Последици от отслабването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Последици от отслабването
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2166 пъти
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 16г. Наскоро свалих 10кг. и то и аз не знам как. Нито съм правила диети, нито хранителни режими, нито се натоварвам физически. Но просто ме тревожи факта, че бюстът ми много намаля. Приятелят ми винаги ми е казвал, че гърдите ми са хубави, били огромни и т. н., въпреки че не е вярно, но от свалянето на тези килограми (от 60кг. на 50кг. ), гърдите ми станаха още по-малки. Той си ми и каза де, че съм се стопила съвсем. По принцип нося сутиените си без презрамки, понеже не ми падат, не се и мърдат, но сега ми падат. Слагам си сутиен на най-стегнатото и ми пада до пъпа. Ужас! Малко ми е кофти, понеже приятелят ми почна да ме бъзика. От скоро тръгна на фитнес и ми каза, че трябва да си пооформи малко гърдите, че поне един от нас да има гърди. :D Приемам всичко на шега, не го взимам на сериозно, но все пак ми е малко кофти. Дори увиснаха мъничко... Бихте ли ме посъветвали с нещо, с което мога да ги повдигна? Или да си възвърна стария размер? Или може би някакви по-специални упражнения, с които мога да ги постегна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e93074dc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам всичко опира до ген. При мен само да кача килце и веднага се отразява на гърдите, независимо колко пъти ще отслабна или напълнея, но като цяло си следя теглото.
Има сутиени с по - малка подгръдна обиколка... купувай си от тях, няма как от 10кг., да ти падат всички сутиени.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6118e4d235
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, ама ти само като едни гърди ли се възприемаш? Да разбирам, че и приятелят ти те свежда само до тях? Жалко, много жалко. Първо започни да се възприемаш като човек, после решавай "проблема" с гърдите. Ти харесваш ли се така слаба? Ако не, просто почни да похапваш повече, но постепенно, за да не ти излязат стрии. За упражнения, отиди на фитнес и питай инструктора или си изтегли някакви от Интернет.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 792cc326c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И на мен ми се е случвало. Понеже имам хормонално заболяване, килограмите ми сравнително често варират. В гимназията бях нормално момиче с по-скоро големи гърди - като теб преди отслабването. В първи курс, в университета изведнъж доста килограми свалих, станах кльощава и доста "плоска". В старите си сутиени изглеждах като момиченце, напъхало се в сутиена на майка си:) Но се приех и така:) Миналата година обаче, изведнъж започнах отново да качвам килограми и не само, че се върнах към старата си фигура, но сложих малко и отгоре. Респективно и гърдите ми пораснаха и сега са големи. Имам едни и същи хранителни навици откакто се помня, но заради пустите хормони теглото ми варира произволно и цялата ми фигура периодично се изменя... Даже, вчера като си редих гардероба и се потресох, какви мънички сутиенчета съм носила само преди година... Нормално е с теглото да варира и размера на бюста. Няма какво да направиш - няма да качваш килограми насила, я? Просто си купи нови сутиени и се радвай на тялото си такова, каквото е:) Убедена съм, че приятелят ти си те харесва и така, въпреки майтапите. За да са стегнати гърдите ти, прави упражнения за гръдните мускули с помощта на гирички. В нета има инфо по въпроса.

B. M.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker