Вега тест - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Вега тест
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2290 пъти
Здравейте на всички, искам да ви попитам ходили ли сте на вега тест. Напоследък стана доста популярен. Мисля и аз да пробвам. Но искам да ви попитам как протича всичко. В смисъл, ако сте ходили да споделите мнения, резултати. А също така и как протича прегледа. Много искам да пробвам, защото водя доста нездравословен живот, а пък и имам килца за сваляне. Благодаря ви предварително. :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d2b5c3741a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ДА ходила съм, изследват различлини храни как ти влиаят на организма... дали можеш да ги ядеш или не като натискат пръста ти с една метална пръчица и има една стрелка която се движи и определя доколко можеш да ядеш съответната храна. На мен всичко ми беше зелено (позволено), стрелката ми хвърчеше направо след теста говорих с диетолог и той ми каза да не спазвам никакви диети а да се храна разделено. Бях понапълняла тогава(59кг;169ръст) и честно казано много се разочаровах... научих едно НИЩО. Интересно ми е при другите как е било ще следя темата, но според мен това е една измама.
~~ момиче на 16~~

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5d426dff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Вега тестовете са лъжа, има си утвърден начин как се свалят килограми. Процеса не е бърз, процеса изисква воля...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b178920d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А случайно да знаете дали те теглят?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e7253c9b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сядаш на едно столче и за около час те тестват за 240 вида хранителни вещества, като допират нещо като електрод на точка Б11 на десния палец близо до лявата основа на нокъта, краката не трябва да са кръстосани или опрени един в друг.
Тестват за подправки, меса и яйца, зърнени, сосове, подсладители, пресни и изсушени плодове, млечни пеодукти, варива, алкохол, кафе, цигари, риби и зеленчуци.
Имам позната, която свали много и очевадно с вега, постепенно с времето си ги възвърна, може би е спряла да го следва.
След около 3 месеца от първият тест трябва да си го направиш пак. Идеята е, че отчита мнението на самия ти организъм (до колко е наситен) към различните храни чрез мерене на биополето, и е интересно, че обикновено дава реакция минус на храни и неща, които не обичаш :)
Но пък ако често хапваш сладко, ще ти даде минус и на захарните, колкото и да ги обичаш.
Според силата на сигнала от апарата и стойността, която отчита стрелката, излиза, че организма ти е пренаситен (-), горе долу наситен ( - ) и гладен (-) към определени вещества. Първият месец трябва да се храниш с неща, които са ти само ( ), от втория нататък по схема започваш да поемаш постепенно и ( -) и на края по схема включваш и (-).
Направих си го и аз и трябваше да спра всички храни, съдържащи каквото и да е брашно, освен царевично, което прави следването на теста трудно, царевичен ''хляб'' ми приготвяше мама, защото по магазините винаги е в смес със пшенично брашно и няма как да не е, иначе се получава не особено вкусна (даже хич) трошлива маса, която можеш да ядеш спокойно само вкъщи. Захарните също ми бяха минус и още някои други храни.
Та трябваше да я карам общо взето на месо, яйца, мляко, плодове и зеленчуци, а тази задача не е лесна, когато си студентка и се прибираш само вечер и спрях теста. А според теста трябваше да се откажа и от дъвките ( съдържат подсладителя аспартам, който ми е минус ), което няма как да стане, пушач съм и държа на свежия си дъх.
Ако имаш време и желание да си приготвяш храната - давай и успех в начинанието. А ако почти всичко ти излезе на ( ), значи теглото ти не е толкова наднормено и трябва да поспортуваш нещо. И още нещо, ако брашната ти излязат ( ), както на моя приятелка, не прекалявай с количеството като нея, защото и тя трябваше да изостави теста впоследствие :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker