Как да постигна така желаната фигура,за да ме хареса той? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да постигна така желаната фигура,за да ме хареса той?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3134 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14г. Та така, започвам историята си. Харесвам много едно момче с 3г по-голямо. Аз съм пълничка 66кг(висока съм 1. 64) и сме много различни, той е културист и всяка му се лепи. Той си пада по слаби и готини мацки (а аз не съм такава :) ) когато се опитам да го заговоря той дори не ме поглежда.. Искам да съм с него, но нямам никакъв шанс пред тези момичета. Искам съвет как да постигна красиво и стегнато тяло. (гледам да се ограничавам и пия хапчета, но много трудно свалям)Кажете някакви упражнения за ханш, бедра, корем и за ръце. Цял живот се боря с тези килограми и нищо неми помага.. надявам се тук да ми кажат съвет който наистина да ми помогне. Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 055175d080
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ftnesinstruktor.com Този сайт ще ти е от полза!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e8d37fdb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не отслабвай заради него, а заради себе си. така ще придобиеш повече увереност и може наистина да те хареса, но не заради външния вид. съдейки по описанието му (културист, мацките му се лепят), не мисля, че си струва да се измъчваш заради него. ясни са ми такива момченца, ще те използва и ще те нарани. може и да е свестен, не знам

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7e88e9d08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   В тренирането му е майката. Колкото и оправдания да си намираш, упражнения можеш да правиш в почти всякаква среда. Дори само да се качваш и слизаш тичешком по стълбите на блока и да правиш лицеви опори* на тях. Вариантите наистина са плашещо много. Спри газираното, намали захарта до миниум и не прекалявай с тестените изделия. Храни се само със свежи продукти, предимно зеленчуци и пий около 2 литра вода на ден. Иначе казано- води по-здравословен живот. Ефекта ще се появи бързо, ако си постоянна и наистина се стараеш да живееш здравословно, а не в ужас от всяка калория. Аз лично с простото тичане по стълби, коремни преси с вдигнати колене и вдигането на краката (заставаш в легнало положение, със събрани крака и ги вдигаш около педя над земята после малко по-нависоко и пак по-ниско) си стегнах корема и дупето много, чак се събрах в чифт дънки, който мислех да изхвърлям, защото ми стягаха доста. Е, естествено аз правих всяко упражнение по около 100 пъти и съм свикнала да ходя по много, но все пак си е тренировка, нали така.

Важното е метаболизма ти да е добър. Винаги помага вечер да си пуснеш някой музикален канал и да си танцуваш енергично около час час и нещо. Има и доста други варианти естествено, но това са най-простичките. Не тренирай за да впечатлиш момчето, а за да се чувстваш по-добре. Не мога да ти обясня повече упражнения, главно защото не знам как точно се обясняват, но мога да ти дам един линк към едно момиче, което дава страхотни идеи за упражнения.
http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor?feature=CCwQwRs=
Наистина мацката е страшна, има за почти всякакви хора и за новаци и за по-напреднали, упражнения за хора, които стоят пред компютъра, за дупе, корем, гърди. Всичко! Разгледай и клиповете, дори да си харесаш само 5 вида упражнения съм сигурна, че ще те раздвижат добре и след време ще ги удвоиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7c2f0b2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си поредното доказателство в каква МИЗЕРИЯ се е превърнал света и каква е ценностната му система. Какво означава "той е културист и всяка му се лепи. "?????????? Ти какво харесваш в другите - културизъм, тяло, ум, сърце, човещина, любов - какво? Защо не седнеш да обсъдиш тези неща с родителите си? Какъв опит имаш ти в живота, ако не се довериш на по-възрастните да ти дадат някоя насока? Послушай най-близкото до тебе обкръжение(родители) и не прави глупави стъпки от рода на вземане на хапчета.

Добродетелите, човек развива в себе си като води определен начин на живот, а не като се мъчи да докаже колко е велик и да измества другите. А и честно казано си твърде малка да мислиш неща, които са за узрели вече хора. Учи се на скромност и трудолюбие, обичай всички хора - като им помагаш и Бог ще те възнагради за това, и ще срещнеш наистина любовта в живота си когато му дойде времето. Не си разпилявай живота напразно. Милиони са минали преди тебе по тоя път - няма нищо ново под слънцето.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b08bb33eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей!

На първо място ще ти кажа това: престани да правиш нещата заради него и започни да правиш нещата заради себе си!
Това не са просто приказки и ще ти обясня защо. В един момент това момче, което си харесваш в момента ще отмине. Дали защото ти вече няма да го харесваш, дали заради нещо друго, но на негово място ще дойде друг. Така че, спри да правиш нещата заради момчетата в живота ти и започни да спортуваш, да се храниш здравословно и изобщо прави нещата заради себе си!

В интернет има най-различни упражнения. Потърси тези, които ти трябват. Ако пък ти се сторят прекалено сложни, започни с нещо, което ще бъде приятно за теб. Обичаш ли да тичаш? Ако да, ходи по-често в парка и спортувай. Харесва ли ти да скачаш? Ако да, купи си въже и започвай. Доставят ли ти удоволствие танците? Ако и тук отговорът е да, пускай музика и започвай. Така ще съчетаеш полезното с приятното :)

Още веднъж ти казвам - престани да се опитваш да ставаш едва ли не съвършена само заради това момче. Щом не ти обръща внимание заради външния вид, не можеш ли да разбереш, че той е от хората, които са повърхностни? Ти такъв ли искаш?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc53cfddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче не пий никакви хапчета!!!! НЕ СЕ ОТСБАЛВА ТАКА...
Плюс това ти си още на 14.. в началото на пубертета, след година, две много неща ще се пробемянт. Ще дръпнеш значително на височина и всичко ще си дойде на мястото.

Гледай да се храниш по-здравословно (като ядеш чипс и пиеш газирано няма да стане)... Ограничи вредните храни, яж по малко, но на често. Също можеш да се запишеш на някакъв спорт, ако родителите ти са ниски, можеш да се запишеш на баскетбол или волейбол... Също можеш да караш колело или да тичаш.. Не ти препоръчвам фитнеса защото сега се развиваш, а да вгидаш тежести не е добре :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 95a9718971
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ако искаш да имаш хубаво тяло и да си здрава, защото наднорменото тегло е вредно за самата теб, направи го за самата себе си, за да се харесваш ти. Може да имаш и перфектното тяло и той пак да не те хареса. Така че ако си решила да правиш нещо го направи за самата себе си!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5a1ef4455a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо трябва да си наясно какво точно искаш да постигнеш. Тоест колко колограма искаш да станеш, как искаш да изглеждаш, какво ще спечелиш от това и дали си готова да го направиш.
Второ трябва да комбинираш ДИЕТА И УПРАЖНЕНИЯ за да сваляш килограми. Има най - различни диети например: Протеинова Диета, 90 дневна диета, Плодова диета и много други. А колкото до упражненията най - бързи резултати се постигат с аеробика и кардио. Отвори you tube и си избери няколко.
А колкото до момчето щом толкова те кефи исползвай го като стимол да отслабнеш.

Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker