Хапчета за отслабване „Липоредукт“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Хапчета за отслабване „Липоредукт“
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 10168 пъти
Искам да попитам някой пил ли е тези хапчета Липоредукт? Сестрата на най-добрата ми приятелка ги е пила и за 3 месеца е свалила 15 килограма, а дори не се е ограничавала в яденето и вече 2-ра година се задържа на същите килограми (не си е върнала свалените обратно). Не ме разбирайте погрешно - не съм се втурнала да ги пия, ходя си на фитнес и си харесвам тялото, просто ми е странно как така от едни хапчета ще се отслабне толкова много? Също така четох много позитивни мнения в интернет. Много хора са отслабнали с тези хапчета, а дори не са скъпи. Струват 5 лева. Моля, ако някой ги е пил, нека сподели с колко килограма и за колко време отслабна?
П. С. на 20 години съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47671431b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето лично мнение е, че дори да се отслабваше от такива хапчета - то да почнеш да ги пиеш си е чиста проба отваряне на кутията на Пандора. Ок, да приемем, че въпросната е отслабнала заради хапчетата - както и да действат.
1. Всички хапчета си имат странични действия. Може да не ги усети днес, тук и сега, но цялата химия минава през бъбреци и черен дроб и накрая безплатен обяд в крайна сметка няма.
2. Тези хапчета не са изследвани достатачно. В най-добрия случай са на пазара като хранителни добавки. Не ги знаеш, какво става с теб, ако ги взимаш дългосрочно.
3. Простата математика е, че без хапчета каквото ядеш и не изразходиш отива в мастните депа - да приемем, че хапчетата са пречили на този процес до сега и си изсирал (с извинение) храната или си изхвърлял тези вещества чрез урината (друг варянт няма) - какво става като спрем да пием хапчетата, ако не сме променили иначе баланса поети калории/изразходени калории? Ами освинваме се пак!
-----

Извод - дори да се отслабваше с хапчета, то всичко си има своята цена (не само измерена с пари). Ако не си променим дългосрочно начина на хранене и живот - пак ще пълнеем. В крайна сметка хапчетата не могат да променят съотношението изразходени калории/изядени такива, когато спрем да ги взимаме.
Какво става - ами такива хора имат два варянта - да продължат да взимат хапчетата до живот по някакъв начин или да се освинят отново.
Първият варянт е полезен за индустрията и затова се продават сигурно като „билкови“ и „безвредни“.
Въпросната жена 100% ги взима тези хапчета периодично или си е променила начина на живот и не ? се налага да ги взима повече, но най-вероятно е първото, защото лакомията не се лекува с хапчета и така до живот ще е на някакви тъпи хапчета, докато не ? откаже черния дроб или някой бъбрек.

П.П. Аз за 3 месеца без хапчета качих 12 кг. и за 2 месеца БЕЗ ХАПЧЕТА ги свалих. Майката му е в храната/спорта.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e903774b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заинтересува ме и прочетох съставките в интернет - това е 100% слабителен и отводняващ чай на хапчета. Т. е. ясно е, че отслабваш за сметка на вода и важни хранителни вещества. Ето защо слабителните са нож с 2 остриета и НЕ са предвидени за редовна употреба. Да, възможно е да е отслабнала от тях, но....

Аз имам приятелка, която с лекота сваля 10 кг и си ги връща всеки път с лихвите. Много плува, много яде и прекалява със слабителните. В резултат сега е 80-90 кг, а лекарите са й забранили всякакви слабителни, защото страшно й е изтъняла лиавицата на червата и вече е животозастрашаващо. Видяла се е в чудо как ще се отървава занапред от калориите и лошия навик да яде на воля...
Както виждаш, не е това начина.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 38f4dcd811
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря на тези, които коментираха. :) Очаквам още коментари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0958392e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момиче ако мога така да се изразя. По принцип когато пиеш хапчета за отслабване ти се връщат килограмите. Даже двойно но ако искаш пробвай.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7ec4082034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте, аз вече 1 месец пия Липоредукт и за съжаление не виждам резултат. Питам кога ще започна да отслабвам или нямам шанс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker