Упражненията на Синди Кроуфърд - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Упражненията на Синди Кроуфърд
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1540 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15г., висока съм 1, 65см. и тежа 64-65кг. Вече съм започнала хранителен режим, за да отслабна, но исках и да правя някакви упражнения, да тренирам. Вчера случайно попаднах на програмите на Синди Кроуфърд в замунда и си ги изтеглих. Започнах да правя A New Dimension, то като че ли най ми допадна. Днес ми е втори ден и имам мускулна треска на бедрата, дупето и корема, затова мисля че съм се справила добре, макар че ми се струва че някои от упражненията не ги правя точно както трябва. Искам да попитам, някой от вас правил ли е тези упражнения и доволни ли сте от тях, колко долу-горе се сваля като килограми и сантиметри? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1a2d978b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   П. С. Забравих да кажа, не съм сигурна дали така й се пише името. Кроуфорд ли е, Крауфорд ли е... :D Разбрахте ме де.
Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 964ad68f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да избягаш от себе си. Спри да мислиш само за външния си вид. Ами след някоя - друга година като пораснеш и започнеш да работиш по 9 - 10ч. на ден, дали ще имаш време да мислиш само за тялото си? Тогава ще трябва да готвиш, чистиш, работиш и какво ли още не. Стегни се и си гледай кефа, на никой не му пука как изглеждаш, стига се фокусирай само над това, по - добре прочети една книга!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f77bea157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, правила съм ги упражненията на Синди, преди доста години. Не са лоши. Включи и кардио 3-4 пъти седмично, за по-голям ефект /бягане, колело, или каквото ти си прецениш/.

Какъв ти е режимът?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ae1eb2ffac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Логиката на човека, написал коментар номер 2, е доста глупава. Точно обратното, нека отслабне момичето сега, докато може, за да се чувства поне няколко години добре, а по-нататък си е за по-нататък. Няма нищо лошо в промяната към по-добро, нали към това се стремим всички - да се усъвършенстваме. Пък и всичко си е до човека, 1 час на ден за физически упражнения/трениране/т. н. е напълно достатъчен, за да поддържаш добра форма, така че...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 84d66a4453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №2 - като нямаш какво да ми кажеш, защо изобщо написа коментар? Аз лично имам намерение докато започна да работя да съм отслабнала и да съм се стегнала, а и след това пак ще мога да отделям по максимум час на ден за някоя тренировка. Който не може да си осигури такова време, просто не му се тренира. А и зависи каква ще е работата ми, ако е свързана с активно движение и с нея да мога да се поддържам във форма едва ли ще имам нужда от упражнения. Изобщо не ми интересува на кой му пука как изглеждам, на мен ми пука и това е най-важното. Ако всички разсъждаваха като теб нямаше да има нито един спортист в България и всички щяха да са дебели. А книгите си ги чета, не се безпокой.
№2 - ами като цяло нищо специално, ям по 3-4 пъти на ден, сутрин обикновено филия пълнозърнест хляб с пуешко, сирене, домат или нещо подобно и чай без захар, на обяд салата с месо или с варени яйца, следобед някакъв плод и за вечеря нещо от типа на леща, грах, зелен фасул и т. н. Не ям нищо сладко освен плодове, но дори и тях ги ограничавам защото знам, че не е хубаво да се ядат в големи количества, нито пържено, също знам, че и не трябва да се ядат ориз и картофи или поне да се ядат в много малки количества, не знам колко е вярно това, но аз все пак не ги ям. Старая се да пия много вода, но ако трябва да съм честна ми се струва че пия повече чай.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 63cfb71af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За разнообразие можеш да ядеш и ориз и супа. Те са леки храни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f77bea157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от номер 3 -Добре се храниш. Спортувай всекидневно по 30-60 минути и ще си бонбонче. Отделно гледай много да се движиш.

Ориз и картофи си хапвай, за обяд, примерно, не ги отрязвай съвсем. 100 ина грама няма да ти се лепнат.
Освен това -салати, много вода, меса, яйца.
Чай е добре, но отделно си е водата, да знаеш, докарвай я поне до 2 литра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker