Целулит?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Целулит?!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте :) През последните 3-4 месеца леко понапълнях, не знам какво ми стана, но ми се отвори такъв апетит за сладко. По цял ден само бисквити, кексове и шоколади са ми в главата. Преди това бях около 48 кг, сега съм 54 при ръст 1. 65. Не изглеждам чак толкова зле с дрехи, но когато съм само по бельо ми се повръща. Имам ужасни паласки и тялото ми като цяло изглежда много отпуснато. Онзи ден трябваше да се меря пред приятеля ми, защото не може да повярва, че съм под 60 кг. Наистина нямам и грам мускули, всичко е само сланина. Като цяло не съм спортна натура, но ще се захвана със спорт. Единственото нещо, което ме притеснява е целулита. Забелязва се дори без да притискам кожата, просто задната страна на бедрата ми е на линии. Имам и малко стрии, но са на корема и почти не се забелязват. Четох какво ли не - за морска сол, за кафе, но не съм сигурна дали ще помогне. Не искам да давам пари за козметични процедури и кремове, като цяло съм фен на домашната козметика. В момента никак не се харесвам и мисля да мина на диета, но се страхувам, че дори да спортувам, целулитът само ще стане повече. Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения за тази област, както и други антицелулитни трикове? Също така ще се радвам ако тези, които са се преборили с този проблем споделят как са го поатигнли. Мерси предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: da10155c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, на килограми си си много добре, но трябва да се стегнеш. Задължително на фитнес!
Спри сладкото - то е зависимост и първите 2 седмици не трябва дори плодове да ядеш, но след това ще се изчистиш и няма да ти се яде сладко.
Приятелят ти е ужасен да те кара да се теглиш пред него все пак.
Целулит има всяка жена, в какъв размер зависи от гана и от килцата. Когато се стегнеш, целулитът няма да се вижда поне. Иначе, той е продукт на женските хормони и е запас на жените в случай на бременност.

Пак ти казвам - на килца си си добре, трябва ти стягане. Когато се стегнеш, ще изглеждаш много добре, но няма на кг. да отслабнеш, защото мускулите тежат много повече от тлъстинките. Гледай по-добре по дрехите си. Ще свалиш един номер, ако се стегнеш.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 41418f73b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, моляте обясни ми как може тя да се стегне без да си променя теглото иначе казано да едновременно да изчисти манините и да покачи мускулна маса и то като абсолютен начинаещ в областта?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86490f962e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм фен на домашните процедури, 2 пъти седмично се търкам със смес от 1 чаша смляно кафе /не трици, а директно от пакета/, 1 чаша морска сол, 1 чаша захар, половин чаша зехтин /или друго олио, понякога и растително съм ползвала, ако зехтина ми е свършил/. В една купа обърквам хубаво и търкам цялото тяло-кожата става божествена. Стоя със тая смес, около 10ина мин. Единствения недостатък е, че в банята става мазало:))))

Миналата година си бях взела силиконови вендузи /евтини са, 2 бр са около 10 лв, от нета си ги поръчах/ и всяка вечер по половин час масажирах засегнатите зони. В продължение на 5-6 месеца, но после спрях, защото ми писна. От тях също имах добър резултат.

А тези дни намерих рецепта за стрии, ако я открия, ще я постна, отзивите са добри и за нея.

Пий много вода и спортувай
Към № 2-мускулът тежи повече, и ако качи мускул, а махне сланинките, кантара може да не показва промяна, но огледалото ще отрази :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e9e1b4c6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, такива като теб са ми много смешни. Ходи на фитнес. Фитнеса не е средство да изглеждаш добре. То е за културистите, които си изкарват хляба с това. Един нормален човек няма нужда от фитнес, какво го идеализирате. На фитнес без химии не става. Фитнеса е обсебващ. Просто момичето трябва да спре да яде боклуци и тялото и ще се изчисти, ама това няма да стане за 2 - 3 месеца, а повече време и ако има постоянство.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da10155c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4
„Фитнеса не е средство да изглеждаш добре“
Ти не си стъпвала във фитнес, нали?
През цялата 2011 г. ходих редовно на фитнес, след това се преместихме и заради работа, ангажименти и мързел 1 г. не правихме фитнес - и двамата с мъжа ми изглеждаме днес много зле, не ни стават дрехите и хората се чудят, какво е станало с нас.
Преди да тръгнем на фитнес също бяхме пълнички, след това се стегнахме.
Една жена не е възможно почти да натрупа мускули, които се виждат. Когато правиш кардио или някои от курсовете (аз почвам body pump) се стяга тялото ти. Имала съм такова и изглеждах като филмова звезда направо, целулитът не се виждаше и можех да нося всичко.
Мажете се с кафе, сол и каквото щете, но без спорт и здравословно хранене не става. Аз днес тежа почти същото, но изглеждам отпусната и дебела, когато правих фитнес при същите килограми носих 1 размер по-малки дрехи и изглеждах много добре, включително и в лицето.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86490f962e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   № 4,ти прочете ли каква глупост си написала? Никой не е казвал да ходи на Мис Олимпия и да показва напомпано тяло от химии и блъскане !

Към авторката.-спортувай,това е Здраве и красота ! Освен,че ще оформиш хубаво тяло,ще махнеш целулита,ще се чувстваш и добре в кожата си.

№ 5 добре е обяснила как се е променила като спортува и ,когато е спряла

А,ето и обещаната рецепта за стрии.

http://shonned.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker