Половин час - едно свършване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Половин час - едно свършване
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 12680 пъти
Здравейте,
моята история е следната,
не ми върви с жените и реших да пробвам с проститутка. Харесах си една мадама в Люлин, и след като й се обадих потеглих към адреса. Посрещна ме много добре, бях се надървил още докато крачех към блока й. Приятна, интимна обстановка, секси бельо, големи гърди - беше като приказка. Поиска да си платя предварително - така и направих - 30 лева за половин час. След като се разплатихме преминахме към същината на нещата - аз застанах пред нея, тя седна на леглото, разкопча ми панталона и започна да ми духа. Всичко по мед и масло, поисках й вагинален секс - даде ми веднага. Но вероятно защото от доста време не съм бил с жена, свърших бързоооооооо, може би около 10 минути от началото на сеанса. Мадамата ми каза, че играта свърши и трябва да си ходя. Хубаво ама в обявата, а и когато се видяхме говорихме за половин час - тя ми отвърна "половин час - едно свършване". Тъй като за пръв път бях при компаньонка, и не знаех как стоят нещата - се примирих. Но все ме гложди мисълта, че курвата ме метна. Майната им на двайсетте лева, дето не си ги изконсумирах, но искам да попитам - такава ли е практиката при проститутките? Защото аз си мислех, че си плащам за време, а не за свършване. Сигурно ме е метнала. Някакви съвети занапред, тъй като се готвя да отида на друга проститутка и искам да знам как стоят нещата в този бизнес!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 76cd0731b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Авторе, ако си свършил за 10 мин. си е било нормално. Ти иначе сам си си виновен, че не си използвал другите 20 мин. , за да се насладиш на тялото на жената.
Колкото конкретно по въпроса ти - в рекламите може да пише 30 мин., но никой не взима жена за толкова. Прието е да си приготвиш парички за 1 час. Започва се с разговор, може да почерпиш с шампанско и бомбони, ако е на твой терен, после се съблича жената, подготвя се като при всяка друга жена и се действа. Проститутките опитват, разбира се, да удължат разговорите и другите неща, както и да те накарат възможно най-бързо да свършиш чрез умела свирка. По възможност си спестяват секса, но ако не може - дават, но гледат да е бързичко. Преди и след секс е нормално да си вземете душ, след това, ако има време се пие нещо и поживо-поздраво.

Какво си чакал иначе за 30 лв?
Или инвестирай в сериозна връзка, или приготви поне двойно повече, за да получиш добро отношение.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d9511e1f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   И аз веднъж така-влизам в публичен дом и гледам услуга "Мръсно преебаване"-само за левче. Платих левчето и влизам в стаичката. Вътре нищо-само още една врата. Влизам там-пак нищо, само още една вратичка. Отварям и нея и гледам едно мъничко гише. Тикнах си главата вътре да видя да не би мацката да си подава органите от там, но нямаше нищо. И докато се чудех и маех незнайно откъде се взе един черньо, та ме напъпли отзад. Как да е изтраях го, а като излязох навън си казах "Е баси мръсното преебаване".
И то само за левче.
Шегичка, разбира се, но точно на това ми заприлича случката ти.
Иначе мацката те е метнала яко, тя веднага те е надушила какъв си, защото има голям опит. Всъщност по Европата ако попаднеш на нелегална проститутка е още по-страшно-ще поръча сума ти неща, които ти ще трябва да платиш, а ако неможеш руски или български мутри ще те потрошат.
Така че приятелю зарежи гнусните проститутки-те са само за безнадеждни загорели пропадляци. Така като те чета имаш вид на интелигентно момче. Намери си приятелка, обичай я ако заслужава де, а секса с нея да не ти е самоцел-просто той ще дойде от самосебе си, без дори да си мислил за него. Пожелавам ти всичко най-
хубаво!
Мъж 24

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a0cb5f7395
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   глупости, като не знаетое защо приказвате? не го е метнала, работил съм в хотел и там си имаше хора, които свързваха клиенти с проститутки (на нощните смени) и си беше така - едно свършване и чао. като не знаете къде сте тръгнали да ходите по проститутки, че се и оплаквате в нет-а да ставате за смях...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 995e1881b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Хаха. Какво ти е виновна жената, че бързо си свършил? Това си е твой проблем. Ама тези 30лв за 30мин са ми мн съмннителни... коя проститутка взима толкова малко? Толкова ли сме западнали, бе? :(

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e20b68e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Какъв комплексиран човек трябва да си ти? Тя ти е казала "половин час-едно освобождаване" Какво точно не разбра? Аз ходя сравнително рядко-и навсякаде където съм бил е така. Обаче ти понеже са ти били последните 30-40лв до края на света-сега се чувстваш прецакан. Голям мъж си няма що.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd9c983878
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Тази тема обяснява много добре намусено/неприятно изненаданата физиономия на проститутката, която си наех за 1 час, от които "оползотворих" ок. 55 мин (до известна степен заради проблеми с ерекцията ми). :) А също и защо не проявяват никакъв интерес, когато отправям запитвания за по-дълги "уговорки" от 2 часа с по-"еротичен" характер. Очевидно разчитат клиентът да свърши по-бързо, че да го разкарат и да приемат следващия. Не ги виня за тази бизнес-стратегия, де...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e20b68e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 7.
Голямо писание. "Оползотворих само 55минути" Ти секс ли си правил или часовника си гледал? Лаконични са момичетата, когато става въпрос за повече време, защото има много дъра-бъра, празни обаждания. И към всички моля, не се изказвайте така смело без да имате кои знае какви наблюдения и опит.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd9c983878
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Номер 8, във всяка бизнес сфера има дъра-бъра и празни обаждания, защото е нормално човек да си търси най-доброто за парите, които ще дава. Естествено има обаждания на льольовци, колкото да си чешат езиците, но има и хора, които са готови да извадят повече пари, но в замяна на предварително уточнени и коректни взаимоотношения. Не ми е богат опита, признавам си. Може би аз не се изразявам правилно, когато искам да се договоря конкретно за време, а не до свършване?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e20b68e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   По принцип си прав. Аз казвам, че във всяка сфера има хора които не стават за професията си-дали си лекар, адвокат, катаджия или проститутка няма значение. А, относно времето-свършването може би трябва да уточнявате тези неща предварително, за да не се чувства никой прецакан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker