Има ли перфектни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Има ли перфектни жени?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2362 пъти
Здравейте, искам да попитам предимно мъжете тук, какъв ви е идеала за жена. Тук имам впредвид физически качества.

Аз съм на 20 години, висока съм 166см и тежа 52кг, косата ми е дълга тъмно руса и съм със сини очи. Проблемна зона са ми бедрата и дупето, поне аз така си мисля. Много ми е малка обиколката на талията, едва 58см, а на ханша идва около 91-92см. Много ми е трудно да отслабна на крака. Нагоре съм много слабичка. Според мъжете тук това секси ли е? Знам, че повечето от вас ще сметнат, че задавам глупави въпроси, но ми е интересно да чуя мнението на хора, които не ме познават. И съответно да разбера какво харесват масово мъжете. По-малки и дупета и слаби крака и не толкова тънка талия или обратното?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3129522f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Пропорциите ти изглеждат добре, но това са просто числа. Дали един човек е привлекателен и се харесва зависи от много фактори - не само ръст, тегло, гръдна обиколка и т. н.. Зависи от телосложението, което е строго индивидуално, от излъчването и харизмата, от стила, дрехите, походката, лицето е много важно. Така че голям набор от фактори определят човека.
Специално при теб, от това, което си написала, не виждам повод за притеснение. Като съвет могат да ти кажа - бъди стилна - като облекло, походка, действия, дори поглед, имай самочувствие (но не бъди надута кифла, има разлика). А относно идеала ми за жена - идеалната е тази, която ми харесва цялостно - като външен вид, поведение, интелект, интереси.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 399bc180c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти за секс кукла ли се имаш за да мислиш, че ако си перфектно тяло ще те искат мъжете, да те ще те искат, но само за секс а умните дори няма да те отразят.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3129522f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2, няма лошо момичето да иска да е привлекателно. Красотата и интелекта не са взаимно изключващи се, макар доста често да се получава така. Не съм съгласен с упрека ти към нея, много е повърхностен - щом се интересуваш дали си готина, значи си глупава. Не си прав.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6ad5ba35d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам аз все си мисля, че има значение добротата и нежността на една жена. Какво да ти кажа за харесване - всеки би те харесал, но за любов това не е достатъчно. Всяка вечер като се прибирам след работа срещам двойка жената е ниска и дебела, не е много красива в лицето, а момчето е хубавец ама ей ги вървят си хванати за ръка бавно и спокойно и се радват на компанията си. Нито момчето се заглежда след засуканите мадами, които минават покрай тях, нито момичето изглежда отчаяна че не е с визия на манекенка

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a2f386a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Една от трагедиите в живота е че в търсене на перфектното, човек честно подминава истинското...

Е. Д.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 635f790efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз нямам някои точни изисквания към външността на една жена. Според мен, нямаш никакъв проблем като външност. За себе си мога да кажа, че като цяло харесвам по-слаби жени, които нямат много големи гърди. Хубаво е и да са по-ниски от мен, аз съм към 181 см.

Иначе, по-добре се постарай да се развиеш в друг аспект. Характерът и интелектът са също важни. Ако привличаш само с външност, не очаквай някой сериозен мъж да те потърси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: abb4b5221f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:
Към номер 6. Не се старая хората да ме забулязват, заради външния ми вид, но както знаете по дрехите посрещат, по ума изпращат. Старая се винаги да изглеждам добре, без да прекалявам и да узглеждам изкуствена. Колкото до характера, приятелите ми ме определят като крайно доверчива и добра, по принцип винаги се старая да помогна на хората до колкото мога, дори когато помощта ми не е търсена. Винаги имам какво да си говоря с хората, но всякакви теми, никока не ми се е случвало да седна на кафе с някой и да нямаме общи теми на разговор. Имам кофти чертата да се филмирам излишно, да задълбавам прекалено много в отношенията ми с мъжете, да анализирам всяко действие и всяка изречена дума, може би това не е правилно. Странно ми е че досега съм имала една единствена сериозна връзка, година и половина, но и с нея не се гордея тъй като мях тотално емоционално изсмукана от нея. Не знам защо така се случва, когато изляза с някое момче, с което взаимно се харесваме, нещата вървят добре първите една две седмици, след това сякаш се отдръпват постепенно. Не знам коя черта на характера ми ги кара да не пристъпят към някоя по-сериозна стъпка като обвързване. Досега винаги сценарият е един и същ, а аз съм човек, който много лесно се привързва и не се отказва лесно. Имам нужда от сериозна връзка, неприятно ми е да гледам всички около мен със приятели, правят си плановете заедно.. а аз съм винаги в търсене на подходящия... Къде ли бъркам. Мисля, че преминах малко в друг раздел, но ще се радвам, ако споделите съответно кои са чертите от характера на една жена, които ви отблъскват по някакъв начин и ви спират да предприемете нещо по-сериозно?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 635f790efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От номер 6 до авторката. Това, което много ме отблъсква е една жена да бъде надута, надменна и нагла. Лошо е и ако е проста, тези качества по принцип се срещат в комбинация. Не обичам и когато жената е твърде колеблива и не може да вземе решение. Не е приятно на един мъж да я кани на среща 10 пъти, а тя да отказва или да го мотае, защото е несериозна или пък си има друга причина.

Аз винаги съм харесвал по-земните, скромни и приятелско настроени жени, които не се смятат за нещо повече от другите. Предприемал съм по-сериозни действия с този тип жени.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e82cebcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Перфектната жена е тази, която се харесва такава, каквато е. И това й личи и привлича останалите. Останалото са просто цифри. Е, аз смея да твърдя, че съм перфектна жена - за себе си, за мъжа си и за хората, на които държа. Останалото няма значение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker