Проблеми с пубертета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Проблеми с пубертета
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4154 пъти
Здравейте, приятели! На 13 години съм, момче и имам малко проблеми с пубертета. Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете.

Първо, от 1 година имам гинекомастия (мъжки гърди). Много е гадно, тази година малко ме беше срам на плажа. Висок съм 174 см. и тежа около 72 килограма. Имам и коремче, което също ме притеснява.

Второ, имам "девствен мустак". И той много ме притеснява, защото изглежда гадно, а от няколко месеца ми изби и мизерна брадичка, едни гадни косми, като някои от тях са доста дълги, че чак и рунтави. Отврат. Освен това постоянно ме сърби там, нямам идея защо. Майка ми и баща ми не ми дават да се бръсна, защото съм щял да стана "като Чубака". Предлагаха ми да ми ги махнат с кола маска, но аз отказах. Казаха ми, че ще ме обръснат седми клас, но Септември вече почти дойде, а още не са ми казали нищо. Тази година сигурно ще съм единствения необръснат. Не че умирам от желание да се бръсна, но мустака е гаден, а там където е той, кожата ми стана много мазна. Имам и големи косми в подмишниците, и там не ми дават. Бил съм малък. В същото време, постоянно ми говорят, как трябвало да си махна космите на краката. Не ги разбирам. Да не говорим, че ми се образува и трета вежда..

Трето, космите по пубиса и тестисите. Постоянно си ги подстригвам, дърпам с пинсета, ама те растат и растат. Чак слизат до ануса, а оттам влизат навътре. Писна ми.

Та, това е, благодаря и извинете ме, ако има правописни или граматически грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c86a1b1101
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек какво значи нашите ще ме обръснат. Отиди в магазина купи си самобръсначка и се обръсни където те влече. Вече като си го направил вашите няма какво да кажат.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1032d0925a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами дебел си, малък. Отслабването е изцяло в твоите ръце. А окосмяването по-добре го реши с някой траен метод, например събирай пари за лазерна епилация или ако има по-ефикасен метод, ако няма изчакай някоя година да се развият технологиите и да измислят такъв. :) Аз на твоите години нямах такъв проблем, само косата ми беше невероятно гъста, а другите косми почти никави и светли. Вече съм на 40 и едва сега брадата ми взе да се сгъстява и леко ми се увеличават тъмните косми по типичните места - слабини, крака, към пъпа, гърди, няколко на гърба, на външния горен край на ръката до китката, малко на ушите, но като гледам другите, моето е нищо. Отдавам забавеното ми окосмяване на самовнушенията, които практикувам от 16-17 годишен, за цялостното забавяне и оптимално функциониране на всички части от тялото ми. Това ми осигури намалени нива на стреса и тестостерона, чиито повишени количества увеличават окосмяването по тялото (за съжаление на главата действат обратно).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d58a2e89a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

3.   Без да се обидиш ама от това обяснение наистина ми заприлича на Чубака. Първо, за брадата. В седми клас няма шанс да си единствения който не се е бръзнал. Аз съм 9-ти и само 2 момчета от класа ми са се бръснали. Това не е лошо. Гледай да започнеш по късно. Колкото по късно толкова по добре. Ако пък имаш някой по дълъг косъм може да го отрежеш.

За под мишниците, наистина си малък, и аз не съм се бръснал там.

За вежните, ако искаш можеш да започнеш да ги скубеш. Но започнеш ли, не трябва да спираш защото ще стане много по зле. Но чесно казано, някой може да ти се подиграват че си ги скубеш защото само актьорите и гейовете си ги скубят. Аз лично мисля че е нормално за едно момче ако иска да е красиво да си ги скубе без да е гей. Но знаеш че другите само търсят на какво да се подиграват и без съмнения ще се хванат за това.
Аз лично не си ги скубя, но ако имах гадни вежди предполагам че бих започнал. За щастие мойте са добре.

Успех с всичко и дано да съм ти помогнал с нещо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 195d659ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
карам подред:
1- незнам как се лекува това - потърси информация нета. Може би фитнес ще ти помогне да си стегнеш гърдите? и няма да личат толкова..знма ли..
виж и това - http://www.gynecomastia-bg.com/2011/07/elastichno-stiagashto-belio.html

2 - знам какво ти е - и аз бях на същото положение :) но малко по-различно - смао във времето - много късно имах а другите ми съученици вече се бръснеха...
НИКОГА не използвай кола маска - особено по лицето! ти си мъж, не жена, нормалное да имаш мустаци и брада!
Подсети родителите си, че остават две седмици време да се обръснеш! Но и не разбирам какво означава това, че ще те бръснат ? - това не е сложно -ти сам ще го направиш.

изчакай още десети дни през които им казвай и ако не се сетят, че на теб това ти пречи на самочувствоето - отиваш в магазина и си купуваш една самобръсначка - ползваш крема на баща ти и до като ги няма се бръснеш. Гледай да е няколко дни преди 15-ти че ако се порежеш да зарастне. Мокриш си лицето, хубаво с крем го намазваш (слагаш крем на руката и мажеш) след това не с много усилие минаваш наред съсъ самобръсначката - работа за 5 минути е :)м Хубаво е и да имаш одеколон - да се намажеш след това да не избият пъпки...

за подмишниците - вече идва есен - може да се обръснеш и те да не знаят..но не разбирам за какво даваш зор, може да ползваш дезедорант или друг продукт против изпотяване - това ти е най-малкия проблем и околните не го виждат!, да не говорим, че при мъжете може да си стоят :)
космите по краката - това пък за какво? ти да не си момиче????? не ги махай! и момичетата ще се бъзикат с теб!

3 - и там може със самобръсначката :) внимателно и ще успееш - за това няма нужда да ги питаш, те няма и да знаят :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0fd258d234
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Направо ги махай тия косми, не питай вашите въобще. И на мен не ме даваха да се обръсна, но го направих без те да знаят, после като разбраха не ми казаха нищо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2fc7258612
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятел, позната ми е тази история. Аз съм на 14 и от скоро започнах да се бръсна. От има няма около месец. В началото на лятото и исках да се обръсна, но нащте казваха, че още ми е рано. Но един път седнах при тях и им обясних, че не ми е комфортно с мустаците и изобщо. Те ме разбраха и ми позволиха да се обръсна. Та седни обясни им, че искаш да си ги махнеш и може би ще те разберът.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0e260d2ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Абе момче ти си висок колкото мен аз съм 1. 75 но 60 кг миналото лято ми бяха увиснали гърдите но почнах лостове щанги и станах ебати машината гърдите сами супер стегнати ако искаш ти пусна pic как са ми увиснали и как съм сега релеф :)

Diabolik

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0e260d2ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Абе момче ти си висок колкото мен аз съм 1. 75 но 60 кг миналото лято ми бяха увиснали гърдите но почнах лостове щанги и станах ебати машината гърдите сами супер стегнати ако искаш ти пусна pic как са ми увиснали и как съм сега релеф :)

Diabolik

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker