Неизпълнена мечта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Неизпълнена мечта
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте, пише Ви студентка на 20 години. Винаги съм искала да стана спортистка, разбира се, това нямаше да пречи на уменията ми в сферата на образованието - да печеля олимпиади, да вляза в университет и подобни. Бях се записала на триатлон, когато бях на 14. Беше безплатно и не разбирам защо нашите бяха против да тренирам. Викат " това е до време, няма да можеш с това да се издържаш". Добре, прави са, но ако всеки мисли като тях изобщо нямаше да има спортисти, нито олимпиади. Още от седми клас мечтата ми беше да стана олимпийска шампионка. Аз не искам да се хваля, но бях много добра като спортистка. По физическо при нормативът на 300 метра тичане, изпреварвах момичетата с поне една обиколка. Госпожата също искаше аз да тренирам, обаче нашите не ми даваха, защото "е до време". Така и не разбраха, че чрез спорта аз запомням по - лесно материала в училище. А и съм много атлетична, но вече всичко свърши. Вече съм на 20 и е късно за спорт. Имаше едно момче, което тренираше тенис на маса. Отсъстваше от училище и класната му се обади на техните и те са и казали " ние сме решили, че спорта е по-важен от училището". Тази учителка е колежка на майка ми, която също е учителка. Майка ми разказваше този случай. Когато казвах на баба, че искам да стана спортистка, тя ми вика " искам да станеш по - сериозна и да престанеш с несериозните неща". Сега, когато гледах олимпиадата направо ми се свиваше сърцето. Исках аз да съм там. Аз съм много бърза и атлетична и с нужните тренировки можех да спечеля медал. Въпреки, че съм печелила олимпиади по руски, не се чувствам удовлетворена от себе си. Щях, ако бях се занимавала съм спорт. Беше безплатно, защо по дяволите, ме спряха от тренировки? Сега вече е късно да се занимавам със спорт. Много ми е мъчно. Изпълних мечтата на нашите да съм първа в учението, но не и моята - да съм първа в спорта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 82a51bd43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами поздравления имаш страхотни родители. Ако бях на твое място най-малкото щях да им го натяквам с години. Въпреки всичко не губи надежда не знаеш как ще се наредят работите след време

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 337898b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е късно, спортувай за себе си!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f7aaf97184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Освен, че не е късно да спортуваш за себе си, не е късно да бъдеш и бегачка на дълги разстояния или маратон. Но щом си била бърза сигурно нямаш продълговати мускули, което пък няма да те прави толкова издръжлива. Но нищо не ти пречи да си тичаш като хоби, любителски.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker