Отчаяна съм, моля помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отчаяна съм, моля помогнете!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1955 пъти
Здравейте. Момиче съм и съм на 13 години. От около 3 години имам ужасен проблем с акнето. Пробвала съм почистващите лосиони на Avon, още 4-5 техни кремове, но ефектът е само временен. Преди месец-два започнах да се мажа с един нов техен крем, имаше доста голям резултат, но в последните няколко дни всичко тръгна постарому. Явно кожата ми свикна с действието на въпросния продукт. Мазала съм се и с един английски крем, пробвала съм с ракия, със Зинерит също, но те почти не помагат. Преди мислех, че съм се примирила с пъпките, но сега още повече се притеснявам от вида си. Четох доста и от старите теми тук и видях какви ли не процедури. От паста за зъби до урина ;д.. Попринцип не съм грозна, но когато се погледна в огледалото и малкото ми останало самочувствие се срива на парченца.. ;х Наистина моля, ако някой знае ефективен начин, да помогне. Благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e140618536
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се мажеш с тези боклуци. Колкото и банално да звучи не яж шоколоди и сладки неща и ще се изчистиш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aba51b36a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продуктите на Akne out помагат много.Пробвай

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6bc1b0ab04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм за лосиона на Акне Аут. Ям мазно, сладко, но редовно се мажа с него и не ми излизат повече от 2-3 пъпки преди да ми дойде. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f63a4bf983
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Степента на акнето зависи не само от вида кожа, гена, но и от нещата, с които се храниш. В случая, номер 1 е прав/а.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 70fa474bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   е ти тъпо ли си или си луда, че да ползваш продукти на ейвън! там номера са парите и цветните брошури! Вземи се в ръце, това че приятелките ти го взимат, не значи че ще си по-малко готина от тях. Ето ти сега решенията.
1. Взимаш едно шишенце със спирт от аптеката и счукваш вътре 5 аспирина. Като се появи пъпка я изтискваш и мажеш с това - боли, гадно е, но помага.
2. Прави си маска за лице с кисело мляко и царевично брашно.
3. Ползвай качествени продукти - не шарениите на AVON
4. В аптеките тук там се продават сапуни за лице - те са с подходящо рН за кожата като не я изсушават а в допълнение съдържат невен или смрадлика - бих ти казала марката, но на моя му изхвърлих опаковката. Не е скъп 70-80 стотинки е.
5. Има хиляди тоници, глупости, гадости които се продават във веригите магазини, аптеките и къде ли не за лице и кожа - разгледай по рафтовете.
6. Отиди на кожен лекар
7. Можеш да помолиш всяка аптекарка да ти забърка нещо против пъпки - най-честата съставка е спирт, витамини и антибиотици.
8. Има пудричка тапицин или тапилан.. не си спомням - тя е антибиотична. Значи едното от двете имена е питай в аптеката - да знаеш, че грешното име е прах против паразити за птици... :D просто отдавна не съм го ползвала.
9. За омазняване на кожата може да ползваш паста за зъби - взимаш малко и намазваш върху проблемните места или зони - пастата изсушава себума. Може дори да спиш с нея, ама си приготви стара калъфка за възглавница.
10. Внимавай как се храниш - излишните мазнини които поемаме ако не могат да се изхвърлят през фекалиите почват да излизат по друг начин - от там се появява омазняване на кожата ( лицето като най-нежно и чувствително го отнася винаги) така се образува повече себум ( онова бялото на пъпките -то си е чиста мазнина). Яж повече плодове и зеленчуци, няколко дни яж предиммо салати. Зелки можеш спокойно и ще видш резултата. вафли, мафли, шоколади, чипсове - ако не излязат през задника ще излязат през носа ти - буквално и преносно.
11. купи си крем здраве.
12. Мий си лицето сутрин и вечер с ползвай хидратиращ крем - дав като най-лесно намиращ се.
13. Не се притеснявай да отстраняваш пъпките и не ги чакай да завехват - първо че егрозно, второ че така ги оставяш да стават по-големи, да развиват корен и да бъдат винаги там - махаш, промиваш, намазваш с дезифектант, после с крем, паста и си готова.
14. Не си пипай лицето с мръсни ръце АМА НИКОГА. щом излезеш от вас вече да няма сила която да те накара да си пипнеш лицето.
15. Можеш да отидеш на козметичка да си поприказвате хубаво ;)
късмет. и помни пъпките са вечно бреме... няма отърване :D те се дължат и на хормони и на какво ли още не, но не са болка за умиране

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3bd7a1146e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Миличка разбирам те напълно. Аз също имам проблем с акнето. Трябва да отидеш на козметик, ако искаш да ги изчистиш и после да ползваш козметика и да намалиш сладките работи. И ако отидеш гледай да е добър. Разпитай насам натам за някой добър козметик в града ти, защото ако не е ще ти съсипе лицето ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 48340a4614
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   имаш магия отиди на врачка

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d57ecc9560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   О, същата съм. Или поне бях, сега имам много по-малко пъпки по лицето. Спри да ядеш кафяв шоколад. Изобщо го спри. Аз от близо година не ям шоколад (мнооооого рядко се случва да хапна, при това мъничко - един бонбон например) и определено има промяна. Лицето ми става все по-чисто и по-чисто. Е, случва се на моменти да ми излезе някоя голяма и досадна пъпка, но като я намажа с крем "Здраве", след 2 дни максимум вече я няма. Успокой се, в пубертета си, нормално е да ти излизат пъпки.. едни имат повече, други по-малко. Просто ние сме от прецаканите, които имат повече. Понякога съм имала чувството, че никога няма да се отърва от тези досадни пъпки. :D Хайде успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5cd6cd619a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отиди на дерматолог. Вярно малко е скъпо, но пък има ефект. Ако родителите ти имат финансовата възможност нека те заведат, много ще ти помогне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker