Докъде може да те докара един крив НОС?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Докъде може да те докара един крив НОС?!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 12150 пъти
Здравейте!
Аз съм на 14 год и най големият ми комплекс е една чупка на носа, постоянно се опитвам да го прикрия с косата си и избягвам да се усмихвам а искам да изглеждам по лъчезарна. Където и да съм, където и да ида постоянно мисля за носа си, как ли изглежда сега ами сега как ли съм изглеждала... Също така съм и много срамежлива и понякога се чудя защо момичета с още по гърбави нослета имат прекрасно гадже а аз се оплаквам единствено от носа си и всъщност много харесвам фигурата си и височината си идеална съм.. но просто нослето... Говорила съм с майка си за този проблем и тя нали като всяка майка нищо ти няма.... и после и обясних, че не ми е комфортно и не мога да се отпусна, тя ми разреши да си направя операция. Споделям тук, защото неможах да и кажа как точно се чувствам изцяло, неможах да и кажа че лишавам хора и себе си от искрени усмивки. Ще кажете айде, айде нищо ти няма, не се филмирай, но определено само тези които страдат от същото знаят как се чуствам аз и как ме подтиска, как скапва психиката ми самочуствието и т. н. И само ако имах не толкова криво носле бих направила чудеса и бих сбъднала много мои желания без проблем и бих се показала на света без да се притеснявам. Наследила съм кривото носле от баща ми, който съсипа детството ми... Моля дайте ми съвет, как да се оттърся и най вече какво мислят момчетата за този тип нослета и подходящо ли е да се направи операция на 15 год възраст.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7ae237e557
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моя хем, че е гърбав, хем е чупен и е крив на еена страна, но нямам проблем.

Момче, 16

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f64d3cce78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа.. , мания са ми малките чипи нослета. Като видя момиче с такова ии.. особено, ако е надарена. Гаджето ми е точно такава. Сега към проблема ти. Не е болка за умиране. Много от приятелите ми излизат със момичета като теб, комплексирани от лицето си, с някоя корекция или просто не радващи в лице, но пък с невероятни тела. Едното за сметка на другото. Макар гаджето ми да е перфектна отвсякъде ;ддд.. А пък за операция не е рано. Най добрата ми приятелка си направи липосукция на корема когато бяхме 9-ти клас. Не се коси, за всеки влак си има пътници!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 100fad503e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   МИличка, значи операцията в днешно време се извършва за 1час, нито боли, нито нищо, но после 1месец ти е некомфортно, защото се носи отгоре не е гипс, но нещо, което ще ти придържа нослето. НЕ се предавай, но да знаеш има нещо-тези операции повечето са на късмет, каквото стане, разбираш ли, значи гърбицата я изпилват, но после не е гаранция, че ще станеш по-хубава.. Има хора, хубави с гърбица и пак хора нехубави и без гърбица.. Просто ти пожелавам късмет! Каквото си решиш! НЕ се отчайвай!! Ще е само лош спомен след време.. мъките ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fbc9ff3ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз съм на 15 и проблема ми е същия само дето мен постоянно ми се подеграваха яввно съм по-зле от теб. И един дан просто се запознах с гаджето ми приде една седмица и сега знаеш лш какво не ми пука какво си мислят другите. Момчито не ме харесва заради носа. Ти какво си мислиш че като си намериш момми то само към носа ли це ти гледа. Е направи си операцията си провали истинската си същност никой не те спира-Давай.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5d6387f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Скоро ми предстои ринопластика, така че те разбирам перфектно. Трудно се живее с такъв комплекс. Ще си позволя да ти дам един съвет- изчакай още няколко години, защото в много от случаите формата на носа се променя. Аз до 16г. имах право носле, но изведнъж стана ужасен, наистина ужасен. Затова се реших на операцията. Иначе няма от какво да се притесняваш от самата интервенция. Говорила съм с жени, които са минали през това и ми споделиха, че изпитват дискомфорт само първите 2-3 дни, докато им махнат тампоните. Успех.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8bba9bab6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички, а колкото до номер 6, наистина смятам да те послушам. Ще почакам определено време, защото наистина съм човек, който постоянно си мени мнението и е възможно после да съжалявам.
Благодаря приятели.
От авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3070afa83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От номер 6 еми какво да направим така сме се родири а това че всеки влак си има пътници е напълно правилно. Аз до скоро не го вярвах но ето чудото се случи. Щом имаш хубаво тяло няма проблем носът е последното нещо което момчетата гледат. Тъй като аз споменах че ми се подиграваха преди и искам да те попитам някой казвал ли ти е нещо за твоя и ако отговорът ти е не значи си самовнушаваш и всичко което си написала тук е излишно харесвай се такава и не бързай има време абсолютно за всичко. Не се лъжи от това че като си нямаш гадже трябва да се запознаваш по интернет. Мила имай търпиние и всичко ще си дойде на мястото а за носът ти искам да ти кажа последно че някои се раждат без зрение слух крак ръка а ние сме толкова компетентни че няма и до къде. Носът ти... Какво се оплакваш нали дишаш през него и нали си живееш пълноценно живото какво ти е виновен той че да го оперираш. Относно гаджето много ли си мислиш че ще му стане приятно като разбере че приятелката му е с опериран нос.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8bba9bab6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 7.
Не съм била свидетел на подигравки в лицето ми, но до скоро смятах, че хората постоянно се вглеждат в носа ми, а всъщност половината, които попитах казаха, че ако направя тази операция, няма да си бъда същата аз. Както и вие тук, така и приятелите ми доста ми повлияхте и сега просто се опитвам да гледам на недостатъците си като нещо, което ме прави различна от другите. Ще се опитам да не бъда толкова лекомислена и ще продължа да живея с надеждата, че някой ще ме оцени!
От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5d6387f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Държа да отбележа, че аз съм номер 6 и коментар 8 НЕ е писан от мене, тъй като се опитва така да представи нещата.
"Относно гаджето много ли си мислиш че ще му стане приятно като разбере че приятелката му е с опериран нос. "-много глупаво разсъждаваш. Ако този човек те обича, за него ще е най-важно ТИ да се чувстваш добре в кожата си и да си в хармония със себе си. Едва ли ще се откаже от теб, ако разбере, че си правила ринопластика.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8bba9bab6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да прав си, който и да си ако ме обича истински, би ме оставил да бъда такава, каквато аз искам да бъда.
От авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6b03bb23cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сестра ми си прави такава операция, когато беше 18 годишна. По-рано от тази възраст не е препоръчително и май е забранено, защото костите още растат и после носът може да се измени.
Да ти кажа - тя имаше доста голяма гърбица на носа и това й беше страшен комплекс, но факт е, че преди операцията имаше много повече ухажори, буквално всички момчета се лепяха за нея, а мен ме пропускаха въпреки чипия ми нос :)
После, когато носовете ни станаха еднакви - момчетата вече ни отдаваха еднакви предпочитания, може да не е имало връзка с носа, но аз така съм запомнила.
Успех, каквото и да решиш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8259110b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Майката на Симеон Хасан, калинка си оперира носа, и сега прилича като излязла от филм на ужасите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 992152cd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   А ако беше с 1 ръка или 1 крак тогава? аз на това му викам проблем... само това ще ти кажа :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0d2e1f7ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ооо спокойно бе момиче, не си единствена! Аз имам същия проблем - носа ми е крив с гърбица, абе ужасен си е. Преди, това ми беше ужасен комплекс, и аз като теб страшно се срамувах от това, постоянно мислех как изглежда отстрани и където и да отидех, имах чувството че хората само в носа ми гледат ;д... Обаче после толкова неща ми се стовариха на главата, че изобщо забравих за носа, и забелязах, че когато не мисля за него, това усещане, че всички само там ме гледат, вече го няма... Освен това, както казах, има много хора с криви носове на този свят, все пак не избираш с какъв нос да се родиш ;д... Спри да го мислиш, повярвай в себе си и в това, че и така си си красива, и повярвай ми от опита на сестра ми знам, че това с пластичните операции специално на носа си е въпрос на късмет и много болки... все пак, който те харесва, ще те харесва такава, каквато си, без да има нужда да се променяш. Просто бъди себе си и опитай да забравиш за носа... Късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ce356f48ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Има един трик който със сестра ми практикуваме. Вземи сенки за очи в кафеникав цвят (зависи от цвета на кожата ти) и слагаш от двете страни на носа си и БАМ! Носа ми става тънък и прав!
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5d6387f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16, това наистина действа, но не може да прикрие гърбица.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8bba9bab6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ще опитам. Благодаря!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 20dd41e959
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Единственото нещо, за което трябва да се притесняваш е, да не настане световен глад. Защото тогава ще ти е трудно да пасеш, тъй като ще ти се струва много ниска тревата...
Иначе не се притеснявай...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dc7cbb57a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Преди две седмици си счупих носа. Преди това беше точно от онези... "малко и чипо носле", възстанових се сравнително бързо и сега пак е както преди, освен, че има моменти в които ме боли. Операцията е с пълна упойка и не усещаш нищо, после като се събудиш е гадното. В четвъртък си счупих носа, в петък го оперираха, в понеделник ме изписаха от болницата и в сряда ми махнаха окончателно всички лепенки и тампони. Познавам лично хора, които са си чупили носа нарочно, за да го оперират и да го направят по-хубав. :D Не те окуражавам, просто казвам, че самата операция не е нищо сложно. Жалко, че мен нямаше кой да ме успокои и да ми каже от личен опит, защото аз бях първата със счупен нос от приятелите и семейството. Но спокойно ако ще си правиш такава операция, нищо сложно :)))

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5d6387f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 20, ако не е тайна, ще споделиш ли къде се оперира?

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3a1d8e54d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Това си е психически проблем. И аз съм така, само че с килограмите. Не съм дебела просто имам някои излишни килограми и през цялото време като срещам хора си мисля, че ме зяпат и си казват " Леле колко е дебела! ". Но според ен ти наистина се филмираш. Ако всичко останало ти е супер, един нос не е кой знае какъв проблем. ( Освен разбирасе ако не е адски гърбав! )
Момиче на 12

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e965256bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 21 оперираха ми носа в спешното, град Шумен. Доктор Бозов, казаха ми, че е най - добрия в това и наистина съм много доволна, бързо възстановяване и успешна операция :)))

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8bba9bab6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От авторката към н20. Мислила съм и за този вариант, обсъждах го с една приятелка и почти се бяхме разбрали тя, да ми го счупи, но после се осъзнах, че мога да си причиня допълнителни дефекти... И вече реших, да изчакам да завърша, ще ми е като подарък за абитуриентския бал.
На другите като мен, мога да кажа да престанат да се самосъжаляват и да обърнат внимание на сериозните неща, тъй като това е поправимо!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e965256bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Права си, по-добре не рискувай. Но каквото и да става ако се стигне до операция не се плаши. Важното е да си спокойна и всичко ще бъде наред :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e8bc616162
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз имам същия проблем от малка, (включително отнустно бащата)а вече съм на 21. В началото се притеснявах за мнението на другите за този мой, , дефект'', но сега по-скоро аз не го приемам. Въпроса е в това, какво правим когато самите ние не можем да свикнем с кривия нос? :) аз също искам да се подложа на операция, но многото мнения които чета, за неуспешни операции ме разколебават всеки път :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4d8bd04171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Наистина те разбирам, и аз съм със същият проблем. Винаги мисля как изглеждам в профил и много искам мъничък и перфектен нос, но не всички сме еднакви и трябва да живеем с това. Просто да мислим позитивно на нещата и да се гордеем с голямите ни носове, уши и т.н.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6b61a15e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И аз съм със същия ,,проблем"",но не ми пука особено затова, а и много по-малко ми пука за мнението на хората ! Да има хора, които ми казват, че имам гърбав нос, като на вещица, но на мен хич не ми пука !! Не бива да се променяме, за да ни харесат всички! Винаги ще има хора, които няма да ни харесват. Точно несъвършенството ни прави съвършенни!
То ни прави красиви и различни!! Аз няма да се променя защото се обичам и приятелите и близките ми ме обичат каквато съм!!
Няма перфектни хораа!!!!
Момиче на 14 години.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 33c5a3cbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ми какво да кажа... аз имам същият проблем, но съм на 12!!! Винаги се чудя как изглеждам отстрани, дали единственото нещо, което интересува хората е кривият ми нос... но няма да прибягвам към операции, още съм много малка. Проблемът е, че наистина не се чувствам комфортно и напълно ви разбирам! Все се опитвам да се обръщам с лице към хората, които ме гледат или ми говорят, но все чувствам, че това не помага.
Въпросът ми е, дали има вероятност с времето нещата да се оправят или НЕ?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d28bc10c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Към 31 няма как носа ти след като е крив да стане прав.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: de40a96efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Моят имаше малка гърбичка, но миналата година се одарих лицево във една врата. Целият ми нос посиня и се поду, цял месец ходих като бита и слагах компреси, много се притеснявах но се оправих и сега чак забелязвам че изглежда по прав и по хубав от преди. Но не съветвам никой да прави това което на мен ми се случи случайно защото не се знае как ще му се отрази. Може би аз имала късмет че не се е изкривил, не си личи много много промяната защо моят нос не е голям и повечето хора не са обръщали внимание, така че така да се каже само аз си знам къде се е изправил. Когато един човек те харесва ще те приеме всякак, външният вид не толкова важен, един нос е най малкият ти проблем!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1be0f41cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Винаги съм изпитвала комплекс спрямо носа ми... Аз също имах перфектното носле бо след травма в детството останах с гърбав и грозен нос... Когато се погледна в огледалото само в него гледам. Питам се защо на мен!?? Но това е факт! Няма как да го променим ако не си оперираме носа, което е на първо място скъпо, а на второ е болезнено!
Надявам се да надживея този комплекс и един ден да се погледна в огледалото и да си кажа.... Красива си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker