Безформено тяло - Стягане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Безформено тяло - Стягане
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2849 пъти
Ще започна така. Момче на 12г. съм и имам ужасно тяло. Срам ме е да се съблека вкъщи а камоли някъде навън пред приятели. Като малък си бях доста пухкавичък когато бях на 9г. претърпях операция и много надебелях. Бях едно кюфте, но сега много се издължих и отслабнах и въпреки това някой зони останаха по дебели. Бедрата ми (така наречения баджак) когато седна и се разплиокат, което е при много хора, както и при брат ми макар, че е много стегнат, но искам да се стегна. Забравих да кажа, че съм 50кг. и съм висок около 159см. Когато си вдигна тениската пред огледалото виждам много добра талия със леки паласки, коремче и гърди които искам да стегна. Но от тях най голям ми е мерака за гърдите, останаха още от както бях дебел. Не са кой знае колко големи, но са леко изпъкнали и ме е срам, макар че имам тесни тениски и дънки които ми стоят много добре. Дупето ми е стегнато, но може какво още да се иска. Лявата ми ръка е със по голям мускол от дясната, но пък предмишницата никаква я нямам за разлика от дясната където е доста релефна, а мускулчето съвсем малко, но когато хвана отдолу малко кожа и стегна става доста релефно. Тренирам на домашни условия, но не толкова усилено. Вдигам гирички, не толкова често. Също така скачам на въже и много рядко правя лицеви. Рядко също така правя опражнения за тялото. Ограничих се от много неща, но нали знаете няма как да спра яденето. Имам желание, кажете какво да правя за да стегна Коремче, дупе, паласки, бедро, гърди и като цяло да свяля 2-3кг, за да се виждат мусколчетата и без да държа кожата отдолу. Благодаря ви много за вниманието и за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 029c798b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвсем скоро ще те грабне тестостерона и той ще те оформи. И аз бях като теб, но като влязох в пубертета и за 2 години станах супер релефен и нямах грам мазнина. После до 24 годишен се мъчех пък да напълнея. Не се притеснявай изобщо засега. Виж ако на 18 си все още така трябва да вземеш някакви мерки. Сега можеш само да си спортуваш, колкото за здраве. Не прави грешката да трупаш мускули от сега защото ще останеш нисък.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e49e19e8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз нямам кой знае какви мускули, проблема ми е, че тялото ми е отпуснато, а немога да чакам чак до 18г. да се стегна и затова питам тук какви упражнения да правя или диети, приемам всякакви съвети.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 309c558a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   аз съм на 16, тренирам фитнес от 2 години (само за информация) на 12 години за мускули и качване на мускулна маса не можеш да мислиш, но за оформяне (премахване на мазнини) можеш да мислиш.. от написаното мисля че не тренираш никакъв спорт.. би било добре да се запишеш да тренираш нещо (особено което да те кара да бягаш) Предлагам ти в свободното си време да ходиш да бягаш - бягането е най-доброто за сваляне на мазнини. Ако има игрище наблизо до вас или парк, ходи да бягаш например 3 пъти в седмицата по половин час. Също можеш да скачаш на въже, да правиш клякания, с гиричките си намери основни упражнения които да си правиш и за корем прави коремни преси - в ютуб и гугъл има много примери за упражнения за отслабване/стягане и за коремни преси така че потърси :) желая ти успех, и не се притеснявай, с годините ще се издължиш още и ще се оформиш, на 12 не трябва да се притесняваш за това, а ходи да играеш с приятели, защото като порастнеш, ще съжаляваш за пропиляното време ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker