Мигли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мигли.
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2559 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години.
Става въпрос за миглите ми.
Всеки път, когато започна да се гримирам винаги те са ми били проблем. Тъй като са руси се налага да слагам по повече пласт спирала, за да се забелязват, първия път след като нанеса всичко е наред, но след втори и трети.. се напластяват, заемат различни страни и няма никаква оправия. Как да постигам желания ефект? Искам да са добре подредени, да няма слепвания и т. н. Моля ви, обяснете ми подробно какво да направя, защото се изнервям жестоко и махам целия грим..
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 690497d8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купи си хубава спирала. Имам предвид наистина хубава, не някаква за 5-10 лв. Повярвай, има голяма разлика в качеството на различните спирали.

Има и други вариант - купи си супер черна спирала. Така няма да се налага да слагаш втори, трети, четвърти слой. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 559a7baea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   опитай следното:

1. Извий миглите. Не ги пречупвай с машинка. Отнасяк се нежно. Върши работа самата опаковка спирала, а една хитрост - с нагорещена лъжичка за чай. ВНИМАВАЙ! Ако не си сръчна - не го пробвай, за да не се изгориш. Използвай студена или лео затоплена лъжичка и просто натисни миглите нагоре към клепача

2. нансяш черен молив в основата на косъмчетата - не прави дебела линия - просто в основите. Мини след това с чист апликатор тази линия, за да се разнесе молива и да се добие ефекта на опушването

3. Нанясаш един слой спирала. Избери си четка, която съответства на твоите мигли. По- твърдите четки, разделят по-хубаво косъмчетата и миглите стват по-пърхави. По-меките, нансят повече туш - подходящо е за вечерен грим. Аз нансям пъро с едната спирала - туш, а после с друга - разресвам.

4. Когато леко засъхне, но миглите са още гъвкави, притисни леко с външната част на двата си показалеца (външната е тази откъм палеца) нагоре към клепачите. Внимавай да не се изцапаш, ако се изцапаш - веднага почисти с памуче, леко напоено в тоалетно мляко или мейк-ап римувър, а може и във вода.

5. ТРИК! Сложи пудра или черни, матови сенки върху първия слой спирала, нансяй леко с четчица, по посока растежа на косъма. С Пудра е по-добре!!! Миглите ти ще станат пак бежави, но вече ще са готови за втори слой спирала!

6. Нанеси втория слой, като оформяш и доразресваш миглите.

ЗАБЕЛЕЖКА!
Когато нансяме спирала, първо с лек натиск, задържаме спиралата в основата на миглите и след това претъркулваме нагоре, със зигзагово движение в началото и плавно издърпване накрая!

Пробвай и пиши!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2354738295
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е нужно да слагаш толкова спирала... грозно е... просто отиди на козметик да ти ги боядиса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5818584304
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-качествена спирала, ЕДИН слой от нея плюс съвет 2 и 7 на номер2. Ако вс епак искашчда нанасяш повече слоеве, купи си малко гребенче за мигли. То обикновено върви в комплект с четчица за сресване на вежди. Слагаш спиралата и веднага леко разресваш с гребенчето - хем се премахва ненужния слой спирала, хем ги разделя и подрежда.
И аз имам руси мигли и знам, че най-необходимия ефект, който трябва да постигнеш е да сложиш спирала(или да потъмниш с молив) в основата им - съвет 2 на номер2

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f0940f1de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Зависи не само от техниката на нанасяне, но и от самата спирала. Избери подходящата за теб. Не говоря само за качеството, но и вида- има такива, които разделят миглите и не седят напластени дори и след няколко ослоя. А тези за обем обикновенно се наслояват. Аз имам подобен проблем и съм МНОГО доволна от спиралата Лорел Телескопик(в сива опаковка). Първо че разделя миглите ми страхотно, а и никога не ги "криви" или пък напластява. За да може цветът да седи по интензивен преди да сложиш първия плас леко напудри миглите и отгоре спиралата. За втория пласт може да повториш същата процедура. Ще видиш колко по-хубаво се оформят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker