Слабея бързо и нездравословно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Слабея бързо и нездравословно
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2344 пъти
Здравейте.
Без излишни встъпления, направо започвам да разказвам. Отслабнах твърде внезапно. За един месец свалих около 9кг. Преди бях доста пълна, с едър бюст. Да, намалих размера на дрехите си (от XL на L), получавам комплименти за фигурата си, но хубавото свършва до тук.
Почти не се храня, често съм дехидратирана и злоупотребявам с алкохола и цигарите. В резултат кожата ми, косата ми и здравето ми се съсипват. Косата ми стана тънка, вече не е жизнена, загуби блясъка си. По принцип имам стрии по тялото си, но сега те се множат. Кожата ми има нездрав оттенък и разбира се започва да провисва. Да не говорим, че бюста ми намаля и също поовисна.
Наясно съм, че така повече не може. Моля Ви за съвет какво да предприема.
Необходимо ми е да се заема с някакъв вид спорт, който да ми помогне да стегна тялото си. Никога не съм била почитателка на спорта, за това нямам представа с какво да се захвана.
Освен това Ви моля да ми кажете от кои храни (и може би витамини и добавки) не трябва да се лишавам.
Въпреки че се стремя да намаля алкохола, цигарите са голям проблем. Харесва ми да пуша и съответно нямам никакъв стимул да спра.
Ще Ви бъда безкрайно благодарна за всеки съвет. Критиката също е добре дошла.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ccaf4863c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   .... алкохола, цигарите са голям проблем. Харесва ми да пуша...

Това е първото нещо с което трябва да се пребориш, следващата стъпка е да хапваш здравословно и готвени ястия в нормални количества, спортуването, препоръчвам ти плуване или каране на колело в приятен за теб парк! Иска се силна воля и желание за това, при желание ще се справиш и ще бъдеш доволна от себе си! Успех

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0dfd61a20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спортувай. Намери някои вещ да ти направи добра хранителна програма. Спри цигарите и алкохола, или поне ги намали.. до възможно най-малки количества.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 16ea3e01ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Същото е и при мен :(. Колкото и изтъркано и гадно да ти звучи - НЕ отслабвай бързо! Появиха ми се стрии от отслабването...висналите цици са ти най-малкия проблем. Всяко увисване и загуба на еластичност място - води до грозни последици. Започни да тренираш и да се храниш редовно, но здравословно. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a242ed59ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подбери си спорт, който ти харесва. Това е най важното! Иначе няма да имаш достатъчно мотивация. Колкото и да не си спортна натура, сигурен съм, че има такъв спорт. В София изборът е огромен. Аз напоследък се зарибих по карането на кънки, и дори намерих едни момчета с които да играя хокей макар и аматьорски. Плуването е хубав спорт. Карате или таеклондо, предимството е, че в този случай създаваш и социални контакти. Може и някакъв вид танци. Спортите игри (тенис например са много по забавни от обикновенното тичане)
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f7bbea7917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прекаляването с алкохол и цигари не води до нищо хубаво, хората употребяващи ги в големи количества се състаряват по-млади, имат нездрав вид, изглеждат лошо, очаквай също мозъчната ти активност да намалее! Нещата ще се влошат, доколкото разбирам доста бързо ще постигнеш това. Не се стремя да те обидя, просто изказвам мнение от наблюдения. Единствения ти вариант е да ги откажеш/намаляването не е/, но там ти си знаеш... Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd036cc2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преживях нещо подобно на теб... само че аз станах нездравословно слаба за 1 месец - от около 60 кг, свалих до 48, от началото на февруари до края на февруари месец. Увиснах да и ми спря цикъла.... но после започнах да спортувам и се стегнах. Също започни да взимаш витамини - такива за кожа, но не от тези измислените от аптеките, а някакви хубави. Пий адски много вода. Бягай на пътечка във фитнеса под наклон (един вид нагорнище), това стяга дупето и бедрата и прави коремни преси и лицеви опори (в началото няма да можеш и 1 лицева опора:). Плодове, зеленчуци, риба.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker