МомИчетата и окосмяването... но по цялото тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

МомИчетата и окосмяването... но по цялото тяло
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1639 пъти
Здравейте! Това, което ще прочетете ще засяга само женската аудитория, така че...
Ето и какъв е проблемът ми: незнайно защо, предполагам генът ми е такъв, но имам окосмяване по цялото тяло! И като казвам цялото - цялото! Може на някои места да не е токова видно, но доближи се човек до мен - ще забележи. И най-лошото е, че на някои места не знам как да се справя с този проблем. На ръцете и краката - ок... ще се справя някак. Но какво остава за гърба, корема и т. н.? През зимата, горе-долу... ок - ще се скрия под някой дебел пуловер или блуза с дълъг ръкав. Но през лятото, като искам да си облека някой потник и ми се вижда част от гърба или нещо друго... хваща ме срам. И другото е, че съм танцьорка и като тренирам ми се иска да обличам някакви по-разголени дрешки, за да не ми е топло, но заради този май проблем, гледам да се навлека с колкото се може повече неща... а друг е въпросът, че повечето от костюмите са доста разголени и се виждат големи части от гърбовете на момичетата, а има и такива, на които се виждат и коремчетата. Та, какво мога да направя аз по този въпрос? Не съм сигурна как точно да си ги махна, затова от година си ги изрусявам и са по-малко забележими. Има ги, да... което е наистина гадно, но... поне не се виждат от 5 километра. :D И тъй като съм с тъмна кожа и коса, стои доста гадно на моята кожа - руси косъмчета, но няма как. Моля ви, момичета, предложете ми нещо, кажете ми нещо, помогнете ми някак... не искам цял живот да се изрусявам... и другото е, че колкото повече ги изрусявам, толкова повече порастват. Кажете ми някакъв вариант как да ги махна... да, чувала съм за кола маска и фотоепилация... не ми задавайте реторични въпроси... но как ще стане с колата маска? Ако ги махам по този начин, веднъж като ги махна после трябва да чакам 1 месец сигурно докато порастват пак и стават за махане... а фотоепилацията не е евтина процедура... особено за толкова голяма част от тялото.
Има ли други момичета като мен, ако има - пишете, моля ви. Ще съм ви страшно благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8f8fbe5f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз да ти кажа честно имам косъмчета по кръста, всяка мацка има, но някои си ги махат. Моите не бяха толкова забележими, но си ги махам с депилатор, а понякога и с добра самобръсначка и те уверявам- не станаха по- твърди, гъсти или нещо от сорта- поне при мен не. :) По пъпа и коремчето там долу може с епилатор, депилатор или пинсета.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9a6fb85139
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей аз споделям твоят проблем. Аз също съм с тъмна кожа и коса и следователно космите са ми тъмни. Имам косми по цялото тяло но космите по корема ме притесняват най-много тъй като аз съм от морската столица и приятелките ме карат да ходя по плаж, басейни и т. н. Наближава лято и аз започвам да се притеснявам за това все повече.. чудя се какво да правя тъй като не са само лентичка от пъпа надолу, по-скоро целия корем... (да точно така целия) Космите се забелязват тъй като са тъмни и някой са дългички.. Според мен изключи самобръсначката като вариант.. депилатора също.. Аз лично мисля да си правя кола маска от папа на долу да видим какво ще стане все пак не мога да си правя кола маска на целия корем.. Лошото при мен е, че много бързо ми растат космите дори когато ги отстранявам с пинсета. епилатор, кола маска, лентички на Вийт.. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker