От какво пълнея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

От какво пълнея?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 13584 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 15 години. Имам долу горе добра телесна структура-малко по-големи бедра и дупе. Като цяло приятелите ми ядат доста повече от мен-поне когато излизаме и гледам какво поглъщат, но са слаби. Аз ходя на фитнес 2-3 пъти седмично. Не ям пържено, газирани напитки не пия, тестено ям рядко (пълнозърнест хляб винаги! ). През повечето време ям плодове, зеленчуци, месо и всеки ден шоколад. За закуска попринцип ям пълнозърнести бисквити белвита, плодово мюсле или пълнозърнест сандвич с кашкавал. За обяд ям салата с месо или нещо готвено (като на принципа на разделното хранене-не съчетавам месо с картофи, но с ориз -1 път седмично). Вечерям 3 часа преди да си легна нещо готвено или пък кисело мляко с плод. Пия по 1-2 литра вода на ден. Движа се. Защо за Бога дебелея, това не мога да го проумея? -дали е от шоколада? и как може при положение, че другите се тъпчат с какво ли не и не пълнеят аз да ям само малко повече шоколад и от него да си наваксвам?? -апък и шоколада го ям преди фитнес около 40-50 гр за енергия. След фитнес не ям или пък ям 1-2 варени яйца!

Съобразно моят режим на хранене, можете ли да ми помогнете да го подобря. Малко съм пълна и искам до лятото да се стегна без да гладувам и да спазвам диети. Както виждате храня се нормално, балансирано, какво още мога да подобря? -може би да увелича физическата активност? или да откажа напълно сладкото? за 1вото може и да стане, но 2рото се съмнявам, защото без шоколад не мога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28d85eccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Авторке, десет теми пусна вече, но при този режим на хранене няма как да отслабнеш
„През повечето време ям плодове, зеленчуци, месо и всеки ден шоколад. За закуска попринцип ям пълнозърнести бисквити белвита, плодово мюсле или пълнозърнест сандвич с кашкавал. “
Един шоколад съдържа 560 калории на 100 гр. 1 шоколад ти е 150 гр. или към 800 калории.
Няма пълнозърнести бисквити - това е маркетинг! Виж калориите на опаковката - поне 230 за 100 гр. Белият хляб съдържа 1/5 от тези калории! Плодовото мюсли е фрашкано със захар и стафиди - страшно калорично. Пълнозърнест сандвич с кашкавал? - 300 калории.
Ти само на закуска поглъщаш към 500 калории, 100 гр. шоколад - ето ти ги над 1000 калории без да си яла обед и вечеря.
Разделно хранене или не - смятай по-добре колко калории поглъщаш на ден, защото за да отслабваш не трябва да са повече от 1200, а за да задържиш теглото си - не повече от 1500-2000 калории на ден. Една голяма, възрастна жена не бива да консумира над 2000 калории, а ти си ги схрускваш тези калориики до 13 ч. всеки ден.

Режим на ядене - д-р Байкова за теб, защото имаш и количества, и точни неща, които да ядеш. Най-вече хвани да записваш, какво ядеш и гледай калориите на опаковките. Някои уж диетични храни по рекламите са същност фрашкани с калории въглехидратни бомби.
Не яж мюсли, кашкавал, бисквити (от всякакъв род), сирене, бял хляб, картофи, ориз, ако искаш да слабееш. Внимавай преди всичко какво изобщо ядеш, защото можеш и с месо, яйца и кисело мляко да пълнееш, ако ядеш твърде много от последните. Затова и Байкова е добре за теб - казала е жената кога и как да се храни човек. Предимството е, че се отслабва много бавно, но сигурно, не се гладува и не се лишава тялото от нужните му витамини, въглехидрати и белтъчини. Единствен недостатак е липсата на мазнини, които човек може да си навакса с 1 лъжичка зехтин върху зеленчуците или върху филийка пълнозърнест хляб

От какво пълнееш - от ядене пълнееш. Проста математика - ако ще и 10 пъти да ходиш на фитнес - това са ти най-много 500 калории на сеанс, които ти с половин шоколадче си ги докарваш отгоре. Важното е балансът между погълнати калории и изразходени!!! Разделното хранене е хубаво нещо, но нищо няма да ти помогне, ако поглъщаш прекалено много калории. Човек може да изяде разделно 1 кг картофи, това не му спестява калориите - какво като е раздело - погълнатото си е погълнато

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1ec2d3321f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, тази тема вече я имаше, авторката явно не и се спазват съветите, които получи и я пусна пак. И си знае старата песен и това е! Ако очакваш да чуеш, че режимът ти е страхотен и ще спреш да пълнееш като по чудо (за успокоение на съвестта) - е, няма как да стане. Хората са ти дали съвети, вслушай се в тях, ако не - хапвай си бисквити и шоколад и се надявай да отслабнеш само с приказване....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e10289b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Номер 1 ти е обяснил напълно нещата. Кисело мляко с плод на вечеря?
1. Кисело мляко вече не съществува. Сердика е затворена от 15 години, животни няма ти кисело мляко ядеш? Ядеш нишесте пълно с калории на вечеря ето това правиш.
2. Плод на вечеря - плодовете се ядат до 17часа максимум, не по-късно!
3. Шоколад? Искаш да отслабнеш с шоколад?
4. Белвита? К'ви са тия боклуци? Ти на подобни тъпотии ли се връзваш?
И така нататък, ми ти ядеш точно каквото не трябва да ядеш как ще отслабнеш?

Щом без шоколад не можеш плюскай и дебелей незнам какво искаш и защо мрънкаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f21bc9f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Омг! Не слушай номер 1. Аз съм 44 кг, 160 висока. И съм така от години. Храня се горе-долу като теб. Сутрин закусвам пълнозърнести бисквити на ревю или на стила /Stilla/, ако има и шоколад, после нискомаслено кисело мляко с мюсли пак на Стила ( 40 % плодове). На обяд някоя хубава салатка с пилешко например. Естествено нагъвам плодове всеки ден - ябълки предимно, но и мандарини портокали. Обичам да си ръбам и някой друг морков. Вечер салатка ( като почти винаги слагам настърган джинджифил) и някакво месо ( пиле, телешко, риба), също винаги има зеленчуци на пара като аспержи, броколи, карфиол и разбира се плод като обичам да слагам по малко медец и канела. А сутрин също преди глътката кафе изяждам 1 лъжица мед.. Поне 3 пъти в седмицата хапвам риба. Като естествено храната ми е на фурна или на пара готвена. Също поне 2-3 пъти в седмицата хапвам боб или ориз, или грах, или нахут, или елда. Пия много вода, а и понякой път си правя чай от липа като го изсипвам в шишенце от 1 литър и го пия като студен. Поне също 2 пъти в седмицата похапвам и по 1-2 люти чушки. Салатите са разнообразни - зелена салата с нахут, рукола, домати и краставици с магданоз, целина и сварени яйца, зеле с моркови, цвекло, понякой път по 20-30 гр орехи в нея. Редовно се правят фрешове с цвекло, ябълки и моркови или портокалов сок с грейпфрут. Хляб не ям, никога не съм обичала тестено, не пия газирано - от малка съм възпитавана, че това е вредно и ненужно, не ям пържени и мазни храни, всичко се подбира. Но също така много спортувам, пробягвам по 7-10 км, движа се изключително много иииии може би това играе роля, в семейство на спортисти съм и може би това е неизбежно. Защо не замениш фитнеса с бягане? Навън вече времето е перфектно, ще спестиш някой друг лев от картата за фитнес и ще работиш по-добре върху тялото си и особено краката. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 62917b28a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   До номер 4 - РЪБАЙ си моркови и не изказвай компетентни мнения, пък и нападаш останалите безпричинно. Първо - няма такава диета, в която ВСЕКИ ДЕН да нагъваш шоколад!
Авторката ако иска резултати, нека спре с шоколада изцяло. От личен опит мога да кажа, че ако успее да спре за 1 седмица без никакъв шоколад (и без оправдания, че не можела - не е болка за умиране), то после няма и да се сеща толкова за него. Но с ядене всеки ден си изгражда вреден навик. Аз също съм имал този проблем - толкова свиква човек с това (и не само шоколад, а сладко по принцип), че ако не хапне по малко на ден и му се струва, че нещо му липсва. Грешка!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ee07abeb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Че аз в менюто ти прочетох само въглехидрати-бисквити, шоколад, картофи, хляб, мюсли. Махни киселото мляко за известно време и виж как се чувстваш.
И една лоша новина -спорт въглехидрати = много кофти съчетание. Сто на сто дупето и краката са ти "изхврънали", ако ме разбираш....
Мазнини и протеини, това е. Казано е много пъти-яйца, меса, салати, най-много по 1-2 плода на ден. Не е трудно, нали?
Вода -над два литра. Може да пиеш зелен чай също.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 45de80e1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Почти всички са прави. Има обаче една почти никъде не споменавана подробност. Първо женксия метаболизъм е по-друг
Второ на жена и трябват 1600кило калории дневно, а не 2000, както на мъжете.
Трето всичката захар над указания прием енергия вашия черен дроб превръща в запас за по-лоши дни т. е мазнени.
Много е важна водата 30мл. /кг. тегло и протеинова закуска.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28d85eccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 7 - зависи си много от жената - една жена 150 см. висока има други потребности от жена 170 висока. СЗО просто ориентировачно дава 2000 калории за жените и 2500 за мъжете, но има отклонения. Аз имам възможности и съм плащала на специалисти да ме изследват с разни уреди. Излезна, че при пълен покой ми трябват към 1400 калории. Висока съм 173 см. и тогава не правих спорт. Ако правиш спорт и натрупаш мускули, тогава ти се увеличават тези калории и можеш да си хапваш повече. Ако си тлъст тежиш по-малко (тлъстините тежат по-малко от мускулите), но пълнееш много лесно.
Сега съм на диетата на д-р Байкова и я препоръчвам на всички хора, които си нямат хал-хабер какво да ядат и кога да ядат. Не се отслабва много от нея, но и не се гладува, а по-скоро се придобива една обща култура и навик да се храниш правилно. Аз отслабнах за 1 месец с около 2 кг. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f21bc9f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До номер 5. Първо не ми е нужно да пазя диета, а да хапваш на ден по 1-2 кубчета шоколад ( особено черен) не води до напълняване! , ако спортува движи се и т. н. Аз ям почти всеки ден по 2-3 кубчета шоколад наред с пълнозърнести бисквити ( 2-3 бисквити), мюслито ми е под грамаж и т. н. Второ, не съм нападала никой - изречението ми започва само с не слушай номер 1 - ако това наричаш нападане... Ти си този, който се държи нападателно. А и казах да не слуша номер 1 защото той едва ли не и казва а не яде нищо, че всичко е вредно. Естествено, че всичко е вредно в големи порции. Не са ми познати диети и подобни неща. Израснала съм единствено със спорт ( от гледна точка на физиката де). Фигурата ми и здравето ми са перфектни. Храната винаги се е подбирала - да е полезна, сготвена по здравословен начин. Просто казвам, че ако подбира какво яде, не прекалява с порциите, интересува се повече кои са по-полезните храни, спортува и приема достатъчно течности, сама може да изгради режим и да свали килограми впоследствие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f21bc9f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я стига ще карате момичето да гладува с тази диета на Байкова. Безспорно диетата може да има ефект върху хора с много наднормено тегло, но хора тук става въпрос за 15 годишно момиче, което вероятно иска да свали 5 килограма, защо това да не стане необременявайки се с такива диети? Номер 4 описва един доста балансиран начин на хранене. Браво! А до авторката - момиче ограничи шоколада откъм грамаж, ако можеш пропускай някой друг ден. Кашкавала го забрави известно време. Хапвай сирене със салатата, но отново внимавай с грамажа все пак. Пълнозърнестият хляб, ако можеш го ограничи до максимално, пропускай някой друг ден. Картофите също. Например похапвай определен грамаж варени картофи 1-2 пъти в седмицата. Не отписвай киселото мляко, но гледай процентите на масленост и също го преценявай. Общо взето просто внимавай с порциите, разрови се за калориите на храните и хапвай здравословно. Спортувай, разхождай се и пий много вода! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5bbba0ec07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "От какво пълнея? " От неправилно хранене- сама го пишеш и питаш... Вие тинейджерите понякога ме втрещявате- сега имате и компютри, и повече информация, но май търсите само простотии. На колко мста да ти напиша, не стой на компа, излизай, разхождай се, помагай в къщи- вчесто да блъскаш във фитнеса и ще ти се отрази доста добре, яж продове и зеленчуци, месо и мляко. Не се лишавай от нищо, за да не си навлечеш куп после здравословни проблеми- като спиране на цикъла и още подобни. Помагай на майка си, а не стой по кафета с приятелки да клюкарствате или тук.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e10289b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 да обясни от къде да вземе авторката кисело млако и сирене, защото такова чудо вече няма! Ако ми беше пред лицето щах да ти се изхиля, честно!
Като няма какво да кажеш по-добре си трай. Момичето пита какво да прави, всички и обясняват, какво да не яде ти точно това и казваш да яде. Кашкавал, кисело млако и сирене НЕ СЪЩСТВУВАТ ВЕЧЕ набиите си го в главите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f8f7a2db9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   1-во това е втората тема, която пускам в този сайт, явно ме бъркате с някого. 2-ро защо си вадите изводите, че седя по цял ден на компютъра и се тъпча с храна? Казах, че се храня здравословно. Както искате разбирайте здравословно. Здравословно е, щом ми го е изготвил човек с добри познания за храната. Ям 3-4 пъти на ден. Попринцип 4 хранения имам на ден, като 3-те са нормални хранения, а 4-то се състои от нещо сладко или тестено... спортувам.. обаче като спортувам още повече огладнявам. Ако бях получила един нормален пост със съвети, а не упреци и една и съща информация може би щях да спра да питам едно и също? -но както и да е. благодаря все пак... -ОТ авторката

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28d85eccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторке - ако искаш разумен хранителен режим - виж диетата на д-р Байкова или в сайта fitnesinstruktor. com
Иначе - не знам, кои ти е изготвил режима, но важни са резултатите. Аз нямам нито едни хранене на ден със сладко и тестено например и отслабнах за 2 седмици 2 кг. с диетата на Байкова (искам общо 7 да сваля, 5 останаха, не съм дебела!!! ), тренирам всеки втори ден фитнес - 30 мин. мускули и 30 мин кардио при 160 пулс.
Хайде - дано съм помогнела и стига напада хората.
ж. 173/64.5 кг.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5e8c19dbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Абе, 8/14, взе да ми писва от тая твоя д-р Байкова. На брой публикации ли ти плащат, егати чудото. Навсякъде по темите за отслабване я рекламираш. Ще каже човек, че десетки кила си свалила и си и длъжна до живот. Отворих веднъж от любопитство да видя каква ще да е тая диета, ама то пълна скръб. Дай направо да изяждаме по един морков и едно листо маруля - това е най-новата диета и е с гарантирани резултати (примерно). Който яде като отшелник, нормално ще отслабне. Какви са тия глупости - по цял ден плод и кисело мляко, плод и чай, много правилно, няма що. Освен и аз да съставя една диета - пийте на закуска по чаша мляко, на обяд по чаша чай и на вечеря по чаша айрян. Редувайте с плод или чушка. И последно за две седмици ли свали тия две кила или за месец? Казаха ти, че е неуместно да рекламираш тая диета на подрастващ организъм, ти пак. Ние сме тъпи и няма да се усетим, че си един и същи човек.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28d85eccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   15, не знам, но аз лично точно тук прочетох за тази диета и съм доволна. Не струва пари, все пак и не се гладува - яде се риба, пилешно, млечни продукти...доволна съм.
Аз като подрастваща направо гладувах и припадах, това по-добре ли би било да кажем? Самият факт, че отслабвам толкова малко от Байкова въпреки фитнес не е ли показателен, че не е драстична диетата?
Ами хубаво, авторке -яж шоколад и книги по цял ден и успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e10289b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Здравословно е, щом ми го е изготвил човек с добри познания за храната. WTF???
Ма момиче ти ядеш само боклуци бе какви познания, какви 5лв? Обяснява ти се ти от дума не разбираш. ДЕБЕЛЕЙ НА ВОЛЯ и стига си се обяснявала вече. Ебаси едва се сдържам да не те обидя!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c079c17bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Аз съм номер 6 и пак се включвам. Не започвай диетата на Байкова! На 15 години си, растеш, развиваш се.

16, къде са ти мазнините. Не ми казвай, че си ги набавяш от киселото мляко или рибата.
Знаеш ли до какви хормонални проблеми може да доведе липсата на мазнини???

Авторке, сега ти препоръчвам нещо, което е изпитано и е действало при всички, които са го правели.
ВМ- НВР! Повтарям го, защото не чуваш, пусни в гугъл, влез във фитнес-сайтовете, отдели ден-два -три да се запознаеш, да осмислиш информацията и си състави меню.

Не се плаши от мазнините! Не гладувай, защото ще забавеш метаболизма и ще спреш да сваляш.
Пий вода, спортувай ежедневно, не му мисли за храната толкова, чак до вманиачаване и нещата ще си станат неусетно.
махни олиото и го замени с Масло. ДА, с масло. Не се плаши от свинско, телешко и т. н. Те ще ти доставят енергията, ако сведеш въглехидратите до 1 гр на телесно тегло. По този начин ще свалиш не вода, а тлъстини.

В общи линии е това -сядай и започваш да четеш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28d85eccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   18 - права си, че мазнините в диетата са малко, затова обаче човек може да си овкусява зеленчуците със зехтин. Нужни са 1-2 лъжички зехтин, за да покрият нуждите на един възрастен човек от мазнини на ден. Мазнините в храната са важни за усвояване на витамините, докато мазнините в тялото се образуват по съвсем друг начин - и въглехидрати, и белтъчини могат в крайна сметка да се трупат в мастните клетки като резерва (под формата на мазнини де след дълги химични процеси).
Много е трудно обаче за една жена да разгради до толкова мазнините си, че да има проблеми. Само професионалните спортистки и анорексичките имат тези проблеми. Дори една Кейт Мос, която е слаба като ...има дете и явно е нямала такива проблеми, не че ми харесват такива жени. Аз правя доста спорт и от доста време внимавам с храната и пак съм с 35% мазнини. Трябва да сваля до 20-25%, а това не виждам за сега как ще стане... за проблеми трябва да си под 15-18%
Между другото - хормонални проблеми имат и жените с прекалено много тлъстини. Аз преди бях с 30% мазнини в тялото, но заради работата си спрях за година фитнеса и станах 35% - само 5% и започнах да задържам течности, да се окосмявам повече. Не се вижда, но аз тези неща си ги забелязвам. Погледнете пълните жени - повечето имат и хормонални проблеми и пълнотата им не е резултатът, а по-скоро причината! Няма лошо един подрастващ да се откаже от шоколад и фастфуд. Пак казвам - на Байкова съм и това практически не диета. По-добре така, отколкото да гладуват децата и после да се тъпчат с глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c079c17bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Както ще прочетеш над себе си, никъде не съм писала да гладува или да се тъпче с глупости :D

А, да, и още нещо към авторката.
Вземи си мерки с шивашки метър. Води се основно по него, а не по кантара /разбира се и там се качвай чат-пат, но не му робувай/

По-добре да падаш на см, отколкото на кг, но от вода, примерно и да си skinny fat

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f21bc9f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ахаха Номер 12 а ти какво ядеш? На фотосинтеза ли го караш? Като кисело мляко, значи най-вероятно за теб няма и салати, домати, краставици, ябълки и още не знам си какво, защото не са като едно време? Ох да не говорим и за месото, че сигурно, ако имаш село едва тогава ще си позволяваш да хапнеш малко месо. Дай сега нищо да не слагаме в устата и да се храним с корени. И що за глупост е тая диета на Байкова? И защо има кисело мляко? Въобще много противоречиви мнения. Момичето е на 15 и до колкото разбирам не е с наднормено тегло, не е във фаза на затлъстяване и определено тази диета въобще не е за нея! Тази диета за човек със сериозни проблеми с теглото, макар че и тогава се съмнявам точно нея да препоръчат! До авторката - не робувай на диета, спортувай, намали кашкавала и се храни балансирано.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 589a042422
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

22.   По принцип е нормално да пълнееш на тези години. Май шоколада не ти се отразява добре, може да го замениш с фруктоза. Според мен 2, 3 пъти фитнес е малко, ходи поне 5, 6. Прави кардио 30, 40 мин и 30 мин др. упражнения. Задължително намали въглехидратите, защото от излишните въглехидрати се пълнее не от мазнините и протеините. Не яж въглехидрати след 4.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eab594c029
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ядеш много пиеш, малко вода, движиш се ограничено. Тогава дебела.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0b8b68354b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Според мен трябва да ограничиш количеството на всяка храна, която приемаш. Щом обичаш шоколад, хапвай, но поне на 70% по-малко от досега. Това важи и за всичко изброено. С намаляването на дневния прием на калории със сигурност ще отслабнеш, освен ако нямаш здравословен проблем.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 43db73e73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Спри тая отрова захарта, започни да ядеш непреработени храни, продължавай да спортуваш и пий много вода, един изцеден лимон сутрин ще помогне и на метаболизмът и детоксикацията. Внимавай и с количествата. Зарежи тия съвети за броенето на калориите и изразходването. Това е мания и робство. Просто спри да тъпчеш организмът си с преработени силно пристрастяващи храни. Мисли и за здравето си! Успех.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 18881c7cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Намали или спри по-добре рафираната захар (бял хляб, торти, шоколади и всичко що има бяло брашно и бяла захар), намали солта, приемай добри мазнини (зехтин, ядки, маслини, риба, рибено масло... ), протеини (месо, риба, извара, яйца, млечни продукти) и бавни въглехидрати (пълнозърнест хляб, пълнозърнести макарони, спагети, кафяв ориз, картофи) и фибри :) Гледай да пиеш над 2л вода дневно и спортувай. Ще видиш как ще се наредят нещата. Може да не се лишаваш напълно от любимите си храни, но нека е в границите на разумното - парче пица един път в седмицата, или един сладолед...

Между другото това за колко калории трябва да приема една жена е много относително, защото зависи от много фактори, най вече години и физическа активност. Аз преспокойно поемам по 2, 200-2, 300 калории на ден, а понякога 2, 400, но. 80-90% от полезни храни, съчетано с физическа активност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker