Aкне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Aкне
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2187 пъти
Здравейте аз съм момиче на 12 и имам доста пъпки по лицето. Често са гнойни и ги стискам, защото не мога да се сдържам. Имам също и по гърба и гърдите, но основния ми проблем са тези по лицето като имам и много черни точки. Моля ви не ми казвайте че са пубертетни пъпки - ЗНАМ ГО! Надявам се все пак да има някакъв ефикасен метод за премахването им. Ако знаете някоя ИЗПРОБВАНА домашна рецепта, казвайте. Защото нито ми се пръскат пари за разни химии - нито ми се иска да се тровя. Това за мен е доста голям проблем най ваче заради ниското ми самочувствие. Иска ми се просто да се отърва от тях веднъж и завинаги! Едва ли има такъв начин, но все пак ще се пробвам... Бях чувала че урината помагала, но много не ми се иска да пробвам... все пак ако има някой който го е изпробвал да казва какви са резултатите и дали си струва. Надявам се информацията да е достатъчна, за да получа отговор. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: e2374be6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм на 13 и имам същия проблем, с който се преборих благодарение на ACNE OUT. Не е много скъп, купи си го от близката аптека :)
Вземи си спрей ACNE OUT специална грижа, червена опаковка и мехлем отново серията Специална грижа. Можеш да ги ползваш от 2 до 4 пъти на ден. Аз процедирам като след изстискването на пъпките мажа със спрея, за да ги изгори, а след няколко часа с крема :)
Наистина помага, знам че каза, че не искаш химии, но помага! :)
Така изглежда спрея - http://www.kozmetika.bg/showimg.php?filename=dx300_59393.jpg
А така крема - http://po-krasivi.bg/content/fm/23/5526/full_BTR003 {350x303}.jpg
(не е реклама)

Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 263e7f4092
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама, разбира се, колко зле влияе на ниското ти самочувствие факта, че ще направиш нещо за проблема си с пъпките!!!! Има 2 типа хора що се отнася до проблеми с външния вид. Едните правят нещо по въпроса, а другите хленчат и се оплакват. Жалко за теб, ако си от втория. Не искаш химия- окей, добре, страхотно, но лекарствата никак не влияят на самочувствието ти.
Мий си лицето всяка вечер, храни се правилно, движи се повече, пий по 2 литра вода на ден и всичко ще бъде наред. Това твоето е пубертет, пъпките ти излизат заради разбунтувани хормони или лош начин на живот. Спри да си стискаш пъпките, не е края на света, така само омазваш положението, което и без това не е много весело. Или пък, ако искаш си ги стискай и се чуди дали да се изпишкаш в чашка и после да си го личнеш върху лицето.... Не зависимо колко урина ще използваш си е все тая, когато порите ти са запълнени с боклуци, а те се пълнят с боклуци предимно, ако не си миеш лицето (евентуално благодарение на гримове от китайски магазини).

Иначе да, това омекотявало кожата, факт си е, че действа, толкова много хора са казвали, че ефект има из разни форуми за красота, трудно ще се оспори. Но това е като определени фетиши, просто не е за всеки. Силно ме съмнява, че 12 годишно момиче има психологическата нагласа да направи нещо подобно, затова не ти го препоръчвам, или ще повърнеш докато се престрашаваш, или после ще се мразиш за стореното. Ти си в пубертета, имаш акне, хормоните ти не те оставят намира... не е нужно да стигаш всякакви крайности, просто полагай най-известните усилия- добра хигиена, здравословен живот и задължително много вода.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0f7325b968
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Още един глас за Акне Аут Актив. Струва към 10 лева, следвай инструкциите и за няколко седмици е готова работата. На 24 съм и от твоята възраст някъде се боря с тая напаст - то не бяха козметици, не бяха дерматолози, скъпа козметика, бабешки лекове, рев, сополи... ужас някакъв. :)

Иначе за черните точки - хубава парна баня с листа от лайка и стискаш внимателно след това. Може и на козметик да пробваш, там уж се стараят да ти затворят порите с една машинка, която пуска ток, но на мен не ми помогна особено.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0a98b18d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз още на 11 имах МНОГО сериозен проблем с Акнето. Сега съм на 14 и почти нямам такова, но както и да е.
На първо място намали максимално колата, шоколадите, чипсовете и други подобни боклуци. Това много ще помогне за премахването на пъпките.
Винаги след като се прибереш, независимо къде си била, си мий лицето със сапун. И преди лягане. Ако намираш време да го миеш и трети път ще е още по- добре.
Препоръчвам ти Акне Аут, Анефуг и крем "Здраве". Преди време рекламираха т. нар. "Exfo Brusher", най- вече ще ти помогне за черните точки.
Другото, което много помага е морската сол. В една купичка сипваш малко морска сол, сипваш много малко вода, колкото да можеш да сложиш солта на проблемните места. Стоиш десет минути в легнало положение и след това се измиваш.
Слагай си фон дьо тен. Освен че ще прикрива Акнето то, ще помогне за премахването му. Но ако използваш "Анефуг" няма смисъл, защото той е като фон дьо тен- а.
Избягвай да стискаш пъпките! Сдържай се! Може да ти остане белег.
И все пак ако решиш да стискаш някоя преди това си измий лицето и ръцете. След това дезинфекцирай въпросното място, защото може да ти изникне нова пъпка.
Има много други начини и методи, които съм забравила с времето. Чети, интересувай се и разпитвай, защото като гледам не правиш много по въпроса.
Ако все още нямаш цикъл сигурно, заради това ти се е появило Акнето. При мен беше заради това. Когато дойде ще видиш как по- голямата част от пъпките ще изчезнат за няколко дена.
Пожелавам ти Успех от все сърце, защото моето Акне беше СТРАШНО!!! С толкова много неща се мажех и по лекари ходих, а резултатът беше НУЛЕВ! Всички в училище, с изключение на няколко човека, смятаха, че изобщо не го отразявам, а всъщност не беше така. Както и да е, важното, е че тъпите пъпки вече са в миналото.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e82ea3ab23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Акне аут е ок, но ако не ти се дават пари - салицилов спирт от аптеката, крем здраве и за седмица си като нов човек

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46575ca96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5: Пробвала ли си? Чувала съм че салициловия спирт помага и скоро ще си купя. Какво мислите за ХУМАТА ???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46575ca96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2: Много си прав или права. Аз си мия лицето поне 2 пъти на ден с почистваща пяна. Никога не слягам грим или ако слагам е 2-3 пъти годишно. Прав си също и за водата, наистина пия много малко вода (2-3 чаши на ден). Това за здравословното хранене също е вярно. Трудно е да се храня правилно особено в семейство като моето. Не излизам много вън но правя упражнения вкъщи... Които според мен не са достатъчни... Преди ползвах акне аут тогава проблема не беше много задълбочен и сигурно за това не забелязвах особен ефект. Ще видм ако успея да отделя някой лев със сигурност ще си купя. Може би ще ме помислите за стисната, но не е така по ред причини, които биха били интаресни ако не бяха толкова гадни... Е тъй като съвсем се отплеснах и не се сещам какво да пиша, ЧАО!
(авторката)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a5eccaeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Салициловия спирт помага момиче на 13г. съм, преди имах много пъпки но се мажа всяка вечер преди да заспя с салицилов спирт и определено има ефект

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker