Относно дрехите и стила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Относно дрехите и стила
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3494 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и както повечето тук ви моля за съвет :)
След седмица започва училище и искам да изглеждам по-различно, нямам стил - обличам това което ми хареса. Тези дни ще излизам на пазар с мама, за да се подготвя за есента. Бих искала да ви помоля да ми кажете на към какво да се ориентирам, искам да намеря себе си и да се чувствам добре в дрехите си. Какво е модерно сега, какво би стояло нормално (не искам да приличам на кифла), на към кои цветове трябва да наблягам? Аз не съм особено висока, но не мога да ходя на ток, предпочитам обувки тип ''балеринки'' и кецове. Това лято наблягах на черно и бяло (от към тениски, потници). Какво мислите за прилепналите дънки? В училище ми се налага да нося анцузи когато имаме физическо (2 пъти в седмицата) какъв цвят ще е най-подходящ? Със сигурност ще бъде на адидас, понеже съм много доволна от тази фирма. Мнения, предложения, идеи?
Благодаря ви че отделихте време да прочетете и постнете коментар, и се извинявам за оплетеното обяснение :))

Снежинка < 3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e83b85bf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото ти харесва, това носи. Може би стила ти няма да си има име и ще бъде просто - мой си стил. Но какво от това, нали ти ще се харесваш! Най-важното е щом облечеш една дреха да се погледнеш в огледалото и просто да виждаш, как стойката ти е по-изправена и в погледа ти се забелязват малки искрици.

Иначе на запад са модерни шарките, повечето цветове, елегантния шик. И понеже тук ни е много важно да следваме американците, та така, все пак не се носят толкова. Аз съм с 2 ръце за прилепналите дънки, защото ми стоят много добре, а и отслабнах това лято, стегнах си дупето и корема. Обаче носени от по-пълен човек е грозно, получават се паласки, стягат му, не са му удобни, самия той не се чувства добре в тях. Анцузите са за трениране, тъй че отново- както ти харесва. Аз лично все се залепям за черни и сиви анзуци, като са адидас искам емблемата да е синя. Но всеки си има вкус.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7da24dccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Искам да намеря себе си и да се чувствам добре в дрехите си" - тогава ще ти се наложи да експериментираш. Пробвай различни неща и виж в кое от всичко се чувстваш най-удобно и същевременно да ти допада. И под това да експериментираш нямам предвид да го правиш като си купуваш 100 чифта дрехи. Вместо това излез по магазините. Обиколи повечко и пробвай различни дрехи. Когато нещо ти допадне - вземи го и се опитай да го съчетаеш с останалата част от облеклото си.
Сигурна съм, че ще намериш своя стил! :)
Просто трябва време и търпение.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3731d2b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз също обличам това, което ми харесва и не винаги гледам дали е супер модерно, или не. За есента са подходящи червено, кафяво, жълто, оранжево и др. Относно прилепналите дънки, аз обичам такива и затова си купих един чифт за есента. Съгласна съм с 1 и 2. Трябва да пробваш различни неща и така ще си създадеш собствен стил и ще си спокойна, че си уникална и никой не си копирала.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8c625170f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви, много сте мили и наистина много ми помогнахте. Искрени благодарности, надявам се и на още коментари. :))

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c3b3aa514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами погледни някое друго списание, обиколи моловете в града и ще добиеш представа какво е модерно, но в крайна сметка е най-важно, да се чувстваш добре в това, което си обякла. Няма смисъл от супер модни дрехи, в които няма да ти е удобно. Аз може да се каже, че доста се интересувам от мода(в границите на нормалното де), разглеждам списания, магазини, даже и от филми си гледам за дрехи и като излезна си набелязвам това-онова и си ги съчетавам. Зависи, някои хора харесват спортен стил, други елегантен, спортно-елегнтен, готик, чалга стил(за жалост) и какви ли още не.
Скини дънките са на мода, ако си по-слабичка можеш да носиш всички цветове, ако не си чак толкова заложи на по-тъмните. За дрехи пастелните цветове са актуални(може пък и по-ярки), може да комбинираш с шалче, ако ти харесва. Жилетките са на мода(не си представяй нещо бабешко), а също и ботуши на ниска подметка. Разгледай повечко магазини, прецени какви дрехи повече ти харесват и ще намериш своя стил. А и не е нужно да е един, понякога се обличам винтидж, понякога по-рокерски така да се каже, понякога елегантно, зависи от настроението.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 384ebf5577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ма какви ти стилове бе момиче? Купуваш дрехи, които ти харесват. Обикаляте мола с майка ти, каквото ти харесва как ти стои го взимаш, което не - не.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ca830298ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен лично ми харесва ужасно много.. готик лолита.. :) http://4. bp. blogspot. com/_KHPyXgJP30s/TJXmAM0owZI/AAAAAAAAADU/jCAf6WS8XNM/s1600/wa02_[640x480]_8ab747b9. jpg : ).. Някой биха го намерили за супер детинско, но тази визия става все по известна и сладурска.. всъщност ще дам и още предложения : http://img. bg. sof. cmestatic. com/media/images/644x322/May2012/60964836. jpg на скоро попаднах на тези, , ЖИВИ КУКЛИ '' да найстина това са живи момичета : ) Погледни ги очарователни са.. можеш да направиш визията си одобна на тяхната без НИКАКВИ операции просто ГОЛЕМИ лещо окола 20 милиметрови.. Може да изсветлиш косата си да я боядисаш в розово или дори руса :) не знам достатъчно е да намериш музата си, защото аз лично открих моята а тя е : http://static. tumblr. com/oiyetiu/UnZmc4hyj/hyuna_ice_cream_owww. gif хуана от ганганам стайл :).. ЕЕЕЕ УСПЕХ С ТВОЕТО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ.. Надявам се да съм била ПОНЕ малко полезна :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2ab33cd7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дрехи за стила на живите кукли в тъпата България няма да намериш, погледни в интернет, може от там да си поръчаш. Аз по молове и магазини за дрехи не ходя, всичките ми дрехи са от различни сайтове поръчани и тук на Запад, не само в Азия, е доста нашумял този стил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker