Стрии и целулит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Стрии и целулит
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3282 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18г. Имам проблеми с кожата си и по-точно имам стрии, и малко целулит по нея. Срам ме е дори да се покажа през лятото с къси дрехи. Повечето може би нямат, но съм сигурна, че има и други като мен. Местата по които имам стрии са кръстът, бедрата и малко по колената ми. Нямам наднормено тегло, но бързо свалям –например лятото свалих от 58 кг 6кг, след октомври от 52кг станах 65кг, сега съм 62кг. И мисля пак да отслабна, защото така се чувствам най-добре, въпреки че всички ми казват, че съм била добре така. Иначе съм висока 1, 74см. Пробвала съм чрез продукти на Ейвън да минат проблемите с кожата, но не показа никакъв ефект. Искам да се чувствам свободно в кожата си, но тези проблеми ме притесняват. Ако знаете как да се заличат тези неприятни следи, моля ви пишете коментари. Благодаря ви за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 59d49617e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стриите се появяват, когато качваш и сваляш килограми. Колкото по-често мениш теглото си, толкова повече стават. И аз имам, но не им обръщам внимание, просто не ми е това на дневен ред, а и никога не съм се притеснявала от тях. Моите се заличават след известно време почти напълно (някои от тях, по-старите). Може би зависи от самата кожа. Чувала съм, че от слънцето се позаличавали. Не знам, нямам наблюдения лично аз. Сигурно има кремове и мазила, които да помагат, но са при всички положения скъпи. Не можах да ти помогна много, но понеже видях, че няма коментари, реших да бъда с нещо полезна :) Според мен се застопори на едно място с килограмите и с времето те ще поизчезнат! За целулита не мога да ти кажа нищо.. Аз лично нямам. А съм виждала много слаби момичета, които имат. Според мен е въпрос на организъм. Спортувай, може и да изчезне. Ако не поне ще се стегнеш! :) Успех!
*Ди*

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 656ccd4b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мерси много за коментара. Така се различи от всички, които само четат, може би нямат мнение, но мисля, че всеки има. За това, че не се притесняваш от тях, малко ме подкрепи, мерси и за това. Спортувах, но за известно време оставих, но пак ще започна.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 12f2e226f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пак съм аз :D Сега тъкмо се сетих. Чувала съм, че някои жени се мажат там със зехтин, когато са бременни, за да не им се появяват. Аз лично малко гледам с лек неприязън към това, някак си не си представям да се мажа със зехтин, но пък има логика в това според мен. Ако мажеш кожата си, където са стриите с нещо, което е мазно- някой по-мазен крем примерно- кожата ще е по-еластична на промени. Честно казано тука тези дни се сетих нещо, което не ти казах за целулита- според мен има голямо значение с какво се храниш. Несъмнено от тези "боклуци", които сме свикнали да ядем не правим нищо друго, освен да си вредим. В повечето случаи за каквото и да говорим, относно нашето здраве и красота, все се стига до едно място- хранене и спорт.
А пък иначе - не се притеснявай от тялото си. Обичай го и се грижи за него. Самочувствието винаги се вдига поне мъничко, когато знаеш, че правиш нещо по въпроса да изглеждаш добре. А чувстваш ли се добре, ще изглеждаш добре!
*Ди*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 656ccd4b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мерси пак :D През изминалите години може би съм се хранела с различни неща, които готви майка ми. Сега съм вегетарианка, обикновенно през лятото за 3 месеца си прочисвам тялото кото не ям месо и спортувам. Сега реших да стана вегетарианка за по-дълъг период от време, а ако ми хареса до края на живота си. Освен това вместо пакетирани те солени и сладки неща предпочитам продове и зеленчуци, т. е. непакетирани неща, а за пиене без газирано. Впрочем затова трябва силна воля, която мисля, че имам. А в някои случаи най. близките ми хора се опитват да ме върнат към предишния начин на живот, това скрита преднамереност ли е незнам. За мазилата, чела съм за бадемовото масло, но не съм сигурна.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 686233d6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, за стриите не мога да ти предложа нищо конкретно, защото и аз имам малко, но не се повлияват от нито един продукт.
За да се пребориш с целулита трябва да си много постоянна. Спортувай, приемай достатъчно течности (вода и зелен чай), храни се разумно и се мажи с бебешко олио. Това ми помогна на мен да подобря положението. Всяка сутрин и вечер си масажирай засегнатите зони с олиото. Успех.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 656ccd4b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Купих бебешко олио на "Бочко" и го ползвам, също бадемово масло и свинска маз. За това трябва редовност. Моите белези са бели, т. е. стари, надявам се да изчезнат и кожата ми пак да е гладка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 440294c869
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке в №7 си изброила няколко мазила, а намираш ли нещо общо между тях? Може и да си се сетила но ако не е така- всички са по-мазнички от обикновено. Та, за стриите- и аз имам и №2 е права, че се поевяват при лязко качване и сваляне на килограми и както съдя по обясненията ти случеят ти е такъв. Но имай в предвид, че главната поява на тези образования е сухата кожа. Аз не съм сваляла нито качвала килограми някъде от пети клас, а сега съм осми и пак си имам. Малко са но все пак си ги има. Лично аз намерих за безсмислено да си купувам мазила както ти си направила. В къщи имаме едно доста мазно кремче за масажи което ми върши превъзходна работа. Използвам го след къпане и на втората седмица избледняха и сега пак се мажа за да поддържам ефекта. Имай и в предвид, че може да е наследвствено както е при една моя приятелка. Не се притеснявай за тези кожни проблеми. В крайна сметка сме хора и не сме перфектни. Надявам се да съм ти дала още няколко съвета и малко по различно инфо и не забравяй, че най-важното е да се чувстваш удобно в тялото си, без значение какво казват другите. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 656ccd4b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз не гледам много на чуждото мнение, но проблемът е, че аз лично не мога да се приема така. Може ле да ми пишеш как се казва кремът? Започнах само бебешко олио да ползвам, незнам дали ще подейства..
От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d17f7cfa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Името му е "Revita Constricting Massage Cream". С бебешко олио също ще стане. ;) Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4350bc4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   мажи се с какаово масло продават го в аптеките то помага и за целулит и за стрии

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c59072587b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стрийте не се зaличaвaт.те предстaвлявaт рaзкъсвaне нa кожaтa aз също имaм нa крaкaтa,кръстa и гърдите и съм нa 15 чувството е ужaсно отнaчaло..но после зaпочвaш дa си свиквaш с тях пък и повечето момичетa имaт от нaшият клaс 60% от момичетaтa имaме . Стрийте ме се мaхaт те сaмо леко изблефнявaт с кaкво ли не сaм пробвaлa...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f4aeaaa014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Животът е кратък. Не го пропилявайте в глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker