Искам да ходя на фитнес , но ме е срам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да ходя на фитнес , но ме е срам!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 8618 пъти
На 18 години съм и имам доста излишни килограми, които с голямо желание искам да сваля, но ме е срам да ходя на фитнес. Просто не желая да ме гледат и да си викат "вижте я тая дебелана". Искам да се променя... Вие как приемате по - пълните момичета, които ходят на фитнес?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3208a3eab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно във фитнеса не бива да те е срам! Там повечето са били точно като теб. Има и достатачно пълни, хора има всякакви. Във фитнеса точно отношението е положеително към по-пълните, защото хорта виждат, че искаш да направиш нещо по въпроса, т. е. активна си. Освен това се сформира и нещо като хоби-група - с течение на времето хората се запознават, усмихват се един друг, помагат си с машинките и си дават съвети. Нещо като група от хора се образова, обединена от едно хоби и дейност, в която конкретният вид няма такова значение, колкото и да ти е трудно да го повярваш. С течение на времето ще отслабнеш и ще се стегнеш и самата ще даваш съвети на начинаещите. Отивай смело на фитнес, това е начинът да промениш нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26c28b1a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам абсолютно същия проблем!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6dbc904151
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм така! Само че съм момче и искам да направя тяло, но като отида такъв слабак...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c700aaf641
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз отдавна ходя на фитнес, и ми се е налагало да ги сменям, за да съм по-близо до вкъщи. Никога, никой никого не гледа и с никого не се занимава. Всеки си гледа упражненията.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b1c8144e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   На по пълните, които тренират сериозно и упорито винаги казвам браво!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cb82786f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, аз съм момиче на 15 години, момиче. :) Същия проблем имах и аз, но така и не направих нищо по въпроса и не отидох на фитнес по същия повод - СРАМ! Доста мислих по въпроса, но понякога хорското мнение ми е по-важно.. Ако наистина те е срам.. знаеш ли? Започни да тичаш навън, да не ядеш толкова много или си купи машинка за спортуване.. на нас поне не ни се наложи да я купуваме, защото живеем на кварита в чужбина и хазайте ни я подариха. :) А има и един доста по - ефективен начин - ВЛЮБВАНЕТО! Влюбиш ли се в някой забравяш да се храниш.. постоянно ти е в мислите и когато решиш, че си гладна изведнъж ти политат едни пеперудки в стомаха и забравяш за храната. ;дд Аз благодарение на това мое влюбване свалих 9 килограма ;дд в момента отново съм на същото състояние и познай - отслабвам и любимите ми дънки отново ми стават.. да поясня 60 кг съм. :) Хора, няма смисъл да се смеете.. да се влюбиш е един от най-ефективният начин да отслабнеш и придружен със упражнения е сигурно отслабване! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0bd18dcd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бива да ти пука. Отиваш, тренираш, хранеш се здравословно и повтаряш. Ако всеки живее за мнението на другия...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a039e2b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   до номер 6, сега ако се влюбя гарантираш ли, че ще отслабна?

The Sarcastic One

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 43935db64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И мен ме е срам да ходя и за това не съм и ходила, но съм си наумила днес да отида. А до влюбването... хаха.. аз даже качих доста килца, когато заживяхме заедно с моя и заради това днес на фитнес :D Реално няма от какво да ни е срам, аз не съм толкова пълна, искам да ходя за да се стегна, а и е здравословно. Ходила съм няколко пъти и умрях от срам, особено когато се изпотих. Но всеки там гледа себе си и се поти, нали за това е фитнеса :) Може би нямаме достатъчно желание за промяна, а не че срама е проблема, а по-скоро оправдание пред самите нас.. незнам...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 412cf54291
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не съм съгласна с номер 6 :D
Момиче, първо като се влюбиш така е мислиш за човека но когато си влюбен ядеш повече от всякога не давай глупави съвети, че се излагаш. Засмях се щом го прочетох. Когато си влюбен искаш да се разсейваш и ядеш доста. До колкото за темата аз съм на 15 момиче и всеки ден си ходя на фитнес никой нищо не ти казва всеки си гледа неговорите опрабнения. Имаше едно момиче беше пълничка в фитнеса отидох при нея и, и стиснах ръката. Тренирам и бокс яко е. Няма смисъл да се срамуваш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 150ec58e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Казвате, че никой не гледа останалите, но иначе стискате ръцете на по-пълните и им правите евала!? Т. е отивате при тези, дето едвам са се пресрамили да влезнат във фитнес залата и им обръщате специално внимание, въпреки че те самите точно заради това са супер притеснени? ! МноО яко! :D
Добре, че са коментарите №1 и №4, че да прочетем нещо смислено!

Аз мисля, че е въпрос на време да се претръпне. Това по-скоро е нещо като страх от неизвестното. Отиваш, срамуваш се няколко пъти, разучаваш за какво става въпрос и после си казваш "Абе, аз луд/луда ли съм да се притеснявам за глупости? "

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 81bc118106
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като те е срам, започни да ходиш рано сутрин, когато няма почти никой, за да свикнеш с обстановката. След това ще спре да ти прави впечатление. А между другото, мисля, че е доста унизително да стискаш ръката на някой по-пълничък, когато тренира! Както и да е, действай, като трябва избери си малка фитнес зала, която не е толкова известна и така. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 15d36635dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Здравей! На 15 години съм. Ходя на фитнес от три месеца, и ти казвам от опит, че ще постигнеш голям ефект и след първия месец изобщо няма да ти пука кой те гледа, и кой не. Преди тежах 70 килограма, а сега съм 59, но гадното е, че след като свалиш тези килограми остава увиснала кожа и стои много гадно. И те съветвам запиши се на фитнес, има ефект. Кажи, че искам фитнес инструктора да ти направи програма, с която да тренираш всеки ден упражнения, и т. н. за най- различните части от тялото. Въпреки, че аз си правя упражненията у нас.
И те съветвам да започнеш упражнения за най- различните части от тялото си, за да се стегнеш докато сваляш килограми. Защото после ще свалиш килограми, но увисналата кожа ще остане, ако не правиш упражнения.
Повярвай ми сега съм с увиснала кожа, а лятото идва и не знам какво ще правя. В youtube има много клипчета с най- различни упражнения. Започни и ги прави редовно, и се запиши на фитнес и ще видиш, че ще има ефект.
На мен фитнес инструктора ми каза какво мога да ям. Може да ядеш риба, месо, сирене, извара, плодове, зеленчуци и пий много вода. А за упражненията ми каза леки упражнения, а не тежки. Можеш да правиш клякания, напъди с гирички и т. н. В интернет има страшно много упражнения. Пожелавам ти успех!
А някой да знае ефикасни упражнения, от които има ефект? Предимно искам да стегна вътрешната част на бедрата и дупето. И трябва да изключиш от менюто си сладко, тестено, мазно, бял хляб, газирани напитки и абсолютно всичко вредно..

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 7cba1863b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Щом има хора във фитнеса, то тогава те имат причина и нямат основание да ти се присмиват, а пък ако си толкова стеснителна и категорично отказваш да отидеш на фитнес, сутрин ставай рано и тичай покрай блоковете поне 20-30 мин и така ще сваляш част от излишните си килограми.
~ Мuра ~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker