Момиче съм и искам да тренирам на лостове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Момиче съм и искам да тренирам на лостове
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4102 пъти
Първо - извинявам се ако вече има такава тема, но моля модераторите да ми я публикуват.

Аз съм на 14 години и съм момиче. Висока съм 1. 70 и съм 67 килограма. От миналата година все се каня да отслабна, но не ми стига волята! Лятото бях се заела сериозно и в продължение на 2 седмици бягах всеки ден без събота и неделя, и правих по 300 коремни преси всеки ден. Дори бях направила преса. Сега пак искам да опитам, тъй като остават 5 месеца до лятото и искам да изглеждам добре. Имам бягаща пътека вкъщи. Миналата седмица отидох да бягам на стадиона, но е прекалено студено, затова ще бягам вкъщи на пътеката, а когато е топло ще съм на стадиона. Ще правя и по 200 коремни преси всеки ден. Бих искала да ми дадете някакви съвети относно бягането и отслабването. Колко пъти седмично трябва да тренирам? По колко време трябва да бягам всеки ден? За колко време ще има поне малък видим ефект? Дали ще мога пак да си направя преса? Също така след 2 седмици с едно момче от моя клас ще ходим на лостове и той ще ме учи да правя набирания (това е една от мечтите ми). :Д След като ме научи да правя набирания, татко ще ми направи лост у нас и ще тренирам всеки ден. Мислите ли, че ще постигна някакъв резултат? Сладко ще ям само в събота и неделя, и то по малко. Хляб няма да ям никакъв. Газирано и пържено също няма да ям. Ще пия по 2 литра вода на ден. Също така майка ми ми е купила Зелен чай Сание за отслабване, който пречиства организма. Ще пия и от него. Ще се радвам ако ми дадете някакви съвети и също така ако може някой от личен опит да сподели за колко време е отслабнал от бягане. Мерси предварително. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed23b757fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво! Много харесвам такива ентусиазирани хора! Знам, че това не е съвет, но все пак исках да те похваля ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a11d9759a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   тва с лостовете не е много добра идея за дама, развиват се гръбните мускули и стават едри и широки раменете а както знаеш момчетата харесват финни момичета, освен това ако те първа се учиш на набирания дълго време ще можеш да правиш само по 1 -2, което не подпомага за отслабването много, за отслабване ти трябват упражнения с много повторения както ти си се уриентирала към коремните преси, тичай, тичай на страни, прави подскоци, можеш да се запишеш на аеробика, в интернет има много аеробни програми и упражнения които са за отслабване и стягане

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 71f091c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, аз съм на 17 :) И ще ти дам нещо от личен опит. За да отслабнеш, сега пролетта почвай с тичане ВСЕКИ ДЕН поне по 1 час. (може да спираш за по 1 мин за почивка, когато се измориш) Първият 1 месец ще ти е тегаво бягането докато свикнеш.. може много бързо да се уморяваш.. Яж възможно най-малко хляб и сладки неща. Повече заленчуци, плодове и мляко. Ето ти 2 клипа със упражнения за корем (за плочки) имат ефект, от личен опит ти казвам. http://vbox7.com/play:00eb5286 / http://vbox7.com/play:62633639 . Правиш тези упражнения както е покавано в клипа, но през 1 ден защото много се натоварват мусколите и ако ги правиш всеки ден ще има по бавен ефект тъй като мускулите се нуждаят от почивка :) Като почнеш да ги правиш първия път вероятно ще имаш мускулна треска и ще те боли няколко дена, изчакай докато премине и тогава пак :) и с времето ще свикнеш на натоварването и няма да има болки. НО ПРАВИ УПРАЖНЕНИЯТА ПРЕЗ ДЕН! след 1 месец вече ще забележиш ефект, но след поне 3,4 месеца ще има видим резултат:) Няма да ти е лесно, но ако имаш голяма воля и постоянство ще се получи :) Желая ти успех :*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c295fdb99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Благодаря ви много!! :* Днес ми е 2-ри ден от както тренирам и честно да ви кажа се чувствам много по-добре и имам чувството, че съм се стегнала, макар че не е така, защото просто е невъзможно от 2 тренировки. Като за начало тичам по 20 минути и правя по 200 коремни преси на ден. Много се колебая все още дали да започвам на лостове. Просто това винаги съм го искала, а в момента имам чувството, че нищо друго няма значение, освен тренировката. Надявам се този път наистина да ми стигне волята и да постигна резултата, който желая. Благодаря отново. Приемам още съвети. :))

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bfb877fd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хора, пак съм аз - АВТОРКАТА. Издържах само 1 седмица. Снощи с една приятелка бяхме вкъщи и тя спа у нас. Не знам какво ни стана, но с нея изядохме 1 голям шоколад и по 2 вафли Морени. :Х Казах си, че уж повече сладко няма да ям, но преди 1 час отидох да бягам на пътеката и когато я пуснах ме хвана адски мързел. Отново се нахвърлих на шоколада и изядох 2 филии с течен шоколад. Направо ми се плаче. Яд ме е за това, че нямам воля. Незнам какво да правя вече. Моля ви, помогнете ми... :(

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f5b224e74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От едно лошо хранене няма да надебелееш, както от една тренировка няма да отслабнеш. Това, че си изяла 1 шоколад не е проблем, но това, че искаш да се откажеш е. Продължавай с тренировките и здравословното хранене и резултатите няма да закъснеят!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84ebfc68a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Вече 1 месец тичам почти всеки ден по половин час и правя по 200 коремни преси. Гледам да не ям сладко, хляб пък изобщо не ям, нито пържено, нито газирано. Проблема ми, ако мога така да го нарека е ПРЯСНОТО МЛЯКО. Не знам дали пречи на свалянето на килограми. Много обичам домашно краве мляко и на ден пия по половин литър. Дали е проблем? Искам да допълня, че с този режим до сега съм свалила 3 килограма. Дори бих искала да включа още упражнения в тренировката си, но не ми стига времето. Имам много за учене и едва отделям 1 час за тичане и коремни преси. Приемем още съвети. :))

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1f54b44102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съвет - 1 квадратче черен шоколад или 1 бисквитка, комбинирано с мляко с какао и 1 лъжичка захар или кафе с мляко и захар (ако пиеш кафе) ВСЕКИ СЛЕДОБЕД, като следобедна закуска. Така, по този начин ще знаеш че всеки ден имаш по нещо мъничко, ще си го очакваш и няма да нападаш сладкото така.
Аз, ядейки това по 2 пъти на ден даже и то по 2, 3 бисквитки всеки път, отделно с други с хранения станах болно слаба - 49 кг, за ръст 170 см. Тъй, че не пречи на отслабването, дори обратното. Казват, че е хубаво да се яде нещо сладко сутринта след ставане, за да спреш разграждането на мускулите - например лъжичка сусамов тахан с мед.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab1a112dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не знам дали съм права но смятам че 67 килограма за 170см са нормални мойе би свалянето на 3, 4 килограма няма да нажреди но понякога започнеш ли да отсвабваш няма край и може да се стигне до болници и прочие.. Идеята за бягане е много добра и полезна за тялото ти аз например бягам 1 път в деня и смятам че ми е достатъчно аз точно обратното на теб се опитвам да надебелея но несполучливо.. Преди си мислех че сам дебела успях да отслабна, но прекалено и сега приличам на мумия затова не се впрягай толкова това за мен е нормално тегло за момиче с твоята височина :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d086e7afd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Хора, вече тичам месец и половина всеки ден на пътеката и резултата ми е -3 килограма. Проблемът е, че един познат ми каза, че от пътеката резултата е малък и много бавен, но аз не мисля така, тъй като забелязвам малък видим ефект. Вие какво ще кажете? Наистина ли от пътеката не се сваля нищо?

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 51afe7bcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм по същия начин. На 14 години съм. Всеки ден съм на стадиона по 1 час бягане( 12 обиколки). След това вкъщи тренирам за дупе и корем но не ми достига волята за да отслабна. Пристрастена съм към яденето и ям многоо. Особенно на училище. И на мене ми се иска много да с енабирам на лостовете. Изглежда ми готино.. :Д

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c6ad928e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, здравей. :) Първо искам да те поздравя, че си решила да направиш промяна.
А сега по темата - искаш за 5 месеца да влезеш във форма - това което правиш е напълно достатъчно (тичане коремни преси), не е нужно напълно да спираш сладкото, както са ти писали. Според мен и сега си във форма, но не гледай колко килограма си, а как оформят тялото ти дадените килограми. Успех, продължавай с тренировките.
XII

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d086e7afd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От авторката: Благодаря много на всички. :)
Не съм се теглила отдавна, но мисля другата седмица да го направя. До номер 12:
Прав/а си, от килограмите не мисля, че съм мръднала, но виждам малка промяна в тялото ми. Краката ми са по-слаби, а корема ми вече е почти плосък. Мисля да започна да правя лицеви опори, за да имам сила в ръцете, вие как мислите?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c6ad928e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не знам, по принцип лицевите са за да заякнеш в ръцете и гърдите, ти си решавай... Нямаш ли възможност да отиваш на фитнес?
XII

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 548bfe12c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Има и набирания с под хват(женските:Д), според мен ще е добре да се научиш да се набираш на лост, но го прави колкото рацете ти да се стегнат... не прекалявай с набиранията щото ефекта може да не ти хареса:Д
бтв:бягането и коремните са спуер, ако вкараш и лицеви няма да е зле, но пак ти казвам също като набиранията не прекалявай с лицевите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker