Мотивация и Воля за отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мотивация и Воля за отслабване
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 12745 пъти
Здравейте :) Аз съм едно 17, почти 18-годишно момиче и от 3-4 години се опитвам да отслабна, но така и винаги не ми стигат волята, мотивацията и търпението, и следователно не съм постоянна... А тази година имам и бал! :Х Сега тежа 66 кг и съм 163 см висока, отдавна си мечтая да стана 50-53 кг, а до преди 3-4 години бях 50... Моля ви, помогнете ми, кажете ми как като почна диета/режим на хранене, как да не ми се изпаряват мотивацията, волята и търпението след максимум 2 седмици? ! Толкова искам да съм слаба отново, да ми харесва как ми стои каквото облека, да не ме е срам от тялото ми, да имам самочувствие и т. н. , а все не мога да успея.. В момента не се сещам какво друго да ви споделя, но ако се сетя ще пиша.. Помогнете ми!!! : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 109a53decc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма кой да ти предаде воля и мотивация ако сама не разбереш, че това е добре за теб.. поне аз не мисля, че в това положение има кой да ти помогне освен ако ти не си помогнеш

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc7f216593
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М, и аз се опитвам да отслабна. За сега работи, приемам спортуването за задължително, все едно сутрин да си измия зъбите :Д. Не залагай само на хранителен режим, задължително включи и спорт. Когато съм на диета, винаги си купувам дъвки, така се залъгвам да не хапна нещо, което не трябва... Като усетиш, че волята ти си заминава, си мисли за бала и колко слаба и горда ще си! Късмет :))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 88fb971934
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз се боря с килограмите. Гледам да се ограничавам, не ям пържено, хляб, сладко и не пия газирано.. Гледам да спортувам повече.. Само че към 00:00 огладнявам, по скоро не е глад, а лакомия за това сложих на хладилника си снимка на една дебеланка и всеки път когато се полакумя, поглеждам снимката, отварям хладилника и си взимам плодове, вместо нещо много калорично ;дд.. Мисли си колко слаба ще бъдеш на бала.. мисли си за страхотното тяло, което ще имаш ако не се откажеш и така... Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5fad338008
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на фитнес с инструктор. Той ще те надъха. Определено за няколко месеца ще имаш старата си фигура :) Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ddcc27327
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Воля? ! Мотивация? ! Хахаха, питаш ли ме мен за два месеца почти 9 кила съм свалил от безпаричие? Вие дебелите, хем искате да изглеждате добре, хем сте намерили смисъла на живота ви в чревоугодничеството. Ако останете без пари, на бързо ще преосмислите ценностите си. Докато имате пари да си угаждате в яденето, изкушението няма да ви дава мира. А започнете ли няма спиране, защото съвременните храни ги тъпчат с овкусители, които те карат да ядеш повече и попадаш в омагьосан кръг.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3069977d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Трудничко е, но ако успееш да залъжеш тялото си, че не си на диета, е много лесно. Просто не го приемай като диета, като ограничение, а като въпрос на избор, който правиш за себе си, за да се чувстваш добре. Много готино и мотивиращо е усещането да виждаш резултатите. Най-мотивиращо е лек хранителен режим движение, хем не се чувстваш изтощен от липса на храна или цели хранителни групи, хем движението ти дава енергия и добро самочувствие. В youtube има доста добри упражнения, които да те поизпотят и да дадат хубави резултати. Иначе аз съм висока колкото теб и в момента варирам между 60 и 63 килограма. Сваляла съм, качвала съм... Номерът да правиш нещо за себе си и да приемеш, че дори и да не отслабнеш на всяка цена, се харесваш и си доволна от начина си на живот. Обикновено при мен това върши работа. Движа се, храня се здравословно и се чувствам добре, в един момент разбрах, че дори не ми трябва да отслабвам, щом се чувствам ОК в момента и знам, че водя здравословен начин на живот. Нещо в тоя ред на мисли трябва да ти се върти в главата. Приемеш ли, че не си на диета, че ядеш, каквото си искаш и просто ти избираш да ядеш здравословно, че се движиш, защото ти искаш да се движиш и да се чувстваш пълна с енергия... когато забравиш, че килограмите играят някаква роля, те сами тръгват надолу. Изпитала съм го :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 169279f1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката : Номер 5, не ми говори така без да ме познаваш, защото изобщо не съм богата и да няма какво да си правя парите, че да ги давам за ядене... Когато наистина сме нямали изобщо пари вкъщи нямаше как да спазвам диета, защото ядях само намазани филии, и това ако ми кажеш, че е чревоугодничество..
А до всички останали : Много ви благодаря на всички :) Ще ви послушам и ще се опитам да се взема в ръце и този път да не се предавам :) Знам, че всичко зависи от мен, но просто може би ми трябваше подкрепа :))) БЛАГОДАРЯ ВИ!!! <3 :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 049d9ffc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   номер 4 е адски прав . това е истината :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5bec0f7d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравей! Аз също имах този проблем, пробвала съм КАКВО ЛИ НЕ, но без резултат докато не направих ВЕГА ТЕСТ! 100% ще отслабнеш! Диетолог ти изследва около 100 продукта чрез една машина и ти казва от кои храни надебеляваш и от кои не.. после ти прави меню и започваш да спазваш. Режима не е строг въобще, ядеш поне 5 пъти на ден през 2-3 часа (вече зависи от човека, но като цяло е това). Aко си близо до град Пловдив можеш да ми пишеш на имейл зa да ти обясня по-подробно :) **********@abv. bg

/Модератор7 - Лични данни не публикуваме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a3fc586f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Преди 6 години бях 52 кг, висока съм 170... Изглеждах перфектно, слаби и стегнати бедра, оформено дупе... Абе като цяло външно изглеждах много добре... Но живота ми беше изпълнен със стрес, недоспиване и напрежение... После нещата се успокоиха, намерих човек, който ме обича даже и да съм качила някое килце и бавно започнах да качвам... Преди година родих и забих кантара на 86 килограма... УЖАС... Отначало си казвах, че ще отслабна, но минаха няколко месеца а все същото големи бузи, корем... И един ден си казах стига вече няма да съм безволева и ще се стегна... Започнах 90 дневната диета, от нея не се лишаваш от нищо, не е толкова тежка и щом аз я направих с малко мотивация и ти ще свалиш.. Свалих 26 килограма.. В момента съм 60 има какво да се желае още, но все пак е огромно постижение за мен... С малко спорт и тази диета ще имаш прекрасни резултати..

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 556ea7ecbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

12.   Нормално е когато си била на 13 да си била 50 кила, после не дебелееш, а се РАЗВИВАШ!!! Защо никой не забеляза тази подробност?
Дъвките не знам до колко помагат на някои, при положение, че те лъжат мозъка, че се приема храна, което кара да се образуват стомашни сокове, от което най-много да си докараш гастрит.
Апетита се убива с кафе (личен опит), но не прекалявай и с него, добре е да е с малко мляко или нещо друго, от чистото ще ти къркори коремчето.
Ако наистина си дебела ( в което се съмнявам ) - движение и що годе балансирано хранене.
И моля те не си поставяй за цел да влезеш в детските си дрехи (колкото и разголени да са те, всички сме били на 13)!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f66799bd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   При мен безотказно работи само един метод. Представям си, че тялото ми е едно парче пластилин и че само от мен зависи, дали ще го оформя да изглежда красиво. И докато тренирам си представям, как се получаво нещо прекрасно, само и единствено благодарение на мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e721b1202c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте и аз искам да Ви попитам как мога да отслабна. Аз съм на 14 години, висока съм 162 см и тежа 73 кг. Преди бях стигнала 84 килограма, но с диети и гладуване успях да смъкна 11 килограма. Искам ваш съвет, защото обмислям отново да започна диета, но вече ми омръзна, но не мога да тренирам защото имам ортопедичен проблем и лекарите ми забраняват да се движа, а без движение не се отслабва. Моля ако някой знае за диета или хранителен режим без йо-йо ефект да пише. До авторката лесно е качването на килограми, но е трудно да се свалят. И на мен от време на време ми писва, но като виждам децата по-зле от мен си давам кураж и си казвам, че няма да стана така, защото ще успея да отслабна на всяка цена и именно като теб търся помощ. Бях 1 клас лежах в болница и ми слагаха лекарства от който за месец качих 10 килограма изкуствено. За бала си ще си добре нормално е за твоята възраст да си 66 килограма виж мен. Не гледай мнението на чуждите хора, как изглеждат, кой е по-слаб и т. н. Всеки човек е индивидуално различен и това го прави уникален, а също и структурата на всеки човек е различна. На теб може костите да ти тежат, а отвън да изглеждаш чудесно. Аз мога да ти кажа диети които спазвах, за да ти помогна. Бях 3 дена на кисело мляко. Това е пречистваща диета и за отслабване която се прави 1 път в месеца. Диетата на Ваня Червенкова. От тази диета се смъква много, но има йо-йо ефект, но ако се повтори няма. Правих 90 дневната диета от нея не смъкнах а дигнах, защото има всичко и е лошо, защото има много въглехидрати. Лунната диета също ми помогна, но аз вече се уморявам, но воля. Вече когато видя да се хранят с боклуци не ми се преяжда толкова колкото ми се гади от тези боклуци. Успех! Моля помогнете и на мен ако може.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker