Идея за слабо тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Идея за слабо тяло
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4698 пъти
Чесно да ви кажа съм се отчаяла адски много... момичетата около мен са със супер стегнати дупета и бедра-като се има предвид, че ядат пици за закуска или някой сандвич, шоколади и тем подобни, а аз ям овесени ядки с кисело мляко, филийка черен хляб с варени яйца обаче дебелея... и просто не знам-аз ли съм толкова скапана или какво?
Спазвала съм диети, но не супер драстични, а по-леки. Обаче просто се отегчавам като видя, че след една седмица на този режим нищо видимо, съчетавайки със спорт даже.. Просто ефект нулев!!! Обожавам да ям мюсли с прясно мляко и шоколад. Това са двете ми любими неща.. но работата не става така... и затова реших следното:
спорт 2-3 пъти седмично през почивните дни а за храна реших всеки ден да ям едно нещо.. примерно в неделя сутрин обед и вечер-трахана, а за следобед-една ябълка... понеделник за закуска обяд и вечеря-по 2-3 моркова, а следобед 20 гр сурови бадеми.... на следващия ден мюсли, единия ден. -само на салати, другия примерно само нещо кисело мляко, а следобед -2 реда млечен или натурален шоколад. Какво мислите? Ще има ли някъв ефект въобще???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 68024bb26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, няма да има ефект. Не можеш да се тъпчиш с шоколад и мюсли и да чакаш да отслабнеш. Вместо да се мъчих, хвани и се храни като нормален човек - три пъти на ден, но без всичко вредно и сладко.
Ако ти се дояде сладко, яж плодове. Мюслите също са енергийна бомба, не засищат. Бадемите като ядки са доста калорични. Яж по-добре сварени яйца и плодове за закуска. Спри всякакви междинни ядения, ограничи хляба до 1-2 филийки дневно пълнозърнест, никакво газирано., пържено, тлъсто (кайма също). Довери се на здравия си разум - въпросните ти съученички може да ядат пица, но иначе не ядат нищо или пушат прекалено много. Важно е да не приемаш повече от 1400 калории на ден, за да не напълняваш поне, а 100 гр. шоколад имат близо 600 калории. Прави си сметката - един шоколад са калориите ти за 2 дни! И ти можеш да ядеш дюнери и пица, стига цялото ти ядене за деня да се състои от един дюнер и едно парче пица. Ако мислиш, че ще си заслужава да гладуваш, но да се тъпчиш с глупости като съученичките си...давай...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef2d9db976
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че проблемът ти е, че се отказваш бързо. Бъди по-упорита, дори и един месец да нямаш резултат - хубавите неща стават бавно. Това е по-сигурният начин да отслабнеш и да задържиш теглото си, а не диетите, при които още не първата седмица си минус 3-5 килограма, но спреш ли я, се връщаш на стартова позиция. Все пак не казваш нищо за килограмите си, може би просто си на идеалните за ръста ти килограми и тялото ти отказва да сваля.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ceb4e20efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съгласна съм с 1! Избягвай и бадемите. Колкото и да са полезни са си доста калорични. Препоръчвам ти да се храниш често по малко. Аз примерно често похапвам и от т. нар. "нездравослоцвни храни" като пица, закуски и т. н. и си поддържам едно дори поднормено за височината ми тегло. Подчертавам, че пия много вода (и не пия газирано), както и след 6 не ям! Пробвай и ти!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0539187b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Яж каквото ти се прииска. И друго:по-добре често по малко.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a770ac4baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от АВТОРКАТА: Благодаря за изчерпателните и полезни мнения.. благодая и за проявената съпричастност. Лятото бях 50 кг, ноооооооо сега съм 55 кг и 1, 62 см, а би трябвало да съм 52. Това са 3 кг над нормата за ръста ми, които са се лепнали на краката и задните части. Точно затова искам да направя нещо по въпроса, но може би както вече горе споменахте грешката ми е в това, че съм не съм търпелива и упорита!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: da6f71c740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо, всичко е до организъм и до ген. Второ, не очаквай резултати още от първата седмица, не се отказвай от диетата. И трето, на колко си години? Ако си в пубертета, трудно ще отслабнеш, но поне можеш да опиташ.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2a511d50b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си добър диетолог и треньор.. от коментарите тук, само ще се объркаш повече..

и да, истината е че от мюсли и "черен хляб" само се тровиш и дебелееш.

Изхвърли олиото и използвай само масло, немско или друго без животински мазнини.

Яж месо и зеленчуци, много лимони, и избягвай сладки плодове като банани, ябълки..

Намали и млечните..

има една мн лесна диета - 2 седмици само на риба и зеленчуци, без млечни без захар. Така оганизма ти се прочиства, и дори и да не тренираш активно за това време ще отслабнем поне малко. Това е изпробвано от мен, и още поне 15, препоръчано от диетолог/фитнес инструктор/терапевт.



Ако си от София - отиди на Плувен комплекс Спартак и питай за консултация. Там са най-добрите специалисти в България и на 100000% ще ти помогнат повече, отколкото който и да е малоумен коментар тук, от Баба Пена от Горно Нанадолнище...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 22ceefee2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   То си е до ген, обаче не си мисли, че като ядат в училище такива неща после ядат същото у дома. Най - вероятно ядат само фасул и леща, защото родителите им изнемогват да ги гледат, а в училище си купуват, това, което искат. Просто се храни добре и прави упражнения у дома и не го прави за няколко месеца, а за цял живот.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f135d2403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Миличка, сега ще ти кажа нещо, което знам от опит. И послушай ме, наистина е така, може да ти се стори трудно и досадно, но това е начина.
Значи първо да ти обясня за тези момичета, които ядат пици, хамбургери и така нататъка. Да, те наистина се хранят с това и не дебелеят, но знаеш ли защо е така, има неща, които ти не виждаш, обаче фитнесите, спортните зали и тн. са пълни точно с тези слаби момичета, които виждаш да се тъпчат с хамбургери... те спортуват, изхабяват енергия и съответно могат да си хапнат каквото си искат. Например имам една приятелка, която е мнооооооого слаба, ама наистина много. Тя винаги яде палачинки, дюнери и каквото се сетиш и хората си мислят "Блазе и... ", обаче те не знаят, това което знам аз, а именно, че тя всеки ден провървява пеша пътя от Славейков до центъра и обратно, за да отидем на кафе и за да отиде на работа (това е в бургас, пътя не е малко).
Сега ще ти дам съвет как ти да постигнеш това, което искаш.
1. Спорт. Винаги, когато можеш върви пеша. И бягай, колкото можеш и колкото по - бързо можеш. Не ходи на фитнес, фитнеса е простотия и не може да те натовари толкова добре, колкото бягането навън, без помощни средства.
2. Ако искаш да се стегнеш - прави коремни преси и лицеви опори. В началото по 1 лицева опора (много са трудни), може да отнеме месеци.
3. Скачай на въже.
4. Яж веднага след като станеш нещо сладка, за да спреш разграждането на мускулите, но нещо като вафла и шоколад, а нещо, като сусамов тахан с мед (една чаена лъжичка) или лъжица мед (едно от двете) банан, например или друг сладък плод.
Като втора закуска, може чаша кисело мляко или ябълка.
За обяд яж салатка, по възможност маруля или айсберг (има много желязо и цинк) с пилешко филе или гореща супа.
След обяд хапвай малко кисело мляко, но никакви плодове.
За вечеря повтори обяда, ако си гладна.
НЕ ГЛАДУВАЙ!
ПИЙ МНОГО ВОДА, НО НЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО!
ВЗИМАЙ КАПСУЛИ ОМЕГА - 3 (рибено масло), на добър производител.
ВЗИМАЙ КОМБИНИРАНИ ВИТАМИНИ ЗА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ.
Бъди позитивна, прави си масажи на бедрата и дупето за подобряване на кръвообращението и взимай душ по - често.
Когато приключиш с тази диета отгоре, можеш да замениш обяда с нещо по избор всеки ден, следобедната закуска също с нещо малко по избор (парче шоколад, цитронада), но гледай до края на живота ти на вечеря да не хапчаш много повече от салата с пиле чаша вино, например или салата, супа и чаша вино....
Не гладувай и не се вманиачавай, спортувай и ще бъдеш доволна от резултата, само след 5 месеца. Завинаги.
Запомни, че всяка драстична диета, носи след себе си по - лоши последствия и това не е мит, аз съм го изпитала на гърба си. А липсата на движение е бич за добрия външен вид.
Успех и дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ca806f697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. 62 си висока 55 кг и искаш да ми кажеш че си дебела? Момиче осъзнай се не си дебела просто имаш много малко за сваляне както аз.. Аз съм 160 висока 54 кг.. Като каза писна ми да гледам как ядът пици и т. н помислих че си повече от 80 кг.. Спортувай повече и яж по полезни неща.. Миналата година бях 59 от януари до май свалих 7 кг станах 52 но уви сега пак ги качих.. Но да кажа че хляб не хапвах и газирано не пиех.. От началото ми беше кофти но после свикнах и даже по добре се чувствах без хляб.. :) И повече спорт!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 688fe7472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хора, защо й казвате да намали млечните продукти!? Не гледайте толкова много калориите, а МАЗНИНИТЕ, които съдържат храните. Трябва спорт, здравословна храна, за да "храни" мускулите си, и постоянство!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b74422da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Движението е най-важното. Колкото и да ядеш каквото и да ядеш с движение може да се слабее. Щом говориш за съученички значи си тийнейджър за теб диетите са вредно нещо. Няма лошо в парчето пица за закуска, но трябва да спортуваш. Ако всеки ден обикаляш спортното игрище бягайки поне 5 пъти, можеш да се храниш дори с бял хляб и сланина. Използвай натрупаната енергия да помагаш на майка си в шетането, миенето на пода с парцал на колене върши добра работа за красиво дупе и стегнат корем, простирането е перфектното упражнение за цяло тяло, изхвърлянето на боклука пеша по стълбите и обратно върши добра работа за перфектните бедра и прасци, миенето на прозорци стяга гърдите и т. н.
Виж мъжете спортуващи по 6 часа, дневно те ядът 30 варени яйца само за закуска и въпреки това не са 400 кг. Това не се дължи на техният пол или метаболизъм а на труда им.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f135d2403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, заради такива прости хора, като теб, българите са болни. Мазнините са полезни, независимо под каква форма, не използвай толкова препинателни знаци, когато нямаш и грам представа от здравословно хранене. Прясното мляко е отрова. Не ми се спори.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 73d6f46c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Чуй ме момиче не се предавай. Аз съм гимнастичка, ям рядко и въпреки това съм склонна към напълняване. И аз имам едни рознати дето са слаби и ядоха, ядоха и нарая напълняха. Само хапчета не взимай. Яж от всичко по малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker