Дебелите момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Дебелите момичета
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 9514 пъти
В последно време започнах да осъзнавам, че отношението ми към дебелите момичета, не всички, а особено тези, които се държат като секси прелъстителки, е да изпитвам нещо средно между - силен неприязън, прилошаване при вида им, че и даже нещо като омраза. Ама кажете ми, това нормално ли е, може ли да твърдиш, че хората ти завиждали на пищните форми и какво по дяволите са пищни форми, крака като на слон, голям обезформен задник, ръце на които тлъстините висят и се друсат толкова много при всяко движение, а дори в случаите, в които имат големи гърди, "гайдите" им са слабо различими от общи фон на друсащите им телеса, торс, големи бузи и т. н., ужааасс! Нека спомена, че аз съм момче и в тинейджърските си години бях доста надебелял, но реших да обърна внимание на себе си, здравословния живот, тренировките в залата, подбора на храната, вместо само да се оплаквам от генетиката си. Освен ако това не е болестно състояние, вероятно не повече от 5% от затлъстелите хора са стигнали до там, заради болест. Но затлъстял по каквато и да била причина, ти дава правото да вадиш очите на хората с неприятно късото и изрязано облекло, в комплект със сладкото държание на тези хипопотами, сякаш те са малки сладки феи. Разкарайте се от очите ми, или поне не се дръжте по начин, когото не ви отива, същото важи за дрехите ви. Никога не бих си позволил да се унижавам така пред другите, но и винаги съм се мъчил да се видя от трето лице, или да се поинтересувам от чуждото мнение, а тези момичета каква преценка имат за себе си, или всички хора около тях са твърде деликатни!? И защо по дяволите са им да си правят различни татуировки и то на части от тялото, като кръста да речем, рамото, КОРЕМНАТА ОБЛАСТ!? Какво точно целите, да покажете, че дори през 20-те си години вече може да имате куп стрии, тонове мазнини, да се уморявате от кратко физическо движение!? Както са го казали и на английски "Big is beautiful. ", не, не е и никога няма да бъде, не е здравословно за вас! Никога не съм харесвал дебелите хора като цяло, нито когато бях дебел (не харесвах и себе си), но поне не съм се мъчил да се унижавам така. Какво мислите вие, имали ли сте сблъсък с подобни индивиди, които имат завидно високо самочувствие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 359aa5207c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи от дебелината пич понякога дебеланите са доста секси.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1f5f0675c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Темата ти говори само за твоето незавидно ниско самочувствие и наличието на особенно висок брой комплекси. Какво ти пречат формите или нездравословният начин на живот на другите? Това не си ли е тяхна работа? Някой кара ли те да харесваш някого?
Човекът без комплекси не му прави впечатление грозота и неправилно поведение той вижда само красивото у хората.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b385127668
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Браво, кажи им го! Дебеланковци, вземете се в ръце... Недейте да плюскате постоянно, има по-важни неща от храната. Дебелите никой не ги харесва!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c51e4eeb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже колко си повърхностен. Някои пък така повече се харесват к'во ти влиза в работата кой как ще се облича и как ще изглежда. Убедена съм, че ти не си перфектен, никой не е. Най-много ненавиждам такива като тебе. И какво някой ден жена ти като забременее и качи доста килограми какво ще я изгониш, защото е напълняла ли? ! Лелеле заради такива като теб много хора слагат край на живота си от подигравки и обиди. А и да уточня последно: Ти си глупав, а те дебели - те ще отслабнат, а ти какво ще правиш?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6ad6b33e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Жената с пищни форми не е дебела. Пищните форми са женствени извивки - хубав бюст, задник, контури на тялото, а не 20 и повече кг отгоре, така е. Когато аз казвам, че харесвам хубави извивки, нямам предвид, че харесвам дебели жени, а такива, които имат женствени тела, а не са равни отвсякъде-въпрос на вкус. Не знам ти за какви момичета, определящи се като пищни говориш. Някои имат нереалистични представи и им се струва, че почти всяка е дебела. Да приемем, че при теб не е така и тресящите се меса, които ти описа, наистина ги виждаш. Добре. Има и пълни момичета, които се обличат предизвикателно, държат се прелъстително и прочее неща, които важат и другите. Имаш правото на мнение и на това те да не ти харесват с начина, по който изглеждат и се държат, но нямаш правото да казваш да не бъдат такива. Просто те не удовлетворяват естетичните ти критерии, но могат да бъдат колкото си прелъстителни и предизвикателни искат, така както някоя с феноменално тяло (според твоите критерии)може да бъде.
M. H. K.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3895ef5d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Добре, че си ти, за да ни кажеш какво да харесваме и какво не.
Искам поне за един час да се мушна в главата ти и да видя какво не е както трябва там :) Със сигурност ще се намери нещо!!!!
Защо не оставиш хората да живеят така, както искат? ! Гледай в собствената си паничка и не определяй как трябва да живеят другите хора. Днес ти пречат дебелите, утре ще ти попречат татуираните, след това прекалено слабите, гримираните, свръхинтелигентните, тъпите... Отвори си малко очите и не бъди такова дърво- светът е шарен и точно това му е хубавото! Ако не ги харесваш- отбягвай ги и толкова. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска!
И аз не харесвам ограничени хора, но ти прочетох писанията...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d85047dae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както ти не харесваш дебелите, аз мразя слабите, които приличат на анорексици и буквално са торба с кокали! Кое е по - нездравословно и грозно а?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bb9f1f9255
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   О боже! Авторът говори за превъзнесените дебели момичета, а не за жена с пищни форми, ако има голям бюст и малко по - голямо дупе, но има талия не е дебела. амаа да има 3 реда цици и да ми се прави на много секси няма да стане. аз съм на 15 и макар всички от семейството ми да са пълни и да имам хормонален дисбаланс аз тренирам и се храня здравословно. не може в междучасието да нагъват пържени картофи и после да кажат "някои хора просто не можем да отслабнем" да се врътнат и да продължават да си друсат сланините от всички области в прилепнали клинчета и обувки с висок ток.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a8a1ec8846
гласове:
1 2 3 4 5
  (83 гласа)

9.   Така е пич, прав си. Тука явно някакви дебелаци те нападат, защото ги е яд.
Дебели момичета се обличали предизвикателно?
В мен това поражда само погнуса и присмех.
Съпругата на един приятел яде една кутия вафли Боровец докато прочете вестника, тъпче сандвичи и пица на парче и разправя за моя съученичка, че виждаш ли нямало нищо женствено в нея при положение, че момичето е майка от няколко години, но има тяло на богиня. И за тези, които ще започнат с дежурните реплики за анорексичните момичета с изпъкналите им кокали - НЕ КАТО КАЗВАМ БОГИНЯ ИМАМ ПРЕДВИД БОГИНЯ НЕ КОЩРАМБА. Тя е пример какво могат да направят спорта и правилното хранене с една жена. Дебеланите ги е яд та се късат. Яд ги е, защото не могат да се спрат да плюскат сладко и тестени боклуци. Яд ги е, защото ги мързи та чак ги боли. Аз знам какво имаш предвид и те подкрепям.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7cbe020b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, дори авторът да е прав, той пак няма право да иска сметка на хората за ТЕХНИТЕ СИ ТЕЛА. Важното е авторът да има хубаво тяло, нали?

Иначе, прав е. Аз съм жена в края на 20-те и да - заради нервно ядене, напълнях. При 173 см. височина тежа 66 кг. Не се чувствам добре, макар че съм със стегнато тяло - правя много фитнес. Сега отслабвам, но ЗА СЕБЕ СИ, не заради такива като автора.
Няма никой правото да се бърка в живота на хората. Аз имам и дебели, и слаби, и всякакви приятели. Сама за себе си мога да реша, какво тяло искам да имам и да направя нещо, за да го моделирам. Телата на другите не са ми важни, стига да са здрави. Ако някой има здравословни проблеми си позволявам някои и друг съвет, но ако си леко пълен, обикновенно си здрав човек.
Майка ми е леко пълна, но жената е на 58 г. - какво сега, да я тормозя да отслабва ли? Когато си на възраст е по-полезно да си леко пълен. За мен е добре да отслабна и затова ще го направя, но мнението на такива като автора не ме интересува!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 19ccd1907b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Според мен, проблема не е, че мразиш дебелите момичета, а че мразиш предишното ти Ти. Нали си бил дебел... явно като видиш дебело девойче, се сещаш за самия себе си. Недей така човек... колкото и неприятни тела да имат, виждала съм доста красиви в лицето девойчета. Между другото доста мъже харесват такива тела, но ти явно не си от тях, което е нормално, всеки има вкус. Просто не обръщай внимание. И мен ме дразнят момчетата, които приличат на гейове (с розови блузки, женски очила и часовници, оформени вежди), но за съжаление ги виждам всеки ден :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3097fa23a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Опа огорчените дебеланки нападат!! Не притежават нужната воля, за да ограничат сладките и тестените изделия.. мързи ги да си замъкнат тлъстите задници с големината на Канзас до фитнес залата... и хоп ние поддържащите се хора сме били повърхностни ахаха Евала на автора за темата. Нека бидоните със самочувствие по-голямо от бутовете им да се осъзнаят, да спрат с наглото си отношение спрямо другите и да не си въобразяват, че като се вихрят по чалготеките в оскъдни дрехи, предизвиквайки земни трусове е секси, защото са жалки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1e62da5a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз имам диабет и съм закръгленка... Обаче знаете ли, че всеки ден да наричате някой човек "Свиня" или "Сумо борец" е неприятно и срива самочувствието особено на тийнейджърите! Жалко, че младото поколение се учи да се подиграва! Външния вид ли е най-важното? Много жалко, ако смяташ така!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a583c08087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти си ужасен и обиждаш много хора.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a0e5643a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   В Англия или Америка има много дебели жени и в фитнес залите и навсякъде. Не е здравословно, но си е тяхно право как да се обличат, как да се държат, как да си живеят живота. Научи се да приемаш тези хора каквито са.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 519a15b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Това, че някои са по-дебели или ''по-пищни'' не виждам какво право имаш ти, че да ги обиждаш. Да, разбирам, че да си 100кг и да ходиш с прилепнали дрешки и на високи токчета е ужасно грозно, но предполагам не си ти човека, който има право да ги съди, имат си родители за това.
Аз, например, бях с наднормено тегло. Ходих с широки дрехи и гледах да не говоря с никой.. След това, излизах да тичам в парка, ограничих храненето си, и подобрих вижданията си. След това тръгнах и на фитнес, резултата е на лице. Но някои хора с наднормено тегло не ходят на фитнес, защото ги е срам. Замислял ли си се за това? Дори и да казват ''някои хора просто не можем да отслабнем'' те искат да са слаби, всеки иска да е добре изглеждащ. Все пак живеем в ''красиво общество'', в което ако не си слаб или красив, просто не си достатъчно добър..

~Black Rabbit

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 26ad1e850c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Разбирам те. И аз съм виждала подобни момичета. Нямам против пълните момичета, но ДЕБЕЛИТЕ момичета, които имат високо самочувствие - не приемам. Да си около 100 килограма и да обуеш къси дънкови гащички - моля? Виждам го постоянно, не е красиво. И освен че не е красиво е и нездравословно. Това са едни 20-30 килограма НАД нормалното. Тези хора впоследствие ще имат проблеми със сърцето и т. н. Килограмите тежат, животът е по-труден с тях. Аз винаги съм била доста слаба, в другата крайност - трудно ми е да напълнея. И често точно такива ми четата морал колко съм слаба. Разликата - аз не мога да променя нищо, а те - могат. Познавам няколко момичета (не от тези, които описваш; опитваха да прикрият тялото си) и доста от тях успяха! И им се възхищавам. И сега, освен че се чувстват по-красиви, са и по-здрави. Преди само при изкачването на няколко стълби спираха, целите червени, а сега е в пъти по-добре.

Не слушайте, че по телевизията ви казват, че няма нужда да крием недостатъците си, а да ги показваме. Това са някакви демократични лозунги, които не важат в някои по-драстични ситуации.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: be2da8730c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Вярно е това, че е грозно, когато съвсем не толкова слаби хора се превъзнасят и твърдят, че се харесват, но това може да е защитна реакция? Защото може би егото им не позволява да си признаят, че са дебели и предпочитат хората около тях да си мислят, че на тях не им пука? Поне така смятам аз. Разбира се има и такива, които явно се харесват.. не знам. И естествено не говоря за по-пълните момичета от порядъка на 60 и няколко, 70 и няколко килограма и т. н., а за наистина дебели хора(с извинение, въпреки, че не знам за кое се извинявам, те са позволили това да се случи. )
Иначе за това с обличането на по-изрязани дрехи, татуировки и т. н., това си е тяхното тяло все пак, не мислиш ли? Дори и да не ти харесва, на тях им харесва и това е важното! Дори и на мен да не ми хареса гледката просто няма да гледам/ съдя и толкова, какво ми влиза на мен в работата кой к'ва татуировка има или какво носи.. нека всеки се чувства свободен да прави каквото иска. Все пак живеем във време, в което ни е позволено да правим/носим каквото искаме. Най-добре ще е да гледаме себе си. И ти направи така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 15 дни
hash: 519a15b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До номер 19, права си така е. И двете крайности - прекалено слаб и прекалено дебел, някой ти чете морал. Една от приятелките ми е доста слаба, и винаги чува подвиквания от рода - ''ще се счупиш'', ''тапициран скелет'' и др. По принцип ако искаш да напълнееш, може да стане със фитнес. Има всякакви програми,
~ Black Rabbit

 
  ...
преди: 8 години, 14 дни
hash: bca09ee9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Абе, дебелата жена, когато започне да се облича предизвикателно наистина е доста нелепо. Имах едно дебело гадже, което не беше пълно, а наистна дебело, което поради незнайно каква причина си обличаше крайно предизвикателни и често прозрачни дрехи, в резултат на което на моменти съм се чувствал нелепо до нея. Вярно, в лице беше много красива, но беше под 160 см. висока, а беше около 80 кг., така че секси облеклото определено не беше най-подходящото за нея.
Е, така и не съм и правил забележки за това, понеже все пак си е нейна работа как ще се облича, но определено стоеше нелепо.

Сега пък имам една съседка от квартала. Висока е около 165 см., със сигурност тежи над 100 кг., но колко точно не се наемам да кажа, понеже е наистина грамадна. Мяза малко на Люси Иларионов, но в женски вид. Та тя е гнусна даже за гледане, пък какво остава за нещо друго? И което е по-шокиращото - постоянно се оплаква от разни здравословни проблеми и болежки, а в следващия момент, когато и да я видя е все с шоколад в ръце...
Само че Люси Иларионов в крайна сметка може да си позволи да даде 10 хиляди евро, и поне отчасти да си притъпи здравословните проблеми, а нея направо не знам какво я чака...

Това кой как се чувства няма никакво значение, когато става въпрос за здравословното състояние на човек. Вярвам, че има и мъже, и жени, които са много дебели и са окей с това, ама дали и здравословно всичко ще е наред, особено пък на стари години?

 
  ...

...
преди: 8 години, 12 дни
hash: 6fcd7f1c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мен дебелите жени не ме дразнят ако примерно не са ми направили нищо заради което да предизвикат негативни емоции или ако са положително настроени и не ме обиждат. На тези които самата им натурата е такава те не са виновни че не могат да изглежда по желания начин. Имах приятел който преди все твърдеше че си пада по слаби жени, даже си мислих че щом е с мен трябва да съм негов тип но се оказа точно обратното че харесвал по дебели или явно е сменил от едната крайност в другата което не знам как става, аз си го обеснявам така всичко е възможно когато е влюбен човек. Няма смисъл да се гледа толкова на външният вид, това дали си дебел или слаб няма да те направи нито по красив, нито по добър и тн.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 92d29cf2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Да отслабна беше ли диета важно интересна
Да са харесвам хубава.... красива децата.... тайно...

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 59f019569a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Наистина е тъжно с каква неприязън се отнасят повечето хора към дебелите. На всеки може да се случи да напълнее. Дори сега да си слаб, няма гаранции, че ще си такъв винаги. А и само защото не харесваш някого, не означава, че можеш да му се подиграваш.
Аз например не харесвам прекалено кльощавите, но какво от това? Всеки има право на мнение, но личното мнение не е факт.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 957c060c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Знаеш ли кво, човек, прав си си. И аз не ги разбирам. Да си дебел и да обуеш клин, примерно, е просто абсурдно. Аз никога не бих го направила...

Та не мога да се нарека слаб човек, по-скоро спадам в категория „дебела“. На мен височината ми е спасението, така де се каже- 1, 83 съм висока и тежа може би към 90. Винаги съм спортувала, много обичам да карам колело, но класацията ми за спортове оглавява плуването! И каквото е типично за цялата фамилия, е типично и за мен- много обичаме сладко. :) Какво да се прави, ех, още се боря с тази си зависимост...
И след тази изповед само искам да кажа, че никога не бих сложила супер къса пола, рокля или някви впити дрехи. Мисля, че е абсурдно. Просто човек трябва да има някаква що-годе обективна представа за това как изглежда. И никога не бих тръгнала да говоря лошо за някое слабо момиче- даже им се кефя. Като видя някоя мацка със слаби готини крака и аз ще се загледам, признавам си. Хубавото тяло си е хубаво! Е, всеки има различни дадености, но в крайна сметка всеки може да работи към самоусъвършенстване, нали така. Та и аз няма да се отказвам да боря зависимостта със сладкото и продължавам активно със спорта, както си обичам. И те така. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 часа
hash: 495603d6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Учителката ми по математика в училище, беше дебела жена, говоря драстично дебела- над 150 кг. тежеше, но беше супер позитивен и готин човек! Всички я обичаха, обличаше се все с едни прилепнали рокли и панталони, но изобщо не й пукаше за мнението на околните! Винаги когато сме я канели на купони и събирания, идваше и дори пееше, стилно облечена, винаги с много "силно" прилепнала рокля, подчертаваща пищните й форми. Дори помня ни казваше ''Не е важно дали си пълен или слаб, това никога не е било от значение и няма да бъде, важното е какво притежаваш в "тиквата си"! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker