне между хора, които не са повърхностни) характерът, общите интереси, отношението са много по-важни, отколкото външният вид. Ако имаш самочувствие, ще си харесвана независимо от килограмите. Ако те е срам от самата себе си и се комплексираш, няма да привличаш мъжете дори да имаш тялото на Адриана Лима.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f19b8b27ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм такова момиче, така че момчета давайте, кометирайте, разсъждавайте. Вие сте! :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 34698b517e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А вместо да питаш дали харесваме дебеланки защо не направиш нещо по въпроса? Отслабни. Не ми казвай, че не става, ама как си се мъчила и не може.... глупости, единствено съм съгласен ако имаш здравословен проблем относно обмена на веществата, но във 95% от случаите си е чиста лакомия и мързел... тъпчете се по цял ден, лежите пред лап топите и ревете по форумите, че сте дебели... как да стане ми кажи? Ти специално спортуваш ли нещо, тичаш ли, на фитнес ходиш ли, спазваш ли хранителен режим, ограничаваш ли се от храна? Не, нали? А как искаш да стане? С чудо не става скъпа, трябва усилия. Запомни нещо: всичко на този свят си има цена и нейното име е отказ! Откажи се от вредната храна, откажи се от мързела си, откажи се от заседналия начин на живот и ще получиш своята награда!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker