В главата съм на кон, а съм жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

В главата съм на кон, а съм жена!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3056 пъти
Разстроена съм, отчаяна съм, направо не зная как да подобря външния си вид!!! Аз съм жена, а приличам отчайващо на кон в главата. Какво ли не опитах, какви ли прически не смених - нищо! Постоянни подигравки чувам зад гърба си от сорта :"Вижте я какви крака, какво тяло за грях, оооппссссс, лелееееее какво грозно лице еееееееее... прилича ми на кобила, а на теб? "-Смях и шушукания... Един ден минавайки до един строителен обект, симпатичен мъж ми подсвирна, аз така се зарадвах така се разтуптя нежното ми сърчице и тъкмо когато лицето ми се разтегна в блажена усмивка, господина добави на своя приятел:" Оф, заблудих се, още една кокалеста кобила, за днес е трета, а простакът до него продължи :"Ха! Каква кобила шефче, тая си е 100 процентова афганска хрътка, но нищо както съм загорял и у тая мога да се отъркам.... Боже какво да направя с този мой гръцки профил? Господи нима могат да ме оприличават само на кобила и хрътка? Нима не виждат в мен зайчето, тигрицата? Моля ви мили хора, дайте ми съвети наистина искам да погледнат на мен от друг ъгъл! Предварително ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5508f3125
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако действително приличаш на кон, имаш два проблема - нос и зъби. Носът можеш да промениш само с операция. Няма друго решение, но ако е толкова зле - защо не?
Зъбите си ще оправиш с шини. Консултирай се с ортодонт, може и тук да се наложи операция.
Не е зле и да понапълнееш малко, това ще придаде по-красиви и обли черти на лицето ти. Мъжете си падат по жени с меки извивки.
Не се депресирай иначе, а събирай здраво пари. Пусни си дълга коса, между другото. Ако си хитра, само с една-две корекции можеш да станеш прекрасна жена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 91b9556097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да си чувала за доктор Енчев? Мислила ли си евентуално, щом толкова ти тежи мнението на останалите да си направиш някаква пластична операция?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bb8094d62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Абе нещо не ми се вярва да е истина, чак пък толкова подробно да им чуваш разговорите и т. н. и "нежното ми сърцице" бла-бла, все едно някакъв комедиен латино сериал слушам.... А, и не правилно "в главата съм на кон (? )", а "КАТО кон".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aab5f9382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, всеки друг е по-добре от д-р Енчев!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eefd37d019
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ооооо и аз те видях скоро, но ми заприлича на катър.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8759fbd6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   не е гаранция след като си направиш операция на носа че ще си по-хубава.. Просто такива хирурзи има, където... нищо не разбират, само взимат парите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 647a84583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Взимаш кафяви сенки или по-тъмен брознво руж и клечка за уши, след като си поставила фон дьо тен на лицето(вкл. и на носа)
Започваш да спускаш линии от вътрешната страна на окото (и началото на носа) до ноздеите правиш това и от двете страни после размазваш след това взимаш по-светъл тон фон дьо тен и бебешка пудра и правиш една дебела черта точно посредата на носа (така оптически ще се смали доста)
На бузите сложи прасковен или розов руж който ще смечки чертите на лицето!
Използвай изкуствени мигли те също придават по миловиден вид!
Ако не харесваш носа -подчертай очитеи или устните си или изобщо нещото което си харесваш най-много!
Имаш хубаво тяло радвай се има жено които нито лице нито тяло, така че не си напълно ощетена!
Няма грозна жена!
Повярвай ми просо трябва да се научиш да се харесваш така и излъчването ти се променя и хората започват да те харесват повече!
Щом имаш хубавто тяло възползвай се купи си стилни дрехи, високи токове...
Поддържай красив маникюр, коса и кожа!
И не обръщай внимание на такива селяци следващия път не им мълчи кажи има "така или иначе не бих обърнала внимание на прости майстори")

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4b9981409e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Я стига се връзва на подсвиркванията на строителите по строежите, на тях ли остана! Самонавиваш се. В повечето случай съвсем не е важна опаковката а вътрешността на главата. Моя приятелка е 120 кг и пак се радва на мъжко внимание. Важно е как се усмихваш, как реагираш на думите им как отговаряш на закачките. Това колко ти е голям носа /щом не стърчи над 5см от лицето ти/ съсвем не е кой знае от какво значение.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5a27754fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Как така *в главата съм на кон*? Че си в главата на кон или в главата си си мислиш, че си на кон?
Кво му има на коня, я кво готино животно е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 32cb84d171
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не друго, поне коментарите ви ме развеселоха страшно много!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46a1e25d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Обръщай го на майтап, бе моме! На оня отворко от строежа като ти каже, че приличаш на кобила, му отвърни: Да и като такава си търся мъж с конски х*й, ама като те гледам ти не се класираш ама хич! Или на оня, загорелия му кажи: На места съм загоряла, на други съм си съвсем бяла, или нещо от сорта. Мъжете винаги ще оценим хумора и комуникативността по-високо от спека и гълтането на езика. И изобщо стига с тоя профил, нос, зъби. Ти ако знаеш аз какви англичанки съм виждал женени и то за прилични мъже! Не кобили, а космически кораби... Поддържай се, харесвай хубавите си черти и игнорирай недостатъците си - това е моят съвет
М, 52

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e5d67e8ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как може да си мислиш такива работи за себе си... Няма грозни хора, има грозни мисли. Не бива да се влияеш от мнението на някакви работяги, или на който и да било. Сигурна съм, че нещата не са толкова зле, колкото описваш. Въпроса е в самочувствието ти. Повярвай, то винаги личи от километър. Отпусни душичката и се харесай, със сигурност у теб има красиви неща. Вдигни главата горе, ако и да е с по-големичък нос, или какъвто и да е дефект, който не описваш. Всеки си има някакъв недостатък, защо ти да нямаш. Признай пред себе си какво красиво имаш и бъди благодарна на това. От теб трябва да се излъчва спокойствие и самочувствие, ако ти се харесаш, ще харесваш и на другите. Но има нещо по-важно от външността-душата и добротата, благородството. Ти си много чувствителна, а чувствителните хора имат нежно и добро сърце, което си е рядкост. Подходящия човек ще го прочете по очите ти, защото вътрешната красота струи на талази от тях. Обичай се заради това и не позволявай на прости хора да засенчат всичко това. Поздрав от сърце!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker