Мус боя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мус боя
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4579 пъти
Здравейте дами, някоя от вас ползвала ли е мус боя? Какви са ви впечатленията? За пръв път ще се боядисвам, естествената ми коса е тъмно руса. Черното ще ме хване ли и след колко време ще падне? Наистина ли тази боя е по-безвредна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 10d9c9ecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боята бива амонячна и безамонячна. Безамонячната от свой опит мога да ти кажа, че гори дори повече. Най-агресивни са 10 минутните бои, които в последно време се появиха на пазара. Най-малко агресивни са френските марки, най-вече Лореал. Твърдя го, защото съм ползвала практически всяка западна марка на пазара и съм се убедила, че само и изключително боите на Лореал не ми горят косата, а се боядисвам светло русо.
Авторке, понятието „мус“ няма отношение към агресивността на боята, а само към нейната консистенция. Просто се нанася като мус. Има бои с консистенция като на шампоан, Мус-боите просто по-малко капят, но по-трудничко е да се нанесат из цялата коса.

На тъмно русото черно ще те хване, но въпросът е, дали ти прилича и какво ще правиш като ти омръзне. Боядисаното черно винаги си личи, стои много изкуствено, а ако собствената ти коса е руса като почне да ти израства в корените изглежда така сякаш ти расте бяла коса или сякаш нямаш коса в корените.
Черното не може да се махне после, освен с агресивен обезцветител, след което косата ти става на метла.

Виж, съветвам те като човек с твоя естествен цвят на косата да избереш нещо по-близо до него. Аз се изсветлявам, но ти можеш да избереш някакъв кестеняв тон. Не си почерняй косата, защото връщане назад няма. Ти решаваш, но аз на твое място бих направила просто руси „пейнтинг“-кичури или бих се изсветлила 1-2 тона. Стои естествено и мъжете ще те охажват много, защото русите красавици у нас са кът, докато всяка втора се е почернила, за да прилича на разните чалгаджийки и черни златки. Избери естествен цвят, близък до твоя. Кестенявото е много добър компромис и е много красиво и естествено.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2c823edae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз преди се боядисвах с 2 мус бои и много бързо ми се изми за около 2 седмици някъде.. Не ми хареса..
Но пък леля ми ползва само мус и е много доволна.. Зависи от косата на всеки човек :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2b44f8bf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пак си е боя и изсушава косата.... унищожава я. Къната е здравословна и прави косата хубава. От години се къносвам черна и имам ужасно дълга и гъста грива. Съветвам те да прибегнеш към това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 73f890e6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Моята е тъмно руса или кестенява ще хване ли червената боя и на коя марка ми препоръчвате да си взема, за да не ми гори много косата?
момиче 15 :) ?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4a879e73d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   до авторката-щом твоята е тъмно-руса -черното ще хване ама ще ти стои искуствено аи като ти израстне в корените ще изглежда грозно-аз ще те посъветвам да се боядисаш в кестеняв нюанс -тъмно-кестеняво ще ти стои хубаво и естествено както и пепелно русо и или пясъчно русо -наистина те съветвам да не се почерняш - ще ти препоръчам няколко марки безамонячни бои- Арома стайл- обогатена е с екстракт от грозде и предпазва косата от стрес-опаковката е синя с рисунка на грозде и пише Aroma Style -тази марка ми беше първата с която се боядисах и бях много доволна -кораловото червено беше супер и издържа седмици наред-втората е Олиа на Гарниер-пуснаха я тази година-безамонячна боя с растителни масла и аромат на цветя- аз се боядисвам червена-ест ми коса беше тъмно-кестенява с червени оттенъци-на Олиа си купувам Deep Red -прекрасно тъмно-червено с цветен аромат и косата ти става мека -от тази марка съм много доволна -3 е къната на Арома-всички цветове-безамонячна и с противопърхотно действие-така че като момиче което се боядисва от 1 година с червено мога да ти кажа че от тези марки съм доволна и наистина не си прави косата черна-просто ти казвам че на теб няма да ти ходи! боядисай се много тъмен кестен -почти като черно е и можеш да добавиш рус оттенък или се боядисай пепеляво русо, платинено русо, медено русо или шоколадовите нюанси-но не и черно-съвет! -дано съм ти помогнала авторке-момиче 19 г-Черната Лейди

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4a879e73d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   до номер 4-здравей! -като човек който се боядисва червена от една година от личен опит ще ти кажа че ще ти хване-искаш да не ти гори косата -ами аз бих ти препоръчала марката Олиа на гарниер-интенсивно червено би ти отивало-по думите ти косата ти повече бие на тъмно русо-така че интензивно червено би ти ходило-аз съм с Deep Red на Олиа и съм много доволна-червеното ми става супер -косата ми става мека и жизнена-друга марка ще ти препоръчам Арома стаел-опаковката е синя-има бургундово червено-то също ще ти ходи-освен това боята е обогатена с гроздов екстракт и предпазва косата от стрес-аз бях с коралово червено и ми ставаше супер-така че тази боя също е хубава-корала вече го няма-но можеш да пробваш бургунди-ще ти отива другото-къната на Арома-опаковката пак е синя само че пише къна-огненото червено ще ти стои супер- къната е безамонячна и има противопърхотно действие-косата ти ще е мека и с цвят на огнен пламък-леко оранжев оттенък но червено! -другото е на Афродита-боя без амоняк само от билки-в козметичния магазин попитай за огнено червено или медено червено-имаше и една фито боя пак от билки но и забравих името-опаковката е бяла с нарисувани билки-май така беше-попитай за нея-има огнено червено, медено червено и дори мандарина-това са марките бои които ти препоръчах, защото са безамонячни и горят косата по-малко от колкото амонячните -незнам кое червено ще си избереш-бургундито на Арома е хубаво-стои като бронз-огненото също е хубово -но интензивното червено на Олиа -стои като ягодово червено-дано избереш правилния цвят -надявам се да съм ти помогнала -Черната Лейди 19 г (hug)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker