Амбицията?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Амбицията?!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1730 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 (вчера навършени ;ДД), висока съм 1, 56 и съм тежка 53 кг. Знам сега ще си кажете "Мале, тая е пълен слон" или "Това момиче има сериозни проблеми с теглото" или нещо от този сорт. Но на външен вид не съм особено пълна, в смисъл да имам по-здраво бедро и коремче, но не съм някоя дебелана! Знам много упражнения с които да си стегна и корема, и бедрата и да си нормализирам теглото. Но не мога да се амбицирам да започна, с други думи мързела ми е проблема! Моята най-добра приятелка е МНОГО ама наистина МНОГО красива. Слаба, висока, умна и забавна, с мека, дълга руса коса (споменах мека, защото много хора са ме сравнявали с нея и са ми казвали, че косата ми в сравнение с нейната е много твърда и груба, в смисъл, че ми е един вид неприятна на допир!! ) и момчетата буквално 'и се лепят като мухи на мед! И по-големите и по-малките ВСЯКАКВИ момчета! Може би не е правилно, но се комплексирам от всичко това. Искам да си оправя фигурата, защото много хора са ми казвали, че съм много красива в лице, но трябва да отслабна малко. И проблемът ми е, че не мога да се амбицирам достатъчно или не мога да си намеря стимул да спра да мързелувам и да започна да се трудя малко за фигурата си. Може би ще има много, който ще кажат "Прекалено си малка да мислиш още за фигурата си", но наистина при мен има нужда и точно това мислене ме доведе до това! А и се храня МНОГО нездравословно и това допълнително усложнява нещата. Ям главно сладко, тестяно, пържено всичко друго от този сорт, но НЕ и готвено... или ако ям готвено, то това е в рядки случеи... Моля ВИ дайте ми съвет как да започна да се амбицитам да спортувам и съвети каква храна да започна да ям... и едно последно нещо МОЛЯ ВИ не скачайте срещу мен поради причина, че мисля глупаво или нещо такова :-)

Балгодаря за отделеното време - Нанни :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b1d0f3c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дебелана? На твоите години бях 78 килограма.. (въпреки че бях с 30 сантиметра по-голям. ) Защо ти е да отслабваш? С годините всичко се оправя. Ще почнеш да растеш мазнините ще се разпределят и всичко ще се оправи. Защо ти са момчета на тази възраст? С извинение, но когато момчетата се лепят по теб това те прави малко или много 'курва'.. Ще си намериш някой който да те харесва..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b1d0f3c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aко толкова много искаш да отслабнеш започни домашна тренировка.. Това, че си мързелива според мен е оправдание, и когато не можеш да правиш някое упражнение се отказваш.. Не искам да ме разбереш погрешно, но в случая ми изглежда точно така.. Не знам как точно и в каква среда живееш, но ако мързела е проблем накарай някой да те следи, дали ги правиш правилно и по колко правиш.. Другия начин е фитнеса, но за него ще трябва да си плащаш.. Затова най-добре е сутрин преди да отидеш на училище стани 20-30 минути по-рано, загрей, направи си упражненията и след време ще видиш резултата. В YouTube има полезни упражнения, виж кое точно е за теб и почвай ;).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker