Искам да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да отслабна
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1568 пъти
Здравейтеее. Аз съм на 16 години и съм доста пълен. 10 клас съм и вече започвам да се дразня от това че съм пълен. нито мога да тичам, нито да скачам. да не говорим за лицеви опори и набирания. идеята ми е да тръгна на фитнес, но и там ме е срам. не искам да спазвам диети. фитнеса и ограничаването до 3 ядения на ден достатъчни ли си и за колко време биха дали ефект. изобщо всякакви мнения и съвети по темата ще са ми полезни :) мерси предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 47d77e324d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не се сърди, но никой не може да ти помогне, щом НЕ ИСКАШ да спазваш диети, срам те е да правиш фитнес - е, сори, как ще отслабнеш.
Под диета нямам предвид гладуване, а един здравословен хранителен режим без захар, чипс, шоколади, дюнери, пържени картофи, хляб в граници.
Иначе, ти по колко пъти на ден се храниш?
Не слушай разни „разбирачи“, не е полезно да се храниш често, защото кръвната ти захар непрекъснато играе, но и 3 пъти да се храниш, ако се тъпчиш с глупости, нямаш шанс да отслабнеш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b3cd412a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри сладкото, газираното, хляба и другите тестени изделия започни да тренираш като за начало този сайт е перфектен fitnesinstruktor. com Консумирай полече плодове и зеленчуци пий много тнечности без газирано и като цяло това е ключа и запомни има ли желание има и начин, няма ли желание има оправдание!!!

Карол******

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6b9074a7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей отначало и аз бях като теб - не можех да тичам повече от 1мин. не можех нито лицеви опори да правя камо ли набирания но след много неуспешни опити да вляза във форма намерих решението за себе си което може да помогне и на теб. Ако модераторите се съгласят да публикуват имейла ми (който е чисто нов) с удоволствие бих ти споделил как влязох във форма -.........

модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 58a218d9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора - под диета имам предвид сутрин една чаша вода и това до вечерта :D Иначе аз съм започнал здравословно хранене и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8050a6196b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък знам, че трябва да се яде често, но по-малко и само, ако си гладен, а не защото ти е скучно. Без газирано, без захар, тестените изделия на максимум. Много вода, много зеленчуци и много протеини. Сутрешна аеробика и тичане преди закуска и вечер упражнения на гладно. Никакви крайности, защото си тинейджър и тялото ти има нужда от всичко, но и не прекалявай с нищо, защото все пак искаш да слабееш.
Не се срамувай от фитнеса, защото в крайна сметка доста от хората там преди са имали твоя проблем. Фитнеса събира хора, които не харесват дадена част от тялото си и работят по въпроса. Това е прекрасно. Ако имаш проблем или го решаваш или се примиряваш, с диета и тренировки ти търсиш решение. Само идиот би те се присмял там, все пак нали всички работят за нещо. Но -да, тренирай, ако искаш първо започни с домашни тренировки, а като се почувстваш уверен върви към фитнеса, но най-важното в отслабването са физическите упражнения. Нали все пак тези мускули трябва да се стегнат и да се оформят като хората.
Успех :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: db5a9e884d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разделно хранене и спорт му е майката. Е и сбогом на мак доналдс, кфс, бъргър кинг и разните му там... :) Има много информация в интернет, но гладуването не е решение, особено на тази възраст, защото прецаква и метаболизъм и всичко, а и на тази възраст още растеш и не трябва да лишаваш организма си от хранителни вещества.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker