Тяло - отслабване и стягане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тяло - отслабване и стягане
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1885 пъти
Здравейте :) Аз съм висока 163 см и съм 66 кг. Целя да сваля 10-15 кг и искам да стане възможно най-бързо. Само че в същото време това и много ще отпусне кожата ми (допълнително към това колкото е отпусната вече :(.. ).. Бихте ли ми казали най-ефективната диета, с която да отслабна възможно най-много за възможно най-малко време.. В същото време ще тренирам, само че ми трябва подходяща диета :)
Също така - бюстът ми е МНОГО отпуснат, а съм едва на 18г. и е грозно просто, а съм и голям размер - 80C/D.. Какво бихте ми препоръчали, с което да си го стегна и може би повдигна.. кремове, упражнения, разни други неща каквито знаете, че действат :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 0a3615334d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   15 кг. са ти прекалено много според мен.

1. Кремове за целулит и тем подобни - забрави, ако нямаш пари за най-най скъпите и да ги ползваш 1 г. минимум, но - много е важно да се мажиш след всяко къпане с някакво леко тоалетно мляко, за да не ти станат стрий. Аз лично съм фен в последно време на българските с розово масло, защото са леки като консистенция, като цена са супер и не ти омазняват кожата да лепнеш цял ден. Гърдите, корема, дупето и бедрата можеш да мажеш със специален крем против стрий.

2. Диетата
Бързата работа, срам за майстора - най-ефективната диета не е и най-ефикасната. Не започвай изобщо диета, която обещава бързи резултати (повече от 1 кг. на седмица), защото Йо-Йото ти е гарантирано!
Аз какво ли не изпробвах - включително тези от fitnesinstruktor. com, но бях заковала кантара на 67 кг. и не мърдах. Записах се на фитнес диетата на Байкова и свалям по килце на седмица най-най-много. Дори по 400 гр., 500 гр., но СВАЛЯМ. Отлепи се кантарът най-после и имам шанс до края на лятото общо едни 5 кг. да съм свалила, което ме прави много щастлива. В началото свалях повече, после по едно време спрях и сега свалям доста бързичко. За месец горе-долу свалих един размер дрехи. Ако правиш спорт се мери с метър, не само по кг., защото мускулите тежат повече от тлъстото, но като обем са по-малко и си стегната като мерки, но тежиш, а за мен е важно точно да изглежда човек добре, не килограмите.

Избери си диета, която на теб си ти харесва, която ти е вкусна и отговаря на начина ти на живот и вкусовете ти. За мен лично диетата на Байкова ми харесва, защото има много инфо по темата в разните форуми, защото не се гладува и ти е възможно проста като продукти - няма да готвиш и да пазаруваш специално. Освен това ми е вкусно и не се гладува толкова. Усетих се обаче, че нормално съм яла повече храна и макар, че ям по принцип здравословно просто количествата са ми проблемът

3. Фитнес
Преди залагах на fet burning- a - 2 часа тренировка, но на по-малко темпо - например на кардио-уредите по 140 пулс. Имаше резултат, но не чак толкова. После прекъснах и напълнях с 2 кг.
Направиха ми февруари в друго фитнес студио друг режим и съм по-доволна - 1 час през ден ходя /3-4 пъти седмично/, но е по-интензивно - 30 мин. истинско кардио при 160 пулс, 30 мин мускули.

Гърдите няма как да са ти отпуснати на тази възраст - просто големите гърди са така. Вземи си хубави сутиени, но най-важното е да си тренираш гръдната мускулатура и гърба, за да има какво да ги носи тези гърди. Ще свалиш до чашка C, което за мен е най-харесваната от мъжете големина. Повечето жени биха ти завидяли за такива гърди, обичай си ги и се грижи за тях!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 46acb5669b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката : Номер 1, много изчерпателен коментар, за който съм ти много благодарна :)))
Към 53-55 кг искам да съм по принцип, но ще видим по-нататък, тъй като може да съм 57 например пък да изглеждам по-малко.. За това че мускулите тежат знам и ще се меря със сантиметър, не само на кантара :) И други неща, които си написала ги знам, но и ще взема в предвид другите и може и аз да почна тази диета :) Благодаря ти :))) Само за бюста трябва да видя нещо, то иначе на краката от вътрешната страна имам стрии, на бюста са 1-2 не се забелязват, но ми трябва нещо за стягане, че ми изглежда много грозно и отпуснато...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker